Mitkä 17 elementtiä jokaisella myyntisivulla kannattaa olla?

Saat vastauksen kun liityt nyt maksuttomaan sisäpiiriin ⇓

Saat joka tiistai klo 9:00 sisäpiirikirjeen, jossa käyn läpi mm. kuinka myyntisivua konversio-optimoidaan, mitä virheitä myyntisivulla kannattaa välttää ja miten hyödynnät myyntisivua parhaiten.

Sisäpiiri on suunnattu digiyrittäjille, aloittaville digiyrittäjille, valmentajille sekä asiantuntijoille.

9/10 opiskelijasta suosittelee

Myyntisivu Masterclass

"Todella selkeä koulutus, sisälsi tärkeitä, myynnillisesti erittäin merkityksellisiä asioita, ehdottomasti yksi vuoden parhaita koulutuksia digimyyntiin liittyen. Arvosana vähintään 10+"

- Osallistujan palaute

Palautteita opiskelijoilta, asiakkailta ja lukijoilta

"Olen seurannut suurella mielenkiinnolla viikkokirjeitäsi jotka napsahtanut aina ajalleen postilaatikkoon. Sisältö on erittäin laadukasta ja innostavaa ja oman blogin/e-kirjan aloittaminen alkaa olla minullakin lähellä.

Olen myös seurannut Norjalaisia sekä kansainvälisiä blogivalmentajia ja sanonkin suoraan että sinun sisällöstä löytyy se aidoin ihmisistä ja asioista välittäminen ja halu auttaa muita eteenpäin samassa genressä tulee vilpittömästi. Totta kai rahakin on tärkeä mutta se ei ole se prioriteetti yksi, sinulla on  tunteen paloa kirjoittamista kohtaan ja se on jo elämäntapa. Ei pelkkä työ.

Näiden seikkojen johdosta ja että koska olen suomalainen päätinkin jatkaa ehdottomasti sinun joukkueessa ja julkaista blogini mahdollisimman nopeasti."

Jaakko

"Halusin kirjoittaa sinulle palautetta Youtube -videoistasi. Ne ovat ihan loistavia. Olet rakentanut ja toteuttanut ne todella hyvin. Paremmin kuin useimmat muut Youtubessa.

Puheen rytmi on juuri sopiva, äänesi sopii hyvin työhösi (uskottavan ammattimainen, kannustava ja ennen kaikkea rauhoittava) ja sisällöt ovat yhtä tiivistä kuin timantti. Ei liikaa asiaa, ei liian pitkiä videoita ja kuitenkin katsoja saa sisältöä.

Olet ihan paras esimerkki ja asiantuntija puhumaan juuri siitä mitä teet. Todellinen ammattilainen!"

Jarno

"Minusta oli erinomaista, että käsittelit rehellisesti ja avoimesti myös tulojen hankkimista blogilla realistisesti. Ei suuria lupauksia helpolla, vaan työtä työtä, niin se on mahdollista.

Blogissasi vallitsee myös ihailtava harmonia asian kertomisen ja markkinoinnin välillä. En kokenut kertaakaan sellaista fiilistä, että taas sieltä tulee myyntipuhe, vaan joka kerta kun esille tuli jotain maksullista, se oli ihan oikeasti hyödyllistä! 
 
Sulla on mahtava blogi, joka todella on innostanut minua aloittamaan ja panostamaan bloggaamiseen. 5/5
 
Blogisi on myös ensimmäinen jolla olen todella viettänyt näin paljon aikaa."

Marcus

"Minulla ei ole hajuakaan kuinka paljon sinun kurssilaiset ja some-seuraajat sinulle kiitos- ja tsemppiviestejä lähettelevät, mutta haluan vain sanoa:

kiitos että jaat osaamistasi, tietoa ja vinkkejä bloggaamiseen liittyen 

kiitos positiivisesta ja hyväntuulisesta asenteesta

kiitos että olet insproiva ja kannustava

kiitos että olemuksesi on "jalat maassa" ja puhut helposti ymmärrettävällä selkokielellä

sillä perusteella, mitä olen tekstejäsi lukenut tähän saakka ja opetusvideoita kuunnellut: olet ihan mahtava ihminen ja persoona - olisipa maailmassa enemmän kaltaisiasi ihmisiä!

Sanna

"Kiitos muuten myös selkokielisestä videoworkshopistasi. Täytyy sanoa näin 31 vuoden asiantuntijayrittäjäkokemuksella ja aina yhtä innokkaana ja uteliaana uuden oppijana ja opiskelijana, että valitettavan harvoin maksuttomat (tai edes maksullisetkaan) videosarjat/webinaarit yms. ovat näin selkeää suomen kieltä ja täynnä konkretiaa. (Viimeksi eilen petyin todella suuresti erään toisen henkilön webinaarin kohdalla.)"

Erica

"Sähköpostini on aika täynnä, joten olen parin viikon ajan "siivonnut" sitä. Voitko uskoa, että olen säästänyt KAIKKI sinun lähettämäsi sähköpostit (blogit, viikkokirjeet) alkuvuodesta 2016 alkaen! Niitä oli yhteensä 125 kappaletta! Niin tärkeänä olen pitänyt sinun lähettämääsi materiaalia"

Hannele

"Pakko kyllä sanoa, että sun tekemisen taso on erittäin korkeatasoista. Vaivannäkö on havaittavissa kautta linjan. Harva pystyy samaan tässä maassa."

Timo

"Aloitin lukemaan blogiasi eilen ja jäin heti koukkuun."

Elisa

"Siispä kaiken keskellä se on kiitos Tiia jälleen kaikesta avusta, jota muille jaat. Hyvä pohja on minullakin tehdä ja edetä kaikessa rauhassa ja maltilla. KIITOS, kun teet mitä teet. On se sanottava, että kantavaa voimaa on tarvinnut tässä parin vuoden aikana." -Uutiskirjeen tilaaja

"Hei Tiia, ja lämmin kiitos Sinulle inspiroivista ja kannustavista neuvoista ja ohjeista. Olen haaveillut omasta blogista jo vuosikausia.  Aina on ollut jotain ja aloittaminen on siirtynyt ja homma jäänyt sikseen. Kynnys aloittaa on korkea ja epävarmuus siitä etteihän kukaan minun jutuista ole kiinnostunut…
Sitten yksi päivä tajusin, että se on se pelko, joka ohjaa tekemisiäni ja päätin karistaa sen ja kokeilla miten käy! Pääsen tällä viikolla torstaina tekemään oman blogin Nimeä puuttuu, brändi puuttuu ja punainen lanka, mutta aloitan! " -Uutiskirjeen tilaaja 

"Hei Tiia, Kiitos innostavista viesteistäsi! Ajan ja jaksamisen kanssa on ollut hankalaa, joten suljin blogini keväällä. Olen kuitenkin täällä taustalla opiskellut aiheestani lisää ja seurannut/tallentanut kirjoituksiasi. Koulutuksen loputtua aion vähentää töitä hieman ja ruveta tosissani panostamaan blogiin. Ihanaa, että olet olemassa!" -Uutiskirjeen tilaaja

"Olen parin vuoden aikana kuunnellut satoja tunteja erilaisia webinaareja some-markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja verkkokursseista, joten minulla alkaa olla jo erinomainen näppituntuma siitä, mitä Suomessa on tarjolla. On harmillista, että osa yrittää matkia sinua, mutta kyllä sinä ole huippu. Vertailen koko ajan, miten sinä olet joitakin asioita opettanut, ja en ole vielä löytänyt edes yliopistojen kouluttajista samanlaista osaamista." -Uutiskirjeen tilaaja, Bloggaajasta Amattilaiseksi™ valmennuksen opiskelija 

"Ensinnäkin iso ja lämmin kiitos siitä että olen löytänyt sinut, Tiia Konttisen! Tarjoamasi palvelut ovat huippuluokkaa ja ilman näitä kaikki kursseja joihin olen osallistunut olisin ulkona kuin Joulupukki näin jouluaaton lähellä. Olen oppinut paljon omasta itsestäni ja myös omasta elämäni suunnasta.

Vaikka olenkin näin hiukan vanhempi gepardi (59V) pyrin tarjoamaan tulevaisuudessa asiakkailleni palveluitani yhtä selkeästi kuin sinä Tiia, tiiminesi sen teet. Kiitos siitä että olet jaksanut kärsivällisesti vastailla tyhmiin kysymyksiini ja tukenut kun olen olkapäätä tarvinnut. Minulla on vielä pitkä matka siihen pisteeseen mihin tähtään blogin suhteen ja tulen tarvitsemaan jatkossakin apua. Enkä jätä sitä tekemättä kun sen aika tulee. Sillä uskon ja luotan sinuun täysin.

Kiitos Tiia ja oikein lämmintä ja rauhaisaa Joulun aikaa!" -Asiakkaan palaute, Bloggaajasta Amattilaiseksi™ valmennuksen opiskelija

"Kiitos uutiskirjeestä. Riippumatta oliko se tuhansille vai juuri minulle, niin siinä on aivan aiheellista asiaa. Joten, vaikken ehdi lukea jokaista uutiskirjettä, niin jatkan tilaamista ja säilyn asiakkaana. Vinkeillänne olen saanut jo google-näkyvyyttä nostettua, kannatti hankkia siis Bloggaajan kurssi ja maksaa suolainen hinta. Maistuivat suolan lisäksi mausteetkin nimittäin laadukkaassa liemessä sillä kurssilla." -Uutiskirjeen tilaaja, Bloggaajasta Amattilaiseksi™ valmennuksen opiskelija

Mitkä 17 elementtiä jokaisella myyntisivulla kannattaa olla?

Saat vastauksen kun liityt nyt maksuttomaan sisäpiiriin ⇓

Saat joka tiistai klo 9:00 sisäpiirikirjeen, jossa käyn läpi mm. kuinka myyntisivua konversio-optimoidaan, mitä virheitä myyntisivulla kannattaa välttää ja miten hyödynnät myyntisivua parhaiten.

Sisäpiiri on suunnattu digiyrittäjille, aloittaville digiyrittäjille, valmentajille sekä asiantuntijoille.

myynnin myytinmurtajat