ALOITTELEVASTA BLOGGAAJASTA AMMATTILAISEKSI

Eroon harrastebloggaajan leimasta

Kiinnostaako ketään oikeasti se mitä kirjoitan…?

Tämä on se kysymys, joka monella bloggaajalla pyörii mielessä. Myös minä tuskailin tämän asian kanssa ”urani” alkuaikoina. Kenties olet kirjoittanut blogia jo useamman vuoden mutta lukijamäärä ei vain kasva. Haluaisit jotain vastinetta ajankäytöllesi eikä huulipunalla oikein voita leivän päälle ostella...

Houkuttelevan sisällön eli blogitekstien kirjoittaminen on tärkeää mutta sitäkin tärkeämpää on, millainen maine sinulla on bloggaajana ja yhteistyökumppanina.

Kiinnostaako yrityksiä tehdä yhteistyötä harrastelijabloggaajan kanssa…?

Päästäksesi eroon harrastebloggaajan leimasta, tarvitset uskottavuutta ja luotettavuutta bloggaajana. Pystyt rakentamaan tämän hyvin sisällön avulla. Kun haluat erottua selkeästi muista bloggaajista ja herättää yritysten mielenkiinto blogiasi kohtaan, sinun kannattaa rakentaa itsellesi ystävällinen, positiivinen ja empaattinen maine.

Yritykset haluavat tehdä yhteistyötä niiden bloggaajien kanssa:

  • jotka ovat iloisia ja inspiroivia
  • joilla on vankkaa kokemusta bloggaamisesta
  • jotka kirjoittavat laadukasta sisältöä
  • blogin ulkoasu on laadukas ja selkeä
  • haluavat auttaa yritystä kasvattamaan myyntiä

Auttaakseni sinua tässä, suosittelen lämpimästi, että hankkiudut eroon harrastebloggaajan leimasta. Ja usko pois, se ei ole edes niin vaikeaa, miltä saattaa tuntua.

Minulta kysytään paljon, onko ”perinteinen bloggaaminen” kuollut. Ei se ole. Edelleen blogia voidaan kirjoittaa päiväkirjamaisesti ja harrastusmielessä. Mutta on tärkeää ymmärtää, että yritykset eivät välttämättä tee yhteistyötä harrastebloggaajien kanssa.

Sivulatausta blogissa 2019

Kävijöitä vuodesta 2016

Affiliatemarkkinoinnin komissiot vuodesta 2016 lähtien

Opi parhaat vinkit ja tekniikat, miten tienaat rahaa affiliatemarkkinoinnilla. Olen koonnut tähän työkirjasarjaan parhaimmat vinkkini, joiden avulla olen onnistunut tienaamaan affiliatemarkkinoinnin avulla yli 32 000 € komissioita.

Lue lisää ja hanki työkirjasarja itsellesi täältä.