Näin yrittäjä bloggaa ja somettaa 30 min / vko

Hei yrittäjä!

Tiedän, että ajankäyttösi on arvokasta. Siksi halusin kirjoittaa sinulle nopean postauksen, miten voit

  • tehdä blogipostauksen alle 15 min
  • tehdä somejulkaisut 10 min
  • jakaa postauksia somessa 5 min

Tällä tavalla hoidat bloggaamisen ja somettamisen 30 minuutissa joka viikko.

Näin yrittäjä bloggaa ja somettaa 30 min / vko

Sinulla on tietotaitoa, joka on lukijalle eli asiakkaalle arvokasta. Älä pidä tietoa pääsi sisällä vaan anna sitä myös lukijoillesi. Hyödynnä ilmaisia työkaluja.

Puhu postaus puhtaaksi –> 5 min

Ota haltuun Dragon Dictation tai käytä sähköpostin saneluohjelmaa. Puhu 3 minuuttia ja lähetä teksti sen jälkeen sähköpostiin.

Muokkaa tekstiä sopivaksi –> 10 min

Varmista postauksen oikeinkirjoitus, lisää pisteet, pilkut ja isot alkukirjaimet. Jos aika on todella kortilla, lähetä sanelu oikolukijalle. Säästät 10 minuuttia arvokasta aikaa.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

Kierrätä sisältöä –> 10 min

Tee tekstistä kuvia ilmaisella Canvalla. Ota mielenkiintoinen lause ja tee siitä kuva Instagramiin, Twitteriin tai Facebookiin. Kun olet tehnyt kuvien pohjat valmiiksi edellisellä viikolla, sinun tarvitsee vain lisätä teksti ja ladata kuva koneelle.

Ajasta ja markkinoi –> 5 min

Postauksen ajastaminen ei vaadi paljon. 5 minuutissa olet ajastanut sekä postauksen että somejulkaisut. Käytä ilmaisversiota esimerkiksi Hootsuitesta, Bufferista tai Planolysta. Valitse kuitenkin vain yksi ohjelma, jottei sinun tarvitse tehdä samaa työtä moneen kertaan.

Siinä se.

Viikon bloggailut tehty 30 minuutissa

P.s. Tämä on muuten tämän blogin lyhyin postaus. 226 sanaa. Lyhyet postaukset eivät ole Googlen mieleen, vaan postauksessa olisi hyvä olla yli 300 sanaa. Halusin kuitenkin ytimekkäästi kertoa tämän tärkeän asian, etten vie liikaa arvokasta aikaasi – lopun voit käyttää toteuttamalla ylläolevan prosessin!

Alla olevalla videolla näytän, miten teet monipuolisesti sisältöä eri somekanaviin hyödyntämällä yhtä blogitekstiä:

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 21.9.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 303 tilaajien joukkoon