MAKSUTON webinaari: ”Näin rakensin 100000 €:n liiketoiminnan yritysblogin avulla” | Ilmoittautuminen käynnissä NYT

Keväällä 2014 tein päätöksen. Halusin rakentaa itselleni työn, jota voin tehdä kotoa käsin, sillä erityiskaksosten (adhd/add) yksinhuoltajana en enää jaksanut raskasta pankkityötä.

Marraskuussa 2015 unelmastani tuli totta. Mutta matka ei ollut helpoin. Monta kertaa teki mieli luovuttaa. Minusta tuntui, että taistelin tuulimyllyjä vastaan. Usko omaan tekemiseen ja omaan unelmaan oli kuitenkin niin kova, etten antanut itseni luovuttaa.

Monien virheiden ja pienten onnistumisten jälkeen pystyin taputtamaan itseäni selkään. Työllistän itseni lisäksi yhden työntekijän, ja olen kasvattanut liikevaihtoa joka vuosi keskimäärin 25 %.

Käytännössä työstäni 99 % tapahtuu verkossa. Toisin sanoen teen töitä kotoa käsin. Toki minulla olisi mahdollisuus mennä kahvilaan tai matkustaa ulkomaille, istua biitsillä läppäri sylissä. Mutta oma koti, mukava nojatuoli ja kissan kehräys tekevät kotitoimistosta minun unelmieni työpaikan.

Vuosien aikana kävin läpi satoja blogeja, latasin kansiotolkulla ilmaisia materiaaleja (ihan oikeasti, niitä kansioita on kaikkiaan 10, ja vihkoja, jotka ovat täynnä muistiinpanoja, on valehtelematta 20), olen ostanut 15 000 euron edestä verkkokursseja ja e-kirjoja ja maksanut mentoreille toisen mokoman.

Kannattiko? Kyllä!

Alusta saakka halusin oppia niiltä ihmisiltä, jotka olivat jo saavuttaneet sen, mistä minä unelmoin. Olin valmis panostamaan omaan kehittymiseeni ja olin valmis käärimään hihat ylös ja tekemään töitä. Koska ilman tekemistä mitään ei tapahdu.

En istu kahdeksaa tuntia nojatuolissa tekemättä mitään. Kirjoitan postauksia, ohjaan työntekijääni, mentoroin opiskelijoitani, jaan postauksiani somessa, käyn katsomassa FB-mainoksia, soitan asiakkaille ja annan henkilökohtaista sparrausta.

Kun olemme jonkin uuden edessä, se on aina pelottavaa. Ehkä tällä hetkellä mietit, millainen sinun loppuvuotesi tulee olemaan. Ehkä kaipaat oman kodin rauhaa ja työtä, jota voit tehdä osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti omasta kodista käsin. Ehkä kaipaat jotain vastapainoa hektiselle työympäristölle. Ehkä haluat olla lasten kanssa kotona ja ottaa heidät vastaan koulun jälkeen. Ehkä olet vain kyllästynyt ainaiseen kiireeseen ja kaipaat rauhallisempaa ajanjaksoa.

Siksi haluan kertoa sinulle, että sinulla on mahdollisuus. Sinulla on mahdollisuus rakentaa itsellesi samankaltainen työ kuin minulla. Voit palvella omia asiakkaitasi tai voit hankkia itsellesi yritysasiakkaita ja auttaa heitä saamaan lisää asiakkaita. Sinulla on valta rakentaa itsellesi sellainen tulevaisuus, jossa sinun ja perheesi on hyvä olla.

Ja juuri siksi olen tehnyt tämän maksuttoman webinaarin (eli verkkokoulutuksen), jossa kerron sinulle oman tarinani. Kerron sinulle kuusi kriittistä virhettä, jotka haluan sinun välttävän, ja viisi elintärkeää askelta, jotka sinun tulee ottaa, jotta menestyminen on mahdollista. Marraskuussa 2019 webinaariin ilmoittautui yli 2 000 innokasta osallistujaa.

Järjestän tämän webinaarin vain kaksi kertaa vuodessa. Ilmoittautuminen kevään webinaariin on nyt avattu, ja jo sadat yrittäjät, bloggaajat ja aloittavat yrittäjät ovat ilmoittautuneet mukaan.

Webinaari kertoo karulla tavalla, miten pienistä virheistä voi tulla katastrofaalisia. Yksi virheistäni oli sellainen, jonka johdosta jouduin melkein lopettamaan koko liiketoiminnan kesällä 2017.

Usko pois, sinä et halua tehdä samoja virheitä.  Ja juuri siksi suosittelen ja kannustan sinua tulemaan mukaan. Haluan huomauttaa, että webinaari ei sisällä ”hypetystä” eikä ”kiiltokuvia”. Ne, jotka minut tietävät ja tuntevat, allekirjoittavat saman.

Teen tätä työtä suurella intohimolla ja täydestä sydämestäni. Minun tärkein motiivini on auttaa sinua kasvamaan ja kehittymään sekä tekemään myyntiä ja liikevaihtoa. Minä haluan, että sinä menestyt.

Kevään 2020 webinaari pidetään maanantaina 23.3. klo 19.00, joten nyt on loistava tilaisuus tulla mukaan!

Tässä hieman teknistä tietoa webinaarista:

  • Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta.
  • Ilmoittautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteesi. (Tarkistathan huolellisesti, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, sillä linkki webinaariin lähetetään sähköpostiisi.)
  • Saat pari muistutusviestiä webinaarista. (On tärkeää, että olet livenä kuuntelemassa, sillä en pysty lupaamaan tallennetta.)
  • Webinaaria varten tarvitset joko tietokoneen, läppärin, puhelimen tai tabletin sekä nettiyhteyden.
  • Saat linkin webinaariin, eli klikkaamalla linkkiä pääset ”linjoille”. Minä annan sen jälkeen lisäohjeita.
  • Siinä kaikki!

Näin pääset mukaan:

Eikö olekin helppoa!

Nähdään webinaarissa 23.3. klo 19.00!

 

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 21.9.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 303 tilaajien joukkoon