Kiitos, että olet kiinnostunut Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ valmennuksesta ja 12 kuukauden henkilökohtaisesta tuesta

Miten menemme tästä eteenpäin?

Lähetä alla olevalla lomakkeella hieman tietoja itsestäsi ja kerro, että olet kiinnostunut sekä valmennuksesta että 12 kuukauden henkilökohtaisesta tuesta.

Otan sinuun yhteyttä ja varmistan, että verkkovalmennus sopii sinulle ennen kuin sitoudut siihen.

Mikäli molemmat toteamme, että valmennus ja henkilökohtainen tuki sopivat sinulle, lähetän sinulle laskun (25 % valmennuksen hinnasta).

Kun maksu kirjautuu tilille, avaan sinulle kaikki materiaalit kerralla ja voimme samalla sopia jo ensimmäistä sparrausta.

Valmennuksen hintaan sisältyy 12 sparrauspuhelua. Kaikkia puheluita ei ole pakko käyttää mutta puhelut ovat käytettävissä vain 12 kuukautta valmennukseen tulon jälkeen.

Jos koet, että 12 puhelua ei riitä, voit ostaa ylimääräisiä puheluita edullisempaan hintaan.

Valmennusmaksu maksetaan kerran mutta nautit valmennusmateriaaleista ja kursseista myös sen jälkeen.

Olet myös oikeutettu materiaalien päivitettyihin versioihin sekä Facebook-yhteisömme jäsenyyteen niin pitkäksi aikaa kuin vain haluat tai tahdot.

Vastaan yhteydenottoihin ma-to 9 - 16 välisenä aikana

Pyrin työssäni pitkäjänteiseen suunnitteluun. Työskentelen tällä hetkellä ma-to välisen ajan ja perjantaisin keskityn yrityksen kehittämiseen sekä blogitekstien kirjoittamiseen.

Joskus yhteydenottolomakkeet voivat mennä meillä roskapostikansioon. Se on valitettavaa mutta pyrimme tarkistamaan roskapostikansiot kerran viikossa. Mikäli en vastaa sinulle parin päivän kuluessa, voit ottaa yhteyttä Instagramin yksityisviestin kautta tai Whatsapilla / tekstarilla 044-231 4679.

Viikonloppuisin en vastaa viesteihin.

Olen joululomalla 19.12. - 2.1. välisen ajan.

Nimi(Pakollinen)
Oletko valmis investoimaan itseesi ja blogiisi?(Pakollinen)