Blogin TOP 10 postausta verkkokursseista

Verkkokurssin tekeminen on loistava keino tuotteistaa omaa osaamista. Verkkokursseja pystytään tekemään kohtalaisen nopeastikin ja testaamaan ideaa markkinoilla.

Esimerkiksi itse testasin affiliatemarkkinoinnin verkkokurssi-ideaa. Puolessa vuodessa kiinnostuneita ilmoittautui 65, mikä kertoo minulle, ettei kyseisellä kurssilla ole kysyntää. On siis turha käyttää aikaa ja energiaa sellaisen kurssin tekemiseen, jolla ei ole myyntipotentiaalia.

Monet lähtevät tekemään verkkokurssin siitä näkökulmasta, mikä kiinnostaa heitä itseään. He olettavat, että jokainen haluaa ostaa kurssin, koska se auttaa. Mutta harva näin rakennettu verkkokurssi kuitenkaan myy.

Lue myös tämä: Millainen on hyvä verkkokurssi?

Verkkokurssin (kuten minkä tahansa digituotteen) tulee ratkaista ongelma tai täyttää jokin tarve. Verkkokurssi-idea pitää validoida ja testata, jotta nähdään sen potentiaali. Vasta sitten kurssin tekemiseen kannattaa käyttää aikaa.

Jos olet miettinyt oman verkkokurssin tekemistä tai tuskailet, miksei kurssia osteta, lukaisepa nämä postaukset. Saatat saada uusia oivalluksia ja kääntää myynnin kasvu-uralle.

Blogin TOP 10 postausta verkkokursseista


Näin teet ensimmäisen verkkokurssin


 

Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 226 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?