Älä tee näitä virheitä, joita minä tein…

Sen jälkeen, kun aloitin bloggaamisen, olen etsinyt ja kokeillut yli 20 erilaista menetelmää, miten hankkia tuloja bloggaamalla.

Sanotaan, että kun riittävän monta kertaa hakkaa päätään seinään, järkikin tulee pintaan. Pakko myöntää että näin kävi myös minulle. Kun aloin keskittymään vain yhteen tulonhankkimismenetelmään kerrallaan, aloin saada tuloksia. Ensin vähän ja sitten vähän enemmän.

Nyt nämä tulot mahdollistavat sen, että voin tehdä töitä missä ja milloin haluan (rehellisesti on myönnettävä että lähinnä teen töitä kotona koska siellä on rauhallista) ja lähteä lasten kanssa lomalle ilman, että minun tarvitsee tapella muiden kanssa loma-ajoista.

(En tiedä sinusta mutta itseä harmitti aika tavalla, kun pankkiurani aikana ne henkilöt, joilla EI OLLUT kouluikäisiä lapsia, saivat olla lomalla koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla ja minä olin lomalla, kun lapset oli koulussa…)

Mutta kun aloitin bloggaamisen, ei tuloja tullut automaattisesti. Bloggaamisen alkuaikoina tein niin paljon virheitä, että vieläkin hirvittää.

Gurut väittivät, että tuloja tulee jopa yön aikana, sillä välin kuin nukun. Mutta kun aamulla kävin katsomassa Paypal-tilini saldoa ja omaa pankkitilin saldoa, ne näytti edelleen yhtä tyhjiltä kuin edellisenä päivänä… Yhdessä vaiheessa mietin, että olenko jälleen joutunut yhden huijarin hampaisiin…

Kun yritin alussa saada tuloja blogin avulla, tein mm. seuraavia asioita:

  • Yritin maksaa Intiassa olevalle firmalle, että he ohjaisivat liikennettä suosittelemani affiliatetuotteen myyntisivulle…
  • spämmin affiliatepostauksia 25 eri Facebook-ryhmään…
  • jaoin affiliatepostauksia Suomi24 keskustelupalstoilla…
  • kirjoitin postauksia, koska halusin rahaa…
  • oletin, että raha alkaa virtaamaan ovista ja ikkunoista sisään heti, kun kirjoitan ensimmäisen postauksen (tiedän, tiedän, miten typerältä se kuulostaa nyt…)

Meni pitkään tajuta, missä kaikkialla olin tehnyt virheitä. Mutta kun tajusin virheet, ne oli yllättävän helppo korjata. Ja sen jälkeen ihmiset alkoivat kiinnostua siitä, mitä minulla oli sanottavaa. Ja he halusivat liittyä sähköpostilistalleni. Ja lopulta myös tulot seurasivat perässä.

Nyt on sinun vuorosi:

  • Valitse yksi tulonhankkimismenetelmä, joka sopii sinulle parhaiten
  • Keskity tuon tulovirran rakentamiseen 100 %
  • Varmista, että se toimii ja tuottaa juuri sen verran kuin haluat
  • ”Kopioi” tuo menetelmä seuraavaan menetelmään, jolloin näet tuloksia nopeammin
  • Äläkä tee näitä typeriä virheitä, joita minä tein 😀
Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin videoni:

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 222 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?