Verkkokurssin tekeminen on loistava keino tuotteistaa omaa osaamista. Verkkokursseja pystytään tekemään kohtalaisen nopeastikin ja testaamaan ideaa markkinoilla.

Esimerkiksi itse testasin affiliatemarkkinoinnin verkkokurssi-ideaa. Puolessa vuodessa kiinnostuneita ilmoittautui 65, mikä kertoo minulle, ettei kyseisellä kurssilla ole kysyntää. On siis turha käyttää aikaa ja energiaa sellaisen kurssin tekemiseen, jolla ei ole myyntipotentiaalia.

Monet lähtevät tekemään verkkokurssin siitä näkökulmasta, mikä kiinnostaa heitä itseään. He olettavat, että jokainen haluaa ostaa kurssin, koska se auttaa. Mutta harva näin rakennettu verkkokurssi kuitenkaan myy.

Verkkokurssin (kuten minkä tahansa digituotteen) tulee ratkaista ongelma tai täyttää jokin tarve. Verkkokurssi-idea pitää validoida ja testata, jotta nähdään sen potentiaali. Vasta sitten kurssin tekemiseen kannattaa käyttää aikaa.

Jos olet miettinyt oman verkkokurssin tekemistä tai tuskailet, miksei kurssia osteta, lukaisepa nämä postaukset. Saatat saada uusia oivalluksia ja kääntää myynnin kasvu-uralle.

Blogin TOP 10 postausta verkkokursseista

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 21.9.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 303 tilaajien joukkoon