pienyrityksen markkinointi

Millä 3 lauseella saat ihmiset ostamaan helpommin ja enemmän?

Miten kirjoittaa blogia nimettömästi

1. Myyntisivun otsikko

Kun henkilö tulee kurssisi tai palvelusi myyntisivulle, hän kiinnittää ensimmäiseksi huomion otsikkoon. Otsikko luo pohjan sille, haluaako hän jatkaa lukemista vai ei. Toisin sanoen, kannattaako hänen käyttää aikaa myyntisivun lukemiseen.

Otsikon tehtävänä on herättää uteliaisuus mutta ei luvata liikoja. Sen tehtävänä on kiteyttää mitä henkilö saa, kun hän lukee sivun alusta loppuun. Ja sen tehtävänä on saada henkilö lukemaan seuraavat lauseet.

Huono otsikko:

Vapaudu veloista kurssi on nyt ostettavissa, lue eteenpäin miten se auttaa sinua maksamaan luotot nopeammin pois.

Hyvä otsikko:

Vain 3 muutoksella voit maksaa luottosi nopeammin pois. Lue eteenpäin niin kerron sinulle miten.

2. Valmentajan / yrittäjän pätevyys

Hyvin usein haluamme kertoa - ja jopa ylpeillä - sillä, mitä osaamme ja mitä olemme itse saavuttaneet. Tämä ei kuitenkaan auta lukijaa tekemään ostopäätöstä. Lukijan on ymmärrettävä, miten sinä voit auttaa häntä ja hänen on pystyttävä samaistumaan siihen, että häntäkin voidaan auttaa. Luettelemalla koko työhistoriasi on siis turhaa. Sen sijaan, kerro, miten osaamisesi on auttanut muita ja miten osaamisesi auttaa lukijaa.

Esimerkki:

Olen auttanut jo yli 100 kaltaistasi naista pudottamaan painoa vähintään 10 kiloa lempeästi ja pysyvästi. 10 vuoden työkokemuksen ja laajan koulutukseni puolesta ymmärrän mitkä ovat juuri naisille ne haastavimmat kohdat painonpudotuksessa. Olitpa 30+ ruuhkavuosia elävä tai 50+ sinkku, pystyn auttamaan sinua yksilöllisesti valmennukseni avulla.

Mikä on blogi?
Vapauta aikaasi markkinoinnin automaation avulla

3. toimintakehoite

Olemme yksinkertaisia olentoja. Tarvitsemme kaikki kädestä pitäen ohjausta. Siksi mitä helpommaksi sinä teet ostamisen lukijalle, sitä varmemmin osto tapahtuu. Toimintakehoitteet ovat luonnollinen keino pyytää asiakkaita ostamaan. Tämä ei ole aggressiivinen keino tuputtaa ja tyrkyttää vaan keino saada henkilö siirtymään potentiaalisesta asiakkaasta asiakkaaksi.

Esimerkki

Aloita tästä

  • Aloita klikkaamalla tästä ja nopeuta lainojesi maksua
  • Aloita polkusi 10+ kg kevyempään elämään klikkaamalla tästä
  • Aloita uusi ura klikkaamalla tätä painiketta
  • Aloita matkasi kohti unelmien häitä klikkaamalla tätä painiketta

Ai niin, meinasin unohtaa...