Yksi laadukkaasti kirjoitettu myyntisivu avaa ovet säännöllisiin ja jopa automaattisiin myynteihin

"Hei Tiia, tämä kolahti.

Päivitin oman myyntisivun lokakuun alussa. Viikon aikana olen saanut satoja uusia kävijöitä sivulleni ilman euronkaan markkinointibudjettia. Tänään aloitin markkinoinnin somessa (aiemmin ollut satunnaisia postauksia, nyt oppiesi mukaisesti), kirjoja on jo ostettu useita ja kyllä tuolla nettisivuillakin näkyy olevan liikennettä. Kiitos, että olet olemassa ja että ohjeesi ovat aina niin käytännönläheisiä." 

Digituotteen myyntisivu on yksi helpoimmista keinoista kasvattaa myyntimäärää.  Asiakkaat ostavat, kun he saavat oikean tiedon, heidät sitoutetaan tunnetasolla ja he kokevat saavansa enemmän kuin mistä maksavat.

 

Mikä parasta, kun kirjoitat myyntisivun ennen kuin suunnittelet seuraavaa lanseerausta, sinulla on jo vino pino ideoita lanseerausviesteihin ja somejulkaisuihin.

 

Lanseerauksen jälkeen voit rakentaa myyntiputken, jossa myyntisivu toimii yhtenä tärkeänä osana koko myyntiputkea.

 

Jotta pääset alkuun, tein sinulle oppaan, jossa käyn läpi 17 erilaista elementtiä, jotka jokaisella myyntisivulla on hyvä olla.

 

Samalla liityt mukaan (meitä on jo 2477+ upeaa yrittäjää) maksuttoman sisäpiirikirjeen tilaajaksi. Saat kiitokseksi yhden ladatuimmista oppaistani: 17 elementtiä, jotka myyntisivulla tulee olla.

17-elementtia

Vastaan oppaassa mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka hinta esitetään asiakkaalle luonnollisesti?
  • Miten luodaan kiireen tuntua eettisesti?
  • Kuinka asiakkaiden saamat tulokset ja palautteet kannattaa esittää?
  • Mikä yksi elementti lähes jokaiselta digiyrittäjältä uupuu myyntisivulta?

Liity sisäpiiriin lisäämällä alla olevaan lomakkeeseen etunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Toimitan maksuttoman oppaan sinulle sähköpostiisi tuossa tuokiossa.

Tarkistathan ettei opas mene roskapostikansioon.

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
tiia-konttinen (1)

Jos haluat oppia ja ymmärtää, miten automatisoitu myynti ja lempeä myyvä teksti tuotetaan ja saada nämä vinkit kerran viikossa itsellesi, lue eteenpäin.

 

Olen Tiia Konttinen ja autan digiyrittäjiä hankkimaan automatisoitua ja ennustettavaa liikevaihtoa opettamalla heille, kuinka yhdellä myyntisivulla ja myyntiputkella hankitaan säännöllisesti uusia asiakkaita.

 

Vuodesta 2015 lähtien olen auttanut yli 6000 yrittäjää, markkinoijaa ja sisällöntuottajaa tekemään rahaa netin välityksellä (digi-, sisältö- ja inbound markkinoinnin avulla).

Ja koska alussa tein paljon virheitä, haluan kertoa niistä avoimesti myös muille (jotta muiden ei tarvitse tehdä samoja virheitä). Siksi julkaisen säännöllisesti vinkkejä, oppeja ja virheitä ihanille sisäpiiriläisilleni.

 

Olitpa

  • vasta aloittamassa digiyrittäjyyttä,
  • julkaissut ensimmäisen verkkokurssisi
  • tai valmis automatisoimaan kurssimyyntejäsi, olet tullut oikeaan paikkaan.

 

Pääset mukaan 2477+ upean sisäpiiriläisen joukkoon ja saat kiitokseksi yhden ladatuimmista oppaistani "17 elementtiä, jotka jokaisella myyntisivulla tulisi olla".

 

Sisäpiirikirje sujahtaa sähköpostiisi joka tiistai klo 9 ja sisältää vinkkejä, ideoita, strategioita ja oppeja sisällöntuotannosta sekä verkkokurssien myynneistä.

 

Tässä muutamia aiheita, joista olen puhunut sisäpiirikirjeissäni:

Miksi valmiit tekstimallit ja pohjat harvoin toimivat myyvässä tekstissä?

Näin luot visuaalisesti miellyttävän myyntisivun

Millainen myyntisivu High Ticket tuotteelle kannattaa kirjoittaa?

Kuinka myyntisivua A/B testataan?

[Lukijan kysymys] Kuinka "passiivinen myynti" oikeasti toimii?

Arvostan yksityisyyttäsi kun tulet mukaan sisäpiiriini

En koskaan myy, jaa, vuokraa tai välitä tietojasi eteenpäin. Noudatan Suomen tietosuojalakia ja lähetän sinulle vain aiheeseen liittyviä sisäpiirikirjeitä. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että matkan varrella alkaisin "myymään" tai suosittelemaan jooga-kursseja tai huonekaluja.

 

Olen myös hyvin avoin ja rehellinen kaikesta markkinoinnista. Kampanjoiden aikana lähetän aina tiiviimmin kirjeitä mutta palaamme normaaliin lähetysrytmiin heti kampanjan päättymisen jälkeen.

 

Sinulla on aina oikeus estää mainosviestien tulemisen, jokaisen viestin P.S. osiossa olevaa linkkiä klikkaamalla.

 

Ja hei, jos sisältöni ei resonoi, voit aina poistua sisäpiiristä jokaisen viestin lopussa olevaa linkkiä klikkaamalla.

 

Kerron myös, että jos huomaan, ettet avaa viestejä 1 - 3 kuukauteen, poistan sinut automaattisesti sisäpiiristäni. En halua turhaan lähettää sinulle viestejä, joita et avaa.

"Hei, tiedätkö, että sä oot aivan super! Oon lukenut nyt sun sähköpostisi uutiskirjeitä jne. Aivan mieletön mitä jaat ja ilmaiseksi vielä. Kunhan sulla alkaa verkkovalmennuksia, niin infoa! Iso kiitos ja onneksi bongasin sinut!" -Antti

"Suosittelen, vaikka olenkin sitä mieltä, että Tiian viikkokirjeiden pitäisi olla maksullisia, sen verran tuhtia oppia, neuvoa ja niksiä niissä pukkaa!" -Marianne

"Suosittelen jokaiselle bloggaajalle sekä yrittäjälle lämpimästi Tiian viikkokirjeen tilaamista, sillä sitä kautta inboxiin ilmestyy säännöllisesti kultahippujen arvoisia vinkkejä ja ohjenuoria." -Zaki

Liity mukaan sisäpiiriin (lähetän lahjan sinulle sähköpostiisi tuossa tuokiossa)

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please check the required field.
Something went wrong. Please check your entries and try again.