3 päivässä myyntiä 5179,26 €, kun sähköpostilistalla oli vain 377 osoitetta. Näin helppoa myynti voi oikeasti olla

Tiedätkö, miksi myyntiä ei kannata tehdä vain sosiaalisen median kautta?

Koska sosiaalisessa mediassa olet aina muiden armoilla.

Mitä tuloillesi tai liiketoiminnallesi kävisi, jos et enää pääsisi kirjautumaan sisään sosiaalisen median kanaviin?

Entäs, jos Facebook yhtäkkiä päättäisikin sulkea sinun mainostilisi - ilman syytä?

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon olemme sosiaalisen median yritysten armoilla? Heillä kun on valta muuttaa ohjelmaa, pienentää orgaanista näkyvyyttä ja piilottaa tykkäyksiä.

FB-mainos

Olen itse saanut tästä karut kokemukset kaksi kertaa. Ensin Facebook muutti maksettujen mainosten näkyvyyttä vuonna 2016.

Ja vuonna 2019 mainostilini suljettiin tammi-helmikuussa. Sain ne avattua vasta elokuun alussa.

mainostili

Facebook-mainokset ovat edelleen mielestäni hyvä juttu. Mutta henkilökohtaisesti en enää koskaan rakenna omaa liiketoimintaa tai tulovirtaa jonkun toisen algoritmin varaan.

Jos et halua ottaa riskiä, että menetät kovalla työllä ansaitsemasi asiakkaat jopa yhdessä yössä, minulla on sinulle turvallisempi vaihtoehto

sähköpostikurssi

Nimittäin sähköpostimarkkinointi. Sinä "omistat" sähköpostilistasi. Sinä et "omista" Facebookin etkä Instagramin seuraajia. Et voi ottaa LinkedIniin seuraajia ja viedä heitä Twitteriin. Mutta voit ladata sähköpostilistan ohjelmasta A ja ladata sen takaisin ohjelmaan B.

Sinulla ei ole kovinkaan suurta riskiä menettää myyntejä, kun sähköpostilistallasi on ihmisiä, joita aidosti kiinnostaa se, millaista lisäarvoa heille annat.

Pidin jokin aika sitten webinaarin, jossa kerroin, että blogia kannattaa ajatella funnelina (tai tunnelina/putkena). Blogin tavoitteena on koota mahdollisimman suuri määrä ihmisiä blogiisi, jotta he oppivat tuntemaan sinut, tuotteesi ja palvelusi.

Sähköpostilista on funnelin toinen osa. Se kerää blogista ne henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan enemmän, sähköpostilistallesi. Voit lähettää heille viestin maanantaina ja he avaavat sen keskiviikkona. Viestisi on edelleen tuore ja ajankohtainen.

Voit lähettää heille tarjouksen tiistaina ja he ostavat tuotteitasi vielä seuraavan viikon sunnuntaina.

Mutta jos julkaiset aamulla klo 8.30 julkaisun Facebookissa, kukaan ei näe sitä enää iltapäivällä 15 aikaan. Tuon muutaman tunnin aikana Facebook on täyttynyt tuhansista muista julkaisuista. Sinun julkaisusi ovat nähneet vain he, jotka ovat olleet aamulla Facebookissa.

Olen kehittänyt tämän sähköpostikurssin, koska haluan auttaa sinua samaan lisää myyntiä ja tyytyväisiä asiakkaita mahdollisimman vaivattomasti.

Sähköpostimarkkinointi on monipuolinen työkalu, jota harva hyödyntää kokonaisvaltaisesti

Sähkköpostikurssi
 • Sähköpostit ovat näkyvillä usean päivän ajan lähettämisen jälkeen (vrt. FB julkaisu, joka "elää" vain muutaman tunnin)
 • Yksikin laadukas kirje viikossa riittää
 • Jopa 60 % tilaajista avaa sähköpostiviestit
 • Jopa 45 % viestin avanneista klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja siirtyy ostosivulle
 • Palvelet asiakkaitasi lempeästi ja ystävällisesti
 • Rakennat ja vahvistat miellyttävää mainetta
 • Erotut kilpailijoista selkeästi
 • Ylläpidät asiakassuhteita

Sähköpostimarkkinoinnin ROI (Return On Investment) on huikea. Vuonna 2018 käytin sähköpostimarkkinointiin 446,53 € ja sain sen kautta 65 857 € myyntiä. Keskimäärin jokaista käyttämääsi 1 € kohti, sähköpostimarkkinointi tuo sinulle 44 € myyntiä.

Sähköpostiautomaation (tai markkinoinnin automaation) avulla on mahdollista automatisoida myyntiä - teet tarvittavan työn kerran ja sen jälkeen ohjaat blogin lukijoita sähköpostilistallesi.

Tällä hetkellä sähköpostilistalleni liittyy keskimäärin 250 uutta ihmistä joka kuukausi - ilman, että minun tarvitsee tehdä mitään sen eteen. Ja vieläpä ilmaiseksi.

myynnin kasvu 1
tulokset1

Hinta nyt vain 97 € (norm. 197 €). Laita kuitti talteen ja lisää henkilökohtaiseen verotukseen tulonhankkimiskuluna tai yrityksen verovähennyksiin. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Bambora. Hinta sis. alv 24 %.

Sähköpostikurssin opiskelijoiden palautteita ja tuloksia

Sähköpostikurssi
Sähköpostikurssi

Asiakkaani lähettää 3 uutiskirjettä viikossa ja myy jokaisella kirjeellä keskimäärin 125 euroa (kuukaudessa n. 1500 euroa)

Tämä on asiakkaani sivubisnes ja pyörii puhtaasti sähköpostimarkkinoinnilla. Hän arvioi, että tekee tänä vuonna myyntiä noin 22 000 euroa. Asiakkaani myy fyysisiä kirjoja ja kaksi kertaa vuodessa hän lanseeraa 5 viikon mittaisen verkkokurssin. Hänen sähköpostilistansa kasvaa tasaisesti joka kuukausi ja listalta poistumisprosentti on pieni.

Opiskelijani lähetti 3 sähköpostia omalle listalleen (listalla 377 osoitetta). Kampanjan keskiarvo CTR oli 24,1 % ja konversio huikeat 56,5 %. Opiskelijani teki myyntiä 3 sähköpostilla yhteensä 5179,26 €.

 


Opiskelijani keräsivät yli 500 nimeä sähköpostilistalle 30 päivässä. Tällä hetkellä heidän sähköpostilistallaan on yli 4000 nimeä.

 


Huhtikuussa 2016 lähetin kolme sähköpostia kuuden päivän aikana 900 henkilölle ja tein myyntiä n. 13 000 euroa kuudessa päivässä.


Eräs asiakkaani myy konsultaatiota kuluttajille. Kun hän lähettää myyntisähköpostin omalle listalleen, hän saa sieltä aina keskimäärin kuusi asiakasta ja n. 1 470 euroa myyntiä.

bloggaajasta-ammattilaiseksi-laskeutumissivu

Sähköpostilistani on kasvanut useaan otteeseen yli 1000 kuukaudessa.

Sähköpostikurssi
ac-tilastot
spostilista

Mitä hyötyä sähköpostikurssin käymisestä on sinulle?

 •  Sähköpostikurssi auttaa sinua keräämään sähköpostilistaa automaatiolla
 • Sähköpostikurssi auttaa sinua tuottamaan säännöllisesti sisältöä, joka kerää kehuja viikkokirjeesi tilaajilta
 • Lisäät myyntiä huomaamatta, sillä sähköpostin kautta tehdyn myynnin konversio on korkeampi kuin blogin tai somen
 • Pystyt automatisoimaan tuloja ns. asiakkaan "onboardin" sähköpostisarjan avulla
 • Et enää tuskaile markkinointiin käyttämäsi rahasumman hyödyttömyyttä, sillä sähköpostimarkkinointiin käyttämäsi rahat tulevat moninkertaisesti takaisin
 • Sinulta vapautuu kallisarvoista aikaa muihin liiketoiminnan tärkeisiin tehtäviin, sillä sinun ei tarvitse enää "roikkua" joka somekanavassa useita tunteja päivässä
 • Sähköpostikurssin materiaalit jäävät sinulle käyttöön niin pitkäksi aikaan kuin vain haluat, vaikka seuraavaksi kahdeksi vuodeksi
 • Sähköpostikurssi on avoinna joka päivä, eli voit opiskella aamulla, päivällä tai illalla, oman kodin tai työpaikan rauhassa

Kenelle tämä sähköpostikurssi sopii?

Henkilölle, joka haluaa

 • lisää pitkäaikaisia asiakkaita ja myyntiä
 • palvella asiakkaita laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja ystävällisesti
 • edullisen myyntikanavan, joka kasvattaa liiketoimintaa tai tuloja
 • oppia käytännönläheisesti ja askel askeleelta miten sähköpostimarkkinointi toimii
 • vapauttaa aikaa somesta muihin tehtäviin

Kenelle tämä sähköpostikurssi EI sovi?

Mita tehda jos muut saavat loistavia tuloksia mutta itse ei
 • Haluat tuloksia mutta et ole valmis itse tekemään mitään sen eteen
 • Luet tehtävät mutta et halua tehdä yhtään muutosta
 • Haluat kouluttaa omia asiakkaitasi tai opiskelijoitasi sähköpostimarkkinoinnin saloihin
 • Haluat löytää “rikastu yhdessä yössä” tyyppisen ratkaisun. Usko pois, olen elämäni aikana juossut näiden perässä liian kauan ja siksi tiedän, etteivät ne koskaan toimi.
 • Olisi niin helppoa istua sohvalla ja toivoa, että asiat tapahtuisivat “kuin itsestään” mutta elämä ei toimi näin. Sinun on itse tehtävä työ, joka tuo sinulle tuloksia
 • Etsit pikaratkaisua akuuttiin rahapulaan ja odotat, että raha tulvii ovista ja ikkunoista sisään ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään asian eteen.

Mikä tämän sähköpostikurssi arvo on?

Joku saattaa ajatella, että "Googlesta löytyy kaikki tietoa ilmaiseksi". Kyllä, se on totta. Jokainen voisi istahtaa tietokoneen ääreen, avata Googlen ja ryhtyä etsimään tietoa itsenäisesti. Tässä on vain yksi ongelma: Aika.

Jos sinulla ei ole ollut aikaa etsiä tarvittavaa tietoa sähköpostimarkkinoinnista ennen tätä päivää, miksi kuvittelet, että sinulla on aikaa lähteä etsimään vaadittava tieto nyt?

Perustin ensimmäisen sähköpostilistan vuonna 2014. Vuosien 2014 - 2016 aikana istuin satoja tunteja Googlessa ja etsin tietoa, jota lähdin testaamaan viikkokirjelistalleni. Mappeja kertyi useita, kun latasin ilmaisia materiaaleja. 

Tuon kahden vuoden aikana löytämäni, testaamani ja opettamani tietotaito on nyt tiivistetty olennaiseen, yksinkertaistettu ja rakennettu 5 viikon mittaiseksi verkkokurssiksi.

Sen sijaan, että sinäkin kokeilisit jokaista asiaa, vinkkiä, ohjetta ja neuvoa itse, ota hyöty irti niistä asioista mitä olen matkani aikana oppinut ja niistä virheistä, joita minä olen vuosien saatossa tehnyt ja säästä kallisarvoista aikasi käytännönläheisen materiaalin opiskeluun.

Säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä itse. Voit viedä opettamani menetelmän omaan blogiisi ja liiketoimintaasi viikko kerrallaan ja nähdä tuloksia jo muutamassa viikossa.

Kuinka arvokasta sinulle on, että vältät kahden vuoden testaamisen? Minulle se olisi arvokasta.

Toki voit ostaa saman osaamisen minulta henkilökohtaisena valmennuksena (alkaen 185  euroa tunti) tai vaikka päivän kestävänä luentona, mutta senkin hinta lähtee 1500 eurosta ylöspäin.

Sen sijaan saat kaiken osaamiseni tiiviinä viiden viikon pakettina. Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kaksi vuotta. Kun hyödynnät materiaalia seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on sinulle vain 0,27 € päivässä. 

Hinta nyt vain 97 € (norm. 197 €). Mikäli käytät materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on vain 0,27 € päivässä. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Maksujenvälittäjänä toimii Bambora. Hinta sis. alv 24 %.

Mitä tämä sähköpostikurssi sisältää?

Viikko 1: Sähköpostilistan keräämisen menetelmä

Tällä viikolla opetan sinulle, miten rakennat sähköpostilistan keräämisen menetelmän suoraan blogiin. Kun rakennat tämän menetelmän yhden kerran alusta loppuun, pystyt toistamaan saman jokaisen postauksen kohdalla minuutissa (käytännössä siis kopioit menetelmän ja liität blogipostaukseen).

Viikko 3: Sähköpostilistalle liittymisen tekninen toteutus

Tällä viikolla pääset konkreettisesti rakentamaan sähköpostilistalle liittymisen prosessia. Olen kuvannut omaa näyttöruutuani joten opetan sinua askel askeleelta, kädestä pitäen, miten tämä prosessi tehdään. Varaudu 1 - 3 viikon tekniseen tekemiseen (riippuen ajankäyttömahdollisuudestasi sekä teknisestä taidoistasi)

Viikko 5: Myynnin automatisointi

Tällä viikolla saat käyttöösi valmiita sähköpostipohjia, jotta näet millaiset viestit ovat tuoneet minulle ja opiskelijoilleni myyntiä. Viestejä ei kannata lähettää sellaisenaan vaan muokata sopimaan sinun aiheeseen, tuotteeseen ja kieliasuun.

Viikko 2: Rekisteriseloste ja tietosuoja (eli GDPR)

Sähköpostilistan kerääminen vaatii rekisterin ylläpitämistä. Tällä viikolla kerron sinulle, mitä tietoja sinun kannattaa kerätä lukijoista ja miten kerrot tietojen keräämisestä, säilyttämisestä ja käyttämisestä läpinäkyvästi lukijoillesi. Läpinäkyvyys vahvistaa uskottavuutta ja luottamusta, jolloin ostokynnys alenee.

Ostamme niiltä ihmisiltä, jotka tunnemme, joista tykkäämme ja joihin luotamme.

Viikko 4: Markkinointikampanjan suunnittelu ja tuotteen valinta

Tällä viikolla opetan sinulle, miten suunnittelet tuloksellisen sähköpostikampanjan. Kerron mitä työkaluja sinun kannattaa käyttää (osa työkaluista on ihanan simppeleistä ja ilmaisia), miten hahmottelet kampanjan viestit (ja mahdolliset blogipostaukset) ja millä tuotteella kannattaa lähteä liikkeelle.

Päävalmentaja

Moikka!
Olen Tiia Konttinen ja minun unelmani on auttaa sinua tienaamaan rahaa tai kasvattamaan liikevaihtoa sisältömarkkinoinnin avulla

Teen tämän yksinkertaistamalla monimutkaisia ja vaikeaselkoisia strategioita käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia tulohankintamenetelmiä affiliatemarkkinoinnista sponsoroituihin postauksiin ja yksilövalmennuksesta e-kirjojen myyntiin.

tiia

Kaiken mitä opetan, olen oppinut kantapään kautta. Olen lähettänyt yli 1800 viikko-, myynti- ja lanseeraussähköpostia vuodesta 2014 alkaen. 80 % yritykseni liikevaihdosta tulee suoraan sähköpostimarkkinoinnin kautta. Vuonna 2019 tein myyntiä yli 138 000 € ollessani toiminimiyrittäjä.

 • keskiarvo avausprosenttini koko listalle (7000+) on 45 %
 • keskiarvo CTR myyntikampanjoissani on 8 %
 • keskiarvo konversio myyntikampanjoissa on yli 10 %

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin jo yläasteella, että opin asioita tekemisen enkä teorian kautta. Jos minä opin lähettämään lisäarvoa tuottavia sähköposteja ja ansaita sillä rahaa, niin opit sinäkin. Ja siinä minä autan sinua erittäin mielelläni.

Vuodesta 2007 lähtien olen haaveillut työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä teen töitä (esimerkiksi tällä hetkellä kirjoitan tätä tekstiä kotona, omassa nojatuolissani) ja miten paljon minun on mahdollista ansaita tuloja.

Tällä hetkellä työtäni seuraa yli 43 000 upeaa ihmistä niin blogin, somen kuin viikkokirjeen kautta.

14 päivän tyytyväisyystakuu

Kokeile sähköpostikurssiani täydet 14 päivää ilman riskiä. Jos et rakastu valmennukseen, saat rahasi takaisin 100 %. Ota vain yhteyttä 14 päivän sisällä ilmoittautumisestasi ja kerro, ettet ollut tyytyväinen valmennuksen sisältöön, niin palautan maksamasi kurssimaksun sinulle takaisin.

Miksi sähköpostikurssimateriaali julkaistaan viikko kerrallaan?

sähköpostikurssimateriaali julkaistaan kerran viikossa siksi, että saat oikeat tiedot, oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan. Jos hypimme materiaalin viikkojen välillä, työskentely on tehotonta, eikä tuloksia synny.

Materiaalin julkaisu viikko kerrallaan auttaa myös sinua pilkkomaan tehtäviä n. 30 minuutin jaksoihin per päivä, jolloin teet joka päivä jotain sähköpostilistan keräämisen eteen ja sinulle jää silti aikaa tehdä muita, sinulle tärkeitä asioita.

Minulla ei ole vielä sähköpostilistaa mutta haluaisin sellaisen perustaa. Kannattaako minun tulla mukaan?

Ensinnäkin haluan onnitella sinua hyvästä päätöksestä aloittaa sähköpostimarkkinointi <3 Monet meistä käyttävät vuosia aikaa tuskaillen sähköpostimarkkinoinnin alkutaipaleella, etsien tietoa ja testaillen eri vaihtoehtoja.

Jos sinulla ei ole vielä sähköpostilistaa olemassa, olet lämpimästi tervetullut  valmennukseen mukaan. Valmennuksen avulla saat ne tärkeimmät tiedot käyttöösi, jotta sinun ei tarvitse haahuilla ja etsiä tietoa sieltä täältä.

Saat käytännönläheistä video-opetusta aivan alkeista lähtien.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Sähköpostikurssi on rakennettu siten, että uusi materiaali julkaistaan kerran viikossa. Tämä helpottaa hahmottamista, auttaa ajanhallinnassa ja varmistaa, että kuljet oikeat askeleet oikeassa järjestyksessä saadaksesi valmennuksesta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa materiaalissa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän kurssiin <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa sähköpostikurssimateriaali on?

Suurin osa materiaalista on tekstimuotoista. Teknistä osaamista vaativat materiaalit ovat videomuodossa. Kurssi löytyy tiiakonttinen.fi kurssialustalta, johon saat käyttäjätunnuksen ja salasanan maksun jälkeen.

Onko sähköpostikurssilla rahat takaisin takuuta?

Kyllä vain! Haluan, että sinulla on hyvä ja rauhallinen fiilis, kun tulet mukaan sähköpostikurssille. Haluan, että voit rauhassa tutustua kurssimateriaaliin.

Siksi tarjoan kurssille täyden 14 päivän rahat takaisin takuun.

Miten pitkä sähköpostikurssi on?

Loistava kysymys! Sähköpostikurssin pituus on 5 viikkoa. Huomioithan, että kurssimateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 2 vuotta.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla info(at)suomensisaltomedia.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni!

Miten tästä eteenpäin?

 • Saat sähköpostiisi kaksi sähköpostia; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salansana
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet, kurssille kirjautumista varten
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen
 • Materiaali julkaistaan kerran viikossa
 • Pilko viikon opiskelumateriaalia esimerkiksi 30 min per päivä
 • Valmennuksella on 14 päivän rahat takaisin takuu