Sähköpostimarkkinointi

Oikea ohjelma tekee sähköpostin lähettämisestä helppoa - niin teknisesti kuin eettisesti.

 

Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi suosituimmista ja tehokkaimmista keinosta tehdä rahaa verkossa. Se on korvaamaton digimarkkinoinnin ja myynnin työkalu, joka jokaisella yrittäjällä tulisi olla.

Toisin kuin luullaan, ihmiset käyttävät sähköpostia yhä enemmän. Sähköposti on intiimi kommunikointiväline, joka on tehokas luottamuksen, uskottavuuden ja läheisyyden rakentaja. Se on myös ylivoimaisesti edullisin keino tehdä myyntiä.

Oikein toteutettuna sähköposti on kanava, jonka kautta kommunikointi potentiaalisen asiakkaan kanssa on helppoa. Ajattele vaikka, että lähettäisit sähköpostia ystävälle. Ystävän sähköposti on aina kiva saada - ja lukea.

Jokaista käyttämääsi 1 € kohti, sähköpostimarkkinointi tuo sinulle 44 € takaisin. Ihmiset käyttävät 5,6 tuntia päivässä sähköpostin lukemiseen. Sähköposti konvertoi 40 kertaa tehokkaammin kuin sosiaalinen media.

 

6 asiaa, joiden perusteella valitset oikean ohjelman

Automaatio

Pystytkö rakentamaan toimivia automaatioita, jotka tuovat sinulle tuloja kuukaudesta toiseen? Onko automaatioiden muokkaaminen helppoa ja vaivatonta?

Segmentointi

Pystytkö lisäämään liittyjän tietoihin tagin, jotta voit segmentoida hänet ja lähettää hänelle juuri häntä kiinnostavaa sisältöä?

 

Analytiikka

Tarjoaako ohjelma helppoa ja ymmärrettävää analytiikkaa, jotta tiedät, millaisia muutoksia sinun on hyvä tehdä saadaksesi parempia tuloksia?

Toimitettavuus

Onko ohjelmalla erinomainen maine muiden ohjelmien mielestä (Hotmail, Gmail, Luukku), jotta viestisi menevät varmasti perille?

Henkilökohtaisuus

Pystytkö lähettämään viestejä, joihin liität vastaanottajan etunimen, jotta viesti tuntuu ja kuulostaa henkilökohtaiselta - ystävältä ystävälle?

Käytettävyys

Palveleeko ohjelma juuri sinun tarpeitasi nyt ja tulevaisuudessa? Onko ohjelmaa helppo käyttää omalla kielellä?

Minun suositukseni

Active Campaign (*) on rakennettu nimenomaan palvelemaan yrittäjiä, jotka haluavat tehdä tehokasta mutta silti yksinkertaista sähköpostimarkkinointia. Active Campaignen monipuolisuus, automaatioiden muokattavuus ja suomenkielisyys ovat kriteerejä, joiden perusteella itse olen valinnut ja edelleen käytän Active Campaignea.

Parastahan Active Campaignessa on se, että sen saa käännettyä suomenkielelle, jolloin sinulta ei kulu ylimääräistä aikaa englanninkielisen termistön opetteluun.

Näin saat sähköpostimarkkinoinnista kaiken hyödyn irti

Olet takuulla saanut sähköpostiviestejä, joissa myydään jatkuvasti jotain, jotka ovat spämmiä ja jotka kuluttavat arvokasta aikaasi. Olemme varmasti molemmat sitä mieltä, että se ei toimi.

Sähköpostimarkkinoinnissa toimii parhaiten lisäarvon vaihtaminen. Sinä lähetät lisäarvoa tuottavaa sisältöä, jota lukijasi arvostaa ja josta hän hyötyy. Lukijoiden on nähtävä, että he voivat luottaa sinuun, etkä pidä asiakkaitasi pelkkinä raha-automaatteina.

Hyvä sähköpostiviestin sisältö syventää luottamusta, uskottavuutta ja auttaa lukijaa. Se vahvistaa sinun ja potentiaalisen asiakkaan suhdetta

  • kirjoitat mielenkiintoisia otsikoita (joiden avulla viestisi avataan)
  • kirjoitat viestejä sinun omalla uniikilla tyylilläsi (jonka johdosta viestejäsi luetaan)
  • ja lähetät viestejä, jotka ovat laadukkaita, kohdennettuja juuri sinun lukijoillesi ja joita on helppo hyödyntää (koska se kannustaa lukijoitasi jakamaan viestejäsi eteenpäin, jolloin saat lisää upeita lukijoita sähköpostilistallesi)

Aloita 14 päivän maksuton kokeilujakso klikkaamalla alla olevaa kuvaa.