Opi menetelmä, jonka avulla teet kauppaa silloinkin, vaikka muut keinot olisi sinulta suljettu

Miten turvaat rahavirran yrityksessäsi kesällä, hiljaisina kausina, lockdownissa tai jopa sairaslomalla, ilman maksullista mainontaa?

Entä miten teet kauppaa, jos someprofiilisi tai mainostilisi suljetaan yhtäkkiä ilman syytä?

 

Jouluaattona 2019 oikea jalkani puutui varpaista pakaraan saakka. Selkä oli vihoitellut jo jonkin aikaa mutta puutuminen oli uutta.

Pikakelaus helmikuun alkuun 2020, jolloin makasin leikkauspöydällä ja odotin anestesia-lääkkeen vaikutuksen alkamista. Muistan ajatelleeni siinä vain yhtä asiaa:

"Onneksi myynti on turvattu sairaslomani ajaksi."

Sitten nukahdin.

Olin sairaslomalla kaksi viikkoa. Tuona aikana tein kuitenkin kauppaa 4500 euroa.

Mainoskuluja ei mennyt, sillä toteutin myynnin sähköpostimarkkinointina. Kaikki oli automatisoitu etukäteen ja viestit lähtivät potentiaalisille asiakkaille ilman, että he edes tiesivät selkäleikkauksestani.

helmikuu-myynti

1000 euroa kauppaa tunnissa

Sähköpostikurssi

Sähköpostimarkkinoinnin ROI (Return On Investment) on huikea. Vuonna 2018 käytin sähköpostimarkkinointiin 446,53 € ja sain sen kautta 65 857 € myyntiä. 

Enkä ole ainoa. 

Opiskelijani tekevät säännöllisesti lisää kauppaa näin: 

 1. He tekevät joko Kivijalka- tai Kasvu liittymislahjan.
 2. He tarjoavat sitä kotisivujen kävijöille, blogin lukijoille tai someseuraajille M.O.J.A. strategian avulla.
 3. He kirjoittavat lisäarvoa tuottavaa sisältöä tasaisesti ja tarjoavat omia tuotteitaan ja palvelujaan ostettavasti.
 4. Siinä kaikki.

Ennen kuin voit tehdä yhtään kauppaa sähköpostimarkkinoinnin avulla, tarvitset siis sähköpostilistan ja aktiivisia uutiskirjeen lukijoita.

Minä opetan sinulle miten voit saada säännöllisesti 50, 100, 150 tai jopa 250 ihmistä liittymään ilmaiseksi sähköpostilistallesi joka kuukausi - ilman, että sinun tarvitsee tehdä aktiivisesti mitään sen eteen. 

Monien yritysten kohdalla maksullisen mainonnan käyttäminen ei ole mahdollista. Ne yritykset, joilla on ollut sähköpostilista, voivat mainostaa minimaalisilla kuluilla - ja tehdä tasaista kauppaa jopa läpi vuoden.

 • Lähes jokaisella on sähköpostiosoite. Se on käytännössä ainoa väline puhelinnumeron rinnalla, jonka avulla tavoitat potentiaalisen asiakkaasi säännöllisesti.

 

 • Me emme lisää koskaan ketään - yrittäjiä emmekä kuluttajia - sähköpostilistalle ilman lupaa. Tästä tiedämme, että vain he, jotka ovat aidosti kiinnostuneita meidän opeistamme, liittyvät sähköpostilistallemme.

 

 • Laadukas sähköpostimarkkinointi rakentaa luottamusta ja uskottavuutta, antaa lisäarvoa ja kunnioittaa lukijan aikaa.

 

 • Markkinointiviestin elinkaari on noin 17 päivää, kun esimerkiksi Facebook-julkaisun elinkaari on vain noin viisi tuntia. (Lähde: https://www.compu-mail.com/statistics/25-direct-marketing-statistics-for-2020) 

 

 • Sähköpostimarkkinointi on myös turvallisempaa ja vakaampaa muihin kanaviin verrattuna. Esimerkiksi sosiaalisen median profiilit ja mainostilit voidaan sulkea yhdessä yössä ilman selityksiä. 

 

 • Säännöllinen markkinointi tuo säännöllistä kauppaa. Keskimäärin yhden sähköpostiviestin kirjoittaminen vie 30 - 45 minuuttia ja tarvitset niitä minimissään vain 4 kuukaudessa.

 

 • Sen sijaan sosiaalisessa mediassa sinun tulisi julkaista joka päivä uutta sisältöä. Jos yhden sisällön tekemiseen menee 15 minuuttia, käytät kuukaudessa 7,5 tuntia pelkästään somesisältöjen tekemiseen.

 

 • Sähköpostiviestejä voi myös kierrättää, kuten teki eräs opiskelijoistani. Hän kirjoitti kaksi vuotta säännöllisesti uutiskirjeitä ja teki keskimäärin niillä kauppaa 1500 euroa kuukaudessa. Kahden vuoden kuluttua hän kierrätti kaikki viestit uudelleen. Kuukaudessa hän oli lukenut, päivittänyt ja ajastanut seuraavan 2 vuoden uutiskirjeet ja nautti edelleen 1500 euron kuukausimyynneistä.

Tällaisia tuloksia sähköpostimarkkinoinnilla on mahdollista saada aikaan:

Sähköpostikurssi
Sähköpostikurssi

Asiakkaani lähettää 3 uutiskirjettä viikossa ja myy jokaisella kirjeellä keskimäärin 125 euroa (kuukaudessa n. 1500 euroa)

Tämä on asiakkaani sivubisnes ja pyörii puhtaasti sähköpostimarkkinoinnilla. Hän arvioi, että tekee tänä vuonna myyntiä noin 22 000 euroa. Asiakkaani myy fyysisiä kirjoja ja kaksi kertaa vuodessa hän lanseeraa 5 viikon mittaisen verkkokurssin. Hänen sähköpostilistansa kasvaa tasaisesti joka kuukausi ja listalta poistumisprosentti on pieni.

Opiskelijani lähetti 3 sähköpostia omalle listalleen (listalla 377 osoitetta). Keskimäärin viestin avanneista 24,1 % (91 henkilöä) klikkasi myyntisivulle ja heistä 56,5 % (51 ihmistä) osti myytävän tuotteen. Opiskelijani teki myyntiä 3 sähköpostilla yhteensä 5179,26 €.

 


Opiskelijani keräsivät yli 500 nimeä sähköpostilistalle 30 päivässä. Tällä hetkellä heidän sähköpostilistallaan on yli 4000 nimeä.

 


Huhtikuussa 2016 lähetin kolme sähköpostia kuuden päivän aikana 900 henkilölle ja tein myyntiä n. 13 000 euroa kuudessa päivässä.


Eräs asiakkaani myy konsultaatiota kuluttajille. Kun hän lähettää myyntisähköpostin omalle listalleen, hän saa sieltä aina keskimäärin kuusi asiakasta ja n. 1 470 euroa myyntiä.


Eräs opiskelija suunnitteli järjestävänsä työpajan, jos hän saisi vähintään 4 ihmistä osallistumaan siihen. Hän tarjosin työpajaa omalle sähköpostilistalleen, jossa oli reilu 30 ihmistä. Hän sai listan kautta 3 paikkaa myytyä.

Esittelyssä Sähköpostilista Boost -kasvu verkkokurssi, jonka avulla:

➡️ Opit millainen on houkutteleva liittymislahja, jonka annat kiitokseksi sähköpostiosoitteesta (vain kaksi liittymislahjaa riittää).

 

➡️ Mitkä ovat Kivijalka- ja Kasvu-liittymislahjat, jotka jokaisella yrittäjällä kannattaa olla?

 

➡️ Miten päätät oikeat liittymislahjatyypit (webinaari ei nimittäin ole enää se paras)?

 

➡️ Opit, miten lisäät liittymislomakkeen strategisesti oikeisiin paikkoihin kotisivuilla ja/tai blogiteksteissä (tämä tehdään kerran ja monistetaan, aikaa kuluu monistamiseen noin 30 sek. per postaus).

 

➡️ Otat käyttöön M.O.J.A. strategian, jonka avulla ohjataan ihmisiä blogiin / kotisivuille lähes automaatiolla.

 

Kuten näet, ei sähköpostilistan kasvattaminen tämän vaikeampaa ole. Kun lista kasvaa, pääset tekemään sen avulla lisää kauppaa.

Tarjoushinta 97e. Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Norm. hinta 197 € (sis. alv 24 %). Kertamaksu, et sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Kun hyödynnät kurssin sisältöä seuraavat 12 kuukautta, kurssille jää hintaa vain 0,27 € / päivä. Maksujenvälittäjänä toimii luotettava Checkout.

Kenelle tämä kurssi sopii?

 • Haluat turvata tulovirtaa yllättäviä tai suunniteltuja tapahtumia varten (sairasloma, hiljainen kausi, kesäloma).

 

 • Haluat automatisoida kauppaa jotta voit keskittyä yrityksesi kehittämiseen ja asiakastyöhön. Minä ja opiskelijani kirjoitamme yhden päivän aikana 4 - 5 viikkokirjettä ja ajastamme ne etukäteen. Kun viikkokirjeet on kirjoitettu oikealla tavalla, saat yhden päivän työllä 4 - 5 viikkoa kauppaa automaatiolla.

 

 • Haluat, että sähköpostilista kasvaa liiketoiminnan taustalla ja puksuttaa sinulle näkymättömästi lisää potentiaalisia asiakkaita ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään asian eteen.

 

 • Kaipaat vakaampaa tulonlähdettä, jota sinun on helppo seurata ja kehittää paremmaksi tilastojen avulla.

 

 • Haluat kokeilla maksullisen mainonnan rinnalle edullisempaa tapaa saada kauppaa.

 

 • Haluat pienentää markkinointibudjettia ensi vuonna.

 

 • Kurssi sopii sinulle jos sinulla ei ole vielä sähköpostilistaa tai se on hyvin pieni (alle 1000 osoitetta).

Kenelle tämä verkkokurssi EI sovi?

 • Haluat tuloksia mutta et ole valmis itse tekemään mitään sen eteen.

 

 • Katsot videot ja luet tehtävät mutta et halua tehdä yhtään tehtävää.

 

 • Haluat kouluttaa omia asiakkaitasi tai opiskelijoitasi sähköpostimarkkinoinnin saloihin.

 

 • Haluat löytää “rikastu yhdessä yössä” tyyppisen ratkaisun. Usko pois, olen elämäni aikana juossut näiden perässä liian kauan ja siksi tiedän, ettei niitä ole. 

 

 • Olisi niin helppoa istua sohvalla ja toivoa, että asiat tapahtuisivat “kuin itsestään” mutta yrittäjyys ei toimi näin. Et voi odottaa, että joku muu lainaa sinulle helikopteriaan ilmaiseksi, jotta pääset vaivattomasti vuoren huipulle. Sinun on joko raivattava oma polkusi tai kiivettävä jonkun muun rakentamia rappusia.

 

 • Etsit pikaratkaisua akuuttiin rahapulaan ja odotat, että raha tulvii ovista ja ikkunoista sisään ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään asian eteen.

 

 • Toivot, että asiakkaat löytävät sinut "jollakin tavalla".

Mikä tämän verkkokurssi arvo on?

Joku saattaa ajatella, että "Googlesta löytyy kaikki tietoa ilmaiseksi". Kyllä ja ei. Jokainen voisi istahtaa tietokoneen ääreen, avata Googlen ja ryhtyä etsimään tietoa itsenäisesti. Tässä on vain kaksi ongelmaa: Aika ja käytännön kokemus.

Jos sinulla ei ole ollut aikaa etsiä tarvittavaa tietoa sähköpostimarkkinoinnista ennen tätä päivää, miksi kuvittelet, että sinulla on aikaa etsiä tarvittava tieto nyt?

Ja haluatko oikeasti käyttää kallisarvoista aikaasi siihen, että kokeilet, testaat, teet virheitä ja ennen pitkää opit akaiken kantapään kautta? Tarvitsemasi tieto sekä valmiit sähköpostimallit on jo olemassa ja saat ne tältä kurssilta.

Säästät aikaa, rahaa ja niitä kuuluisia hermoja, kun sinun ei tarvitse tehdä kaikkea työtä itse. Voit viedä opettamani menetelmän omaan yritykseesi viikko kerrallaan ja nähdä tuloksia jo muutamassa viikossa.

Kuinka arvokasta sinulle on, että vältät kahden vuoden testaamisen? Minulle se on arvokasta.

Toki voit ostaa saman osaamisen minulta henkilökohtaisena valmennuksena (alkaen 350 euroa tunti) tai vaikka päivän kestävänä luentona, mutta senkin hinta lähtee 3000 eurosta ylöspäin.

Sen sijaan saat kaiken osaamiseni tiiviinä neljän viikon pakettina. Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kaksi vuotta. Kun hyödynnät materiaalia seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on sinulle vain 0,54 € päivässä. 

Mikä parasta, materiaali avataan sinulle kerralla, joten voit opiskella kaiken viikossa ja alkaa keräämään asiakaspankkia itsellesi tuota pikaa.

Tarjoushinta 97e. Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Norm. hinta 197 € (sis. alv 24 %). Kertamaksu, et sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Kun hyödynnät kurssin sisältöä seuraavat 12 kuukautta, kurssille jää hintaa vain 0,27 € / päivä. Maksujenvälittäjänä toimii luotettava Checkout.

Mitä tämä kurssi pitää sisällään?

Mitä sähköpostimarkkinointi on?

 • Lyhyt katsaus siihen, mitä sähköpostimarkkinointi on ja miten teet sitä ärsyttämästä asiakkaitasi.

GDPR

 • Saat rekisteri- ja tietosuojaselosteen mallin, jota voit muokata sopimaan omaan yritykseesi.
 • Mallia ei saa kopioida sanasta sanaan vaan sitä käytetään pohjana.

Miten ihmiset liittyvät sähköpostilistallesi

 • Kurssin tekninen osuus, jossa on tutorial-videoita askel askeleelta.
 • Näytän, miten keräät sähköpostilistaa automaatiolla.
 • Olen kuvannut omaa näyttöruutuani, joten videot ohjaavat sinua kädestä pitäen eteenpäin.
 • Videoilla käytän ohjelmana Active Campaignea, sillä siitä minulla on jo yli 6 vuoden kokemus.

Ohjelman integrointi muihin järjestelmiin

 • Miten integroit Active Campaignen Woocomerceen sekä Lifter LMS kurssialustaan.

Mitä kirjoittaa listalla oleville henkilöille

 • 27 ideaa, mitä voit kirjoittaa ja lähettää listallesi.
 • Sen lisäksi saat myyntikirjemalleja ja hahmotelman vuosikalenterista

Liittymislahjan mallit

 • Kivijalka- ja Kasvu-liittymilahjatyypit
 • Millainen liittymislahja sinun kannattaa tehdä, jotta saat kiinnostuneet tulemaan kirjeesi tilaajaksi?
 • Tutorial-video, miten teet liittymislahjan Canvalla (ilmaiseksi).

Tervetuloa-sarja

 • Kaksi erilaista valmista tervetuloa-sähköpostisarjaa.
 • Valitset sen, kumpi sopii sinulle paremmin tai yhdistelet niistä uniikin viestisarjan.
 • Tämän avulla toivotat asiakkaat tervetulleiksi, saat heidät ihastumaan brändiisi ja yritykseesi ja alat tekemään ensimmäisiä kauppoja.
 • Kopioit kirjoittamani mallin omaan tervetuloa-automaatioon, muokkaat sopimaan omaan yritykseen ja homma on valmis.

Sähköpostilistan segmentointi

 • Mitkä kaksi segmentointitapaa on olemassa ja kumpi sinun kannattaa valita?

Miten markkinoit liittymislahjaasi

 • M.O.J.A. strategian läpikänti.
 • Voit myös valjastaa sinun kotisivujen kävijät tai blogisi lukijat tekemään markkinoinnin puolestasi.

 

Päävalmentaja

Moikka!
Olen Tiia Konttinen ja minun tavoitteeni on auttaa sinua tekemään lisää kauppaa sisältömarkkinoinnin ja sähköpostilistan avulla.

Teen tämän yksinkertaistamalla monimutkaisia ja vaikeaselkoisia strategioita käytännönläheiseksi kokonaisuudeksi.

Olen kokeillut kaikkia mahdollisia tulohankintamenetelmiä affiliatemarkkinoinnista sponsoroituihin postauksiin ja yksilövalmennuksesta e-kirjojen myyntiin.

tiia-konttinen (1)

Kaiken mitä opetan, olen oppinut kantapään kautta.

 • Olen lähettänyt yli 2500 viikko-, myynti- ja lanseeraussähköpostia vuodesta 2014 alkaen.

 

 • Viikkokirjelistani kautta on kulkenut yli 14 000 suomalaista yrittäjää ja bloggaajaa.

 

 • 2016 - 2021 olen 830 000 euroa myyntiä hyödyntämällä sisältömarkkinointia. Tästä sähköpostimarkkinoinnin osuus oli noin 70 %. (samaan aikaan käytin maksulliseen mainontaan n. 45 000 euroa).

 

 • Viestieni keskiarvo avausprosenttini koko listalle (9000+) on 45 %.

 

 • Keskiarvo CTR myyntikampanjoissani on 23 %.

 

 • Keskiarvo konversio myyntikampanjoissa on yli 10 %.

Mainittakoon, että olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Markkinoinnin koulutusta minulla ei ollut ennen yrittäjäksi ryhtymistä.

Jos minä opin lähettämään lisäarvoa tuottavia sähköposteja ja tekemään niiden avulla kauppaa, niin opit sinäkin. Ja siinä minä opetan sinua erittäin mielelläni.

30 päivän täysi rahat takaisin takuu

Kokeile sähköpostikurssiani täydet 30 päivää ilman riskiä. Kun opiskelet materiaalin mutta et saa vähintään 500 ihmistä liittymään listallesi 30 päivän aikana, saat rahasi takaisin 100 %. Ota vain yhteyttä 30 päivän sisällä ilmoittautumisestasi, niin palautan maksamasi kurssimaksun sinulle takaisin.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kurssilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa 30 päivän ajan. Jos et saa kurssin avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja niiden vastauksia

Minulla ei ole vielä sähköpostilistaa mutta haluaisin sellaisen perustaa. Kannattaako minun tulla mukaan?

Ensinnäkin haluan onnitella sinua hyvästä päätöksestä aloittaa sähköpostimarkkinointi <3 Monet meistä käyttävät vuosia aikaa tuskaillen sähköpostimarkkinoinnin alkutaipaleella, etsien tietoa ja testaillen eri vaihtoehtoja.

Jos sinulla ei ole vielä sähköpostilistaa olemassa, olet lämpimästi tervetullut  kurssille mukaan. Tämä kurssi on nimenomaan perustettu tähän tarkoitukseen, eli miten alat keräämään sähköpostilistaa.

Saat käytännönläheistä video-opetusta aivan alkeista lähtien.

Sopiiko tämä kurssi verkkokauppiaalle ja verkkokaupan uutiskirjeelle?

Kyllä sopii, kun tavoitteenasi on kasvattaa uutiskirjelistaa sekä sitouttaa ihmiset avaamaan viestejäsi.

Entä jos jään jälkeen opiskelussa? Haittaako se?

Ei missään nimessä! Me kaikki tiedämme, että arki vie välillä mennessään. Lapset sairastuvat, me sairastumme. Vesiputki hajoaa ja täytyy remontoida. Tämä on täysin normaalia.

Sähköpostikurssi on rakennettu siten, että koko materiaali avataan sinulle kerralla.

Kurssimateriaali on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta. Ja kun päivitän materiaalia, saat uudistetut materiaalit samaan hintaan <3

Haluaisin niiin tulla mukaan, mutta talous on tiukalla juuri nyt...

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu. Mutta haluan olla sinulla rehellinen. Sinulta kuluu enemmän aikaa ja rahaa etsiä ja soveltaa tietoa yksin, hankkia ohjelmia, joita et oikeastaan edes tarvitse (vaikka ajattelit, että tarvitset, koska yhdessä ilmaisessa materiaalissa niin sanottiin...)

Sen sijaan sinulla on mahdollisuus hankkia yksi menetelmä, jonka avulla voit ansaita tuloja huomattavasti nopeammin.

En halua, että kulutat viimeiset ruokarahat tähän kurssiin <3 Jos sinun taloudellinen tilanteesi on todella haastava, silloin en suosittele osallistumaan valmennukseen. Mutta jos sinulla on tarvittava raha, ota rohkeasti askel kohti pelkoasi ja kohtaa se silmästä silmään. Usko pois, kun pääset pelon tuolle puolen, huomaat, ettei mitään pelättävää ollutkaan.

Missä muodossa kurssimateriaali on?

Kurssilla on tasaisesti sekä luettavaa että katsottavaa. Kaikki tutorial-opastukset ovat videomuotoisia. Osa teoriasta on myös videona ja osa on tekstinä. Videot ovat lyhyitä, noin 10 - 20 minuutin mittaisi. Kurssi löytyy tiiakonttinen.fi kurssialustalta, johon saat käyttäjätunnuksen ja salasanan maksun jälkeen.

Onko sähköpostikurssilla rahat takaisin takuuta?

Kyllä vain! Haluan, että sinulla on hyvä ja rauhallinen fiilis, kun tulet mukaan sähköpostikurssille. Haluan, että voit rauhassa tutustua kurssimateriaaliin.

Siksi tarjoan kurssille 30 päivän rahat takaisin takuun, eli kun opiskelet materiaalit mutta et saa vähintään 500 ihmistä liittymään listallesi 30 päivän aikana, maksan sinulle kurssimaksun takaisin 100%.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Miten pitkä sähköpostikurssi on?

Loistava kysymys! Sähköpostikurssin pituus on 4 viikkoa. Huomioithan, että kurssimateriaali on kuitenkin käyttössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta.

Miten pääsen mukaan?

Tarjoushinta 97e. Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Norm. hinta 197 € (sis. alv 24 %). Kertamaksu, et sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Kun hyödynnät kurssin sisältöä seuraavat 12 kuukautta, kurssille jää hintaa vain 0,27 € / päivä. Maksujenvälittäjänä toimii luotettava Checkout.

Haluatko vielä kysyä jotain? Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi. Vastaan sinulle erittäin mielelläni!