Eka kertaa täällä?

Ihana nähdä, tervetuloa!

Tiedän, että olet kiireinen.

Tiedän, että some pitää meidät hektisenä ja kaikki tieto pitäisi saada välittömästi.

Mutta jos haluat aidosti menestyä tänä päivänä, sinun on pysähdyttävä ja hiljennettävä tahtia.

Olen rakentanut tästä blogista paikan, jossa aika menettää merkityksensä. Kiire haihtuu ja saat aikaa ja tilaa hengittää.

Joten toivon, että pysähdyt, laitat kännykän äänettömälle, suljet kaikki muut välilehdet ja otat 5 minuuttia aikaa itsellesi.

Lue tämä sivu huolella ja rauhassa läpi, jotta tiedät mitä voit odottaa minulta.

Tietopankki

Blogistani löydät paljon mielenkiintoista luettavaa aina bloggaamisen aloittamisesta sosiaaliseen mediaan, sähköpostimarkkinointiin ja omien digituotteiden tekemiseen.

Tiedän, että blogini on aarreaitta, johon voi uppoutua tunneiksi.

Suosituimmat kategoriat ovat:

Toivon kuitenkin, että etsit blogista täsmätietoa siihen ongelmaan, joka käsissäsi tällä hetkellä on.

Tieto lisää valitettavasti tuskaa ja mitä enemmän luet, sitä enemmän saatat lamaantua.

Paras keino onnistua ja menestyä on tämä:

Lue yksi vinkki ja vie se suoraan omaan markkinointiin

70 % yrittäjistä tekee tämän virheen:

He kuluttavat paljon sisältöä mutta eivät muista (tai halua) tehdä muutoksia omassa markkinoinnissaan. He eivät siis vie teoriaa käytäntöön. Ja siksi he eivät näe niitä tuloksia mitä haluavat.

Tieto itsessään on turhaa, jos et tee sillä mitään.

Jos annan vinkin, kuinka saat lisää lukijoita kotisivuillesi, sinun tehtäväsi on tehdä vinkin mukaan.

Tiedän, että se on joskus pelottavaa ja välillä joutuu menemään ulos omalta mukavuusalueelta mutta usko pois, saat tuloksia paljon nopeammin kun käärit hihat ylös ja ryhdyt tekemään.

"Oho! Sehän kävi näppärästi, kun vain noudatin ohjeita. Kiitos! En osannut odottaa, että se olisi ollut näin helppoa." -Lukijan palaute

Teen tätä suurella sydämellä ja palavalla intohimolla

Mutta ajatustenlukija tai selvännäkijä en ole. Jos jäät jumiin tai kohtaat ongelman, en pysty auttamaan sinua, ellen tiedä mikä ongelma on.

WordPress-kotisivujen teknisessä työssä autan tuntilaskutuksella. Sisällöntuotannossa olen tehnyt erilaisia palvelupaketteja, joista voimme keskustella lisää maksuttoman 45 min tapaamisen aikana, jonka voit varata täältä.

"Wouw! Kiitos paljon Tiia!  Tuohan näytti jo ihan blogilta! On se ihan eri, kun ammattilainen tekee! Kiitos!" -Katja

Minulla on myös kursseja ja valmennuksia, joita voit opiskella itsenäisesti. Kurssien rinnalle on saatavilla myös henkilökohtaista sparrausta edullisempaan hintaan. Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset lukemaan lisää.

"Minusta oli erinomaista, että käsittelit rehellisesti ja avoimesti myös tulojen hankkimista blogilla realistisesti. Ei suuria lupauksia helpolla, vaan työtä työtä, niin se on mahdollista.

Blogissasi vallitsee myös ihailtava harmonia asian kertomisen ja markkinoinnin välillä. En kokenut kertaakaan sellaista fiilistä, että taas sieltä tulee myyntipuhe, vaan joka kerta kun esille tuli jotain maksullista, se oli ihan oikeasti hyödyllistä! 
Sulla on mahtava blogi, joka todella on innostanut minua aloittamaan ja panostamaan bloggaamiseen. 5/5
Blogisi on myös ensimmäinen jolla olen todella viettänyt näin paljon aikaa."

Marcus

"Halusin kirjoittaa sinulle palautetta Youtube -videoistasi. Ne ovat ihan loistavia. Olet rakentanut ja toteuttanut ne todella hyvin. Paremmin kuin useimmat muut Youtubessa.

Puheen rytmi on juuri sopiva, äänesi sopii hyvin työhösi (uskottavan ammattimainen, kannustava ja ennen kaikkea rauhoittava) ja sisällöt ovat yhtä tiivistä kuin timantti. Ei liikaa asiaa, ei liian pitkiä videoita ja kuitenkin katsoja saa sisältöä.

Olet ihan paras esimerkki ja asiantuntija puhumaan juuri siitä mitä teet. Todellinen ammattilainen!"

Jarno

"Olen seurannut suurella mielenkiinnolla viikkokirjeitäsi jotka napsahtanut aina ajalleen postilaatikkoon. Sisältö on erittäin laadukasta ja innostavaa ja oman blogin/e-kirjan aloittaminen alkaa olla minullakin lähellä.

Olen myös seurannut Norjalaisia sekä kansainvälisiä blogivalmentajia ja sanonkin suoraan että sinun sisällöstä löytyy se aidoin ihmisistä ja asioista välittäminen ja halu auttaa muita eteenpäin samassa genressä tulee vilpittömästi. Totta kai rahakin on tärkeä mutta se ei ole se prioriteetti yksi, sinulla on  tunteen paloa kirjoittamista kohtaan ja se on jo elämäntapa. Ei pelkkä työ.

Näiden seikkojen johdosta ja että koska olen suomalainen päätinkin jatkaa ehdottomasti sinun joukkueessa ja julkaista blogini mahdollisimman nopeasti."

Jaakko

"Minulla ei ole hajuakaan kuinka paljon sinun kurssilaiset ja some-seuraajat sinulle kiitos- ja tsemppiviestejä lähettelevät, mutta haluan vain sanoa:

kiitos että jaat osaamistasi, tietoa ja vinkkejä bloggaamiseen liittyen 

kiitos positiivisesta ja hyväntuulisesta asenteesta

kiitos että olet insproiva ja kannustava

kiitos että olemuksesi on "jalat maassa" ja puhut helposti ymmärrettävällä selkokielellä

sillä perusteella, mitä olen tekstejäsi lukenut tähän saakka ja opetusvideoita kuunnellut: olet ihan mahtava ihminen ja persoona - olisipa maailmassa enemmän kaltaisiasi ihmisiä!

Sanna

"Pakko kyllä sanoa, että sun tekemisen taso on erittäin korkeatasoista. Vaivannäkö on havaittavissa kautta linjan. Harva pystyy samaan tässä maassa."

Timo

"Aloitin lukemaan blogiasi eilen ja jäin heti koukkuun."

Elisa

Ilmaiset vinkit, oppaat ja kurssit

Blogistani et löydä mitään teoreettista tai mutu-tuntumalta kuulostavaa liiba laaba höttöä vaan käytännönläheisiä ja konkreettisia tehtäviä, joiden avulla pääset eteenpäin. Vinkit, ohjeet ja virheet olen henkilökohtaisesti testannut, kokenut ja analysoinut, jotta sinä säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

 

Jos luit tänne saakka, olen suuresti kiitollinen. Toivon, että tämä on alku upealle matkalle, jota saamme yhdessä kulkea. Haluan tietää sinusta mahdollisimman paljon, kuka olet, millainen yrityksesi on ja mikä saa sinun silmäsi loistamaan.

 

Haluan sydämestäni kiittää sinua siitä, että tulit vierailulle ja toivon, että viihdyt myös pidempään. Mikäli koet blogini hyvänä tietolähteenä, voit vapaasti jakaa postauksia omissa somekanavissasi. Tällä tavalla yhä suurempi määrä yrittäjiä näkee mitä teen ja saa apua oman markkinointinsa kanssa.

 

Haluatko tulla mukaan yhteisöön sosiaalisessa mediassa? Se onnistuu klikkaamalla alla olevia linkkejä ja tilaamalla kanava tai tulemalla seuraajaksi.

Katsotuimpia videoita Youtubessa

Tavoitat minut ma-to 9 - 16 välisenä aikana sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi

tai Instagramin yksityisviestin kautta.

Rakkain terveisin,

nimmari_1