Myynti ja tulovirta voi loppua yhdessä yössä... Jos olet kerännyt asiakkaat väärään paikkaan.

Sosiaalisessa mediassa olet aina muiden armoilla.

Mitä tuloillesi tai liiketoiminnallesi kävisi, jos et enää pääsisi kirjautumaan sisään sosiaalisen median kanaviin?

Entäs, jos Facebook yhtäkkiä päättäisikin sulkea sinun mainostilisi - ilman syytä?

Oletko koskaan miettinyt, miten paljon olemme sosiaalisen median armoilla? Heillä kun on valta muuttaa ohjelmaa, pienentää orgaanista näkyvyyttä, piilottaa tykkäyksiä - ja sulkea tilejä ilman ennakkovaroitusta.

FB-mainos

Olen itse saanut tästä karut kokemukset kaksi kertaa. Ensin Facebook muutti maksettujen mainosten näkyvyyttä vuonna 2016.

Ja vuonna 2019 mainostilini suljettiin tammi-helmikuussa. Sain ne avattua vasta elokuun alussa.

mainostili

Facebook-mainokset ovat edelleen mielestäni hyvä juttu. Mutta henkilökohtaisesti en enää koskaan rakenna omaa liiketoimintaa tai tulovirtaa jonkun toisen algoritmin varaan.

tarina-somesta

Kukaan ei voi kontrolloida sitä, mitä meidän sometileille tapahtuu. Jos et halua ottaa riskiä, että menetät kovalla työllä ansaitsemasi asiakkaat jopa yhdessä yössä, minulla on sinulle turvallisempi vaihtoehto

sähköpostikurssi

Nimittäin sähköpostimarkkinointi. Sinä "omistat" sähköpostilistasi. Sinä et "omista" Facebookin etkä Instagramin seuraajia. Et voi ottaa LinkedIniin seuraajia ja viedä heitä Twitteriin. Mutta voit ladata sähköpostilistan ohjelmasta A ja ladata sen takaisin ohjelmaan B.

Sinulla ei ole kovinkaan suurta riskiä menettää myyntejä, kun sähköpostilistallasi on ihmisiä, joita aidosti kiinnostaa se, millaista lisäarvoa heille annat.

Pidin jokin aika sitten webinaarin, jossa kerroin, että blogia kannattaa ajatella funnelina (tai tunnelina/putkena). Blogin tavoitteena on koota mahdollisimman suuri määrä ihmisiä blogiisi, jotta he oppivat tuntemaan sinut, tuotteesi ja palvelusi.

Sähköpostilista on funnelin toinen osa. Se kerää blogista ne henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan enemmän, sähköpostilistallesi. Voit lähettää heille viestin maanantaina ja he avaavat sen keskiviikkona. Viestisi on edelleen tuore ja ajankohtainen.

Voit lähettää heille tarjouksen tiistaina ja he ostavat tuotteitasi vielä seuraavan viikon sunnuntaina.

Mutta jos julkaiset aamulla klo 8.30 julkaisun Facebookissa, kukaan ei näe sitä enää iltapäivällä 15 aikaan. Tuon muutaman tunnin aikana Facebook on täyttynyt tuhansista muista julkaisuista. Sinun julkaisusi ovat nähneet vain he, jotka ovat olleet aamulla Facebookissa.

Olen kehittänyt tämän sähköpostikurssin, jotta sinä saat kasvatettua omaa sähköpostilistaasi tasaisesti ja turvaat tulovirtasi myös tulevaisuudessa.

Monien yritysten kohdalla maksullisen mainonnan käyttäminen ei ole ollut järkevää pandemian aikana. Ne yritykset, joilla on ollut sähköpostilista, ovat voineet mainostaa minimaalisilla kuluilla - saaden silti kohtuullista myyntiä aikaan.

Sähkköpostikurssi
 • Sähköpostit ovat näkyvillä usean päivän ajan lähettämisen jälkeen (vrt. FB julkaisu, joka "elää" vain muutaman tunnin)
 • Yksikin laadukas kirje viikossa riittää
 • Jopa 60 % tilaajista avaa sähköpostiviestit
 • Jopa 45 % viestin avanneista klikkaa viestissä olevaa linkkiä ja siirtyy ostosivulle
 • Palvelet asiakkaitasi lempeästi ja ystävällisesti
 • Rakennat ja vahvistat miellyttävää mainetta
 • Erotut kilpailijoista selkeästi
 • Ylläpidät asiakassuhteita

Sähköpostimarkkinoinnin ROI (Return On Investment) on huikea. Vuonna 2018 käytin sähköpostimarkkinointiin 446,53 € ja sain sen kautta 65 857 € myyntiä. Keskimäärin jokaista käyttämääsi 1 € kohti, sähköpostimarkkinointi tuo sinulle 44 € myyntiä.

Sähköpostiautomaation (tai markkinoinnin automaation) avulla on mahdollista automatisoida myyntiä - teet tarvittavan työn kerran ja sen jälkeen ohjaat blogin lukijoita sähköpostilistallesi.

Minä opetan sinulle miten voit saada jopa 250 uutta ihmistä liittymään ilmaiseksi sähköpostilistallesi joka kuukausi - ilman, että sinun tarvitsee tehdä aktiivisesti mitään sen eteen. 

myynnin kasvu 1
tulokset1

Hinta nyt vain 97 € (norm. 197 €). Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Kertamaksu, et sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Kun hyödynnät kurssin sisältöä seuraavat 12 kuukautta, kurssille jää hintaa vain 0,27 € / päivä. Hinta sis. alv 24 %. Maksujenvälittäjänä toimii luotettava Checkout.

Tällaisia tuloksia sähköpostimarkkinoinnilla on mahdollista saada aikaan:

Sähköpostikurssi
Sähköpostikurssi

Asiakkaani lähettää 3 uutiskirjettä viikossa ja myy jokaisella kirjeellä keskimäärin 125 euroa (kuukaudessa n. 1500 euroa)

Tämä on asiakkaani sivubisnes ja pyörii puhtaasti sähköpostimarkkinoinnilla. Hän arvioi, että tekee tänä vuonna myyntiä noin 22 000 euroa. Asiakkaani myy fyysisiä kirjoja ja kaksi kertaa vuodessa hän lanseeraa 5 viikon mittaisen verkkokurssin. Hänen sähköpostilistansa kasvaa tasaisesti joka kuukausi ja listalta poistumisprosentti on pieni.

Opiskelijani lähetti 3 sähköpostia omalle listalleen (listalla 377 osoitetta). Kampanjan keskiarvo CTR oli 24,1 % ja konversio huikeat 56,5 %. Opiskelijani teki myyntiä 3 sähköpostilla yhteensä 5179,26 €.

 


Opiskelijani keräsivät yli 500 nimeä sähköpostilistalle 30 päivässä. Tällä hetkellä heidän sähköpostilistallaan on yli 4000 nimeä.

 


Huhtikuussa 2016 lähetin kolme sähköpostia kuuden päivän aikana 900 henkilölle ja tein myyntiä n. 13 000 euroa kuudessa päivässä.


Eräs asiakkaani myy konsultaatiota kuluttajille. Kun hän lähettää myyntisähköpostin omalle listalleen, hän saa sieltä aina keskimäärin kuusi asiakasta ja n. 1 470 euroa myyntiä.

bloggaajasta-ammattilaiseksi-laskeutumissivu

Kurssilla opetan, miten kasvatat sähköpostilistaasi nollasta 1000 osoitteeseen mahdollisimman nopeasti.

Sähköpostikurssi
ac-tilastot
spostilista

Mitä hyötyä tämän kurssin käymisestä on sinulle?

 •  Sähköpostikurssi auttaa sinua keräämään sähköpostilistaa automaatiolla
 • Sähköpostikurssi auttaa sinua tuottamaan säännöllisesti sisältöä, joka kerää kehuja viikkokirjeesi tilaajilta
 • Sähköpostin kautta tehdyn myynnin konversio on korkeampi kuin blogin tai somen
 • Asiakkaan "onboardin" sähköpostisarjan avulla on mahdollisuus tehdä suoraa myyntiä
 • Et enää tuskaile markkinointiin käyttämäsi rahasumman hyödyttömyyttä, sillä sähköpostimarkkinointiin käyttämäsi rahat tulevat moninkertaisesti takaisin
 • Sinulta vapautuu kallisarvoista aikaa muihin liiketoiminnan tärkeisiin tehtäviin, sillä sinun ei tarvitse enää "roikkua" joka somekanavassa useita tunteja päivässä
 • Sähköpostikurssin materiaalit jäävät sinulle käyttöön niin pitkäksi aikaan kuin vain haluat, vaikka seuraavaksi kahdeksi vuodeksi
 • Sähköpostikurssi on avoinna joka päivä, eli voit opiskella aamulla, päivällä tai illalla, oman kodin tai työpaikan rauhassa
 • Saat valmiita sähköpostimalleja, joita voit muokata sopimaan juuri sinun yritykseesi!

Kenelle tämä sähköpostikurssi sopii?

Henkilölle, joka haluaa

 • turvata oman tulovirran keinolla, jota hän itse hallitsee
 • saada ihmiset liittymään sähköpostilistalle jopa ilmaiseksi
 • oppia käytännönläheisesti ja askel askeleelta miten sähköpostilistaa kasvatetaan automaatiolla
 • vapauttaa aikaa somesta muihin tehtäviin
 • valmiit sähköpostimallit, jotka voit vain kopioida ja muokata sopimaan omaan yritykseesi

Kenelle tämä sähköpostikurssi EI sovi?

Mita tehda jos muut saavat loistavia tuloksia mutta itse ei
 • Haluat tuloksia mutta et ole valmis itse tekemään mitään sen eteen
 • Luet tehtävät mutta et halua tehdä yhtään muutosta
 • Haluat kouluttaa omia asiakkaitasi tai opiskelijoitasi sähköpostimarkkinoinnin saloihin
 • Haluat löytää “rikastu yhdessä yössä” tyyppisen ratkaisun. Usko pois, olen elämäni aikana juossut näiden perässä liian kauan ja siksi tiedän, etteivät ne koskaan toimi.
 • Olisi niin helppoa istua sohvalla ja toivoa, että asiat tapahtuisivat “kuin itsestään” mutta elämä ei toimi näin. Sinun on itse tehtävä työ, joka tuo sinulle tuloksia
 • Etsit pikaratkaisua akuuttiin rahapulaan ja odotat, että raha tulvii ovista ja ikkunoista sisään ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään asian eteen.

Mikä tämän sähköpostikurssi arvo on?

Joku saattaa ajatella, että "Googlesta löytyy kaikki tietoa ilmaiseksi". Kyllä ja ei. Jokainen voisi istahtaa tietokoneen ääreen, avata Googlen ja ryhtyä etsimään tietoa itsenäisesti. Tässä on vain kaksi ongelmaa: Aika ja käytännön kokemus.

Jos sinulla ei ole ollut aikaa etsiä tarvittavaa tietoa sähköpostimarkkinoinnista ennen tätä päivää, miksi kuvittelet, että sinulla on aikaa lähteä etsimään vaadittava tieto nyt?

Ja haluatko oikeasti käyttää kallisarvoista aikaasi siihen, että kokeilet, testaat, teet virheitä ja ennen pitkää opit asiat kantapään kautta? Tarvitsemasi tiedot sekä valmiit sähköpostimallit on jo olemassa ja saat ne tältä kurssilta.

Säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä itse. Voit viedä opettamani menetelmän omaan blogiisi ja liiketoimintaasi viikko kerrallaan ja nähdä tuloksia jo muutamassa viikossa.

Kuinka arvokasta sinulle on, että vältät kahden vuoden testaamisen? Minulle se olisi arvokasta.

Toki voit ostaa saman osaamisen minulta henkilökohtaisena valmennuksena (alkaen 350 euroa tunti) tai vaikka päivän kestävänä luentona, mutta senkin hinta lähtee 3000 eurosta ylöspäin.

Sen sijaan saat kaiken osaamiseni tiiviinä neljän viikon pakettina. Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kaksi vuotta. Kun hyödynnät materiaalia seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on sinulle vain 0,27 € päivässä. 

Mikä parasta, materiaali avataan sinulle kerralla, joten voit opiskella kaiken viikossa ja alkaa keräämään asiakaspankkia itsellesi tuota pikaa.

Hinta nyt vain 97 € (norm. 197 €). Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Kertamaksu, et sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Kun hyödynnät kurssin sisältöä seuraavat 12 kuukautta, kurssille jää hintaa vain 0,27 € / päivä. Hinta sis. alv 24 %. Maksujenvälittäjänä toimii luotettava Checkout.

Mitä tämä sähköpostikurssi sisältää?

Mitä sähköpostimarkkinointi on?

Lyhyt katsaus siihen, mitä sähköpostimarkkinointi on ja miten teet sitä ärsyttämästä asiakkaitasi.

GDPR

Tuo kirottu kirjainyhdistelmä, jota ei tarvitse pelätä. Saat rekisteri- ja tietosuojaselosteen mallin, jota voit muokata sopimaan omaan yritykseesi.

Miten ihmiset liittyvät sähköpostilistallesi

Kurssin tekninen osuus, jossa on tutorial-videoita askel askeleelta. Näytän, miten itse kerään sähköpostilistaa ja opetan, miten sinä voit tehdä samoin. Seuraa vain videoita ja tee perässä.

Kurssilla käytän ohjelmana Active Campaignea, sillä siitä minulla on jo yli 5 vuoden kokemus.

Ohjelman integrointi muihin järjestelmiin

Miten integroit Active Campaignen Woocomerceen sekä Lifter LMS kurssialustaan.

Mitä kirjoittaa listalla oleville henkilöille

27 ideaa, mitä voit kirjoittaa ja lähettää listallesi.

Liittymislahjan mallit

Millainen liittymislahja sinun kannattaa tehdä, jotta saat kiinnostuneet tulemaan kirjeesi tilaajaksi? Tutorial-video, miten teet liittymislahjan Canvalla (ilmaiseksi)

Tervetuloa-sarja

Kaksi erilaista valmista sähköpostisarjaa, joiden avulla toivotat asiakkaat tervetulleiksi, saat heidät ihastumaan brändiisi ja yritykseesi ja alat tekemään ensimmäisiä myyntejä. Kopioit mallit omaan tervetuloa-automaatioon, muokkaat sopimaan omaan yritykseen ja homma on valmis.

Sähköpostilistan segmentointi

Mitkä kaksi segmentointitapaa on olemassa ja kumpi sinun kannattaa valita.

Miten markkinoit liittymislahjaasi

Kaksi parasta strategiaa markkinoida liittymislahjaasi. Toinen strategia on ilmainen, toinen vaatii hieman budjettia. Parasta on se, että voit valjastaa sinun kotisivujen kävijät tai blogisi lukijat tekemään työtä puolestasi.

 

Päävalmentaja

Moikka!
Olen Tiia Konttinen ja minun unelmani on auttaa sinua tienaamaan rahaa tai kasvattamaan liikevaihtoa sisältömarkkinoinnin avulla

Teen tämän yksinkertaistamalla monimutkaisia ja vaikeaselkoisia strategioita käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia tulohankintamenetelmiä affiliatemarkkinoinnista sponsoroituihin postauksiin ja yksilövalmennuksesta e-kirjojen myyntiin.

tiia-konttinen (1)

Kaiken mitä opetan, olen oppinut kantapään kautta. Olen lähettänyt yli 2000 viikko-, myynti- ja lanseeraussähköpostia vuodesta 2014 alkaen. 2016 - 2019 tein lähes 400 000 euroa myyntiä puhtaasti sisältömarkkinoinnin avulla (samaan aikaan käytin maksulliseen mainontaan n. 20 000 euroa).

 • keskiarvo avausprosenttini koko listalle (9000+) on 45 %
 • keskiarvo CTR myyntikampanjoissani on 23 %
 • keskiarvo konversio myyntikampanjoissa on yli 10 %

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin jo yläasteella, että opin asioita tekemisen enkä teorian kautta. Jos minä opin lähettämään lisäarvoa tuottavia sähköposteja ja ansaita niillä rahaa, niin opit sinäkin. Ja siinä minä autan sinua erittäin mielelläni.

Tällä hetkellä työtäni seuraa yli 65 000 upeaa ihmistä niin blogin, somen kuin viikkokirjeiden kautta.

30 päivän tyytyväisyystakuu

Kokeile sähköpostikurssiani täydet 30 päivää ilman riskiä. Kun opiskelet materiaalin mutta et saa vähintään 500 ihmistä liittymään listallesi 30 päivän aikana, saat rahasi takaisin 100 %. Ota vain yhteyttä 30 päivän sisällä ilmoittautumisestasi, niin palautan maksamasi kurssimaksun sinulle takaisin.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kaikille kursseilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa 30 päivän ajan. Jos et saa kurssin avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Miksi kurssimateriaali avataan kerralla?

Halusin antaa mahdollisuuden opiskella kurssimateriaali täysin omaan tahtiin ja omaan aikatauluun soveltaen. Toisilla on enemmän aikaa kuin toisilla. Siksi kurssilla ei ole alkamis- eikä päättymispäivää.

Minulla ei ole vielä sähköpostilistaa mutta haluaisin sellaisen perustaa. Kannattaako minun tulla mukaan?

Ensinnäkin haluan onnitella sinua hyvästä päätöksestä aloittaa sähköpostimarkkinointi <3 Monet meistä käyttävät vuosia aikaa tuskaillen sähköpostimarkkinoinnin alkutaipaleella, etsien tietoa ja testaillen eri vaihtoehtoja.

Jos sinulla ei ole vielä sähköpostilistaa olemassa, olet lämpimästi tervetullut  kurssille mukaan. Tämä kurssi on nimenomaan perustettu tähän tarkoitukseen, eli miten alat keräämään sähköpostilistaa.

Saat käytännönläheistä video-opetusta aivan alkeista lähtien.

Sopiiko tämä kurssi verkkokauppiaalle ja verkkokaupan uutiskirjeelle?

Kyllä sopii, kun tavoitteenasi on kasvattaa uutiskirjelistaa sekä sitouttaa ihmiset avaamaan viestejäsi.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Sähköpostikurssi on rakennettu siten, että koko materiaali avataan sinulle kerralla.

Kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa materiaalissa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän kurssiin <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa sähköpostikurssimateriaali on?

Kurssilla on tasaisesti sekä luettavaa että katsottavaa. Kaikki tutorial-opastukset ovat videomuotoisia. Osa teoriasta on myös videona ja osa on tekstinä. Videot ovat lyhyitä, noin 10 - 20 minuutin mittaisi. Kurssi löytyy tiiakonttinen.fi kurssialustalta, johon saat käyttäjätunnuksen ja salasanan maksun jälkeen.

Onko sähköpostikurssilla rahat takaisin takuuta?

Kyllä vain! Haluan, että sinulla on hyvä ja rauhallinen fiilis, kun tulet mukaan sähköpostikurssille. Haluan, että voit rauhassa tutustua kurssimateriaaliin.

Siksi tarjoan kurssille 30 päivän rahat takaisin takuun, eli kun opiskelet materiaalit mutta et saa vähintään 500 ihmistä liittymään listallesi 30 päivän aikana, maksan sinulle kurssimaksun takaisin 100%.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Miten pitkä sähköpostikurssi on?

Loistava kysymys! Sähköpostikurssin pituus on 4 viikkoa. Huomioithan, että kurssimateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni!

Miten tästä eteenpäin?

 • Saat sähköpostiisi kaksi sähköpostia; kuitin sekä käyttäjätunnuksen ja salansana
 • Sen lisäksi lähetän sinulle tervetuloa-kirjeen ja ohjeet, kurssille kirjautumista varten
 • Tarvitset tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jotta voit osallistua valmennukseen
 • Materiaali julkaistaan kerralla
 • Pilko viikon opiskelumateriaalia esimerkiksi 30 min per päivä
 • Valmennuksella on 14 päivän rahat takaisin takuu