Suomen Sisältömedia Oy on yhdistynyt Tiia Konttinen Oy:n kanssa

Lämmin kiitos mielenkiinnostasi Suomen Sisältömedia Oy:n palveluita kohtaan. Marraskuun lopulla Tiia Konttinen Oy on ostanut Suomen Sisältömedia Oy:n osakekannan ja palvelut jatkuvat normaalisti Tiia Konttinen Oy:n alla. 

 

Mikäli olet meillä tällä hetkellä asiakkaana, palvelumme jatkuvat samoilla hinnoilla ja sisällöillä, ainoastaan laskuttaja vaihtuu.

 

Oletko palaava asiakas? Ota yhteyttä joko yhteydenottolomakkeen kautta tai lähetä sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi, vastaan sinulle henkilökohtaisesti.

 

Oletko uusi asiakas ja kiinnostunut palveluistamme?

 

Olemme auttaneet asiakkaitamme lanseeraamaan omia digituotteitaan onnistuneesti. Tuotamme asiakkaillemme uutiskirjeitä, viikkokirjeitä, sosiaalisen median julkaisuja sekä blogitekstejä. Olemme mukana rakentamassa onnistunutta lanseerausta, analysoimme menneiden lanseerausten tilastoja ja rakennamme niiden pohjalta lanseeraussuunnitelman.

 

Olemme apuna ja tukena sisällöntuotannossa, hankkeissa kuin myös kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnittelussa. Automatisoimme asiakashankintaa, jotta voit nauttia yrittäjyydestä ilman kiirettä, stressiä ja ylipitkiä päiviä.

 

Voit varata ajan maksuttomaan 45 min tapaamiseen alta tai lähettää minulle sähköpostia. Vaihdan mielelläni kanssasi ajatuksia ja voimme yhdessä katsoa, kuinka voimme sinua auttaa.

 

Tiimissämme on sisällöntuottajia, copywritereita, oikolukijoita sekä someassareitakin.

"Olen ulkoistanut verkkokurssien lanseeraukset. Sillä seurauksella, että verkkokurssimyynti on nelinkertaistunut ja lanseerausten tuotto kolminkertaistunut.

En osannut edes aavistaa, millaisia seurauksia sillä olisi, kun annoin lanseeraukset ammattilaisille.

Ulkoistamisessa tärkeintä on ollut oma ajansäästö sekä se, että tiimi näkee markkinointini kokonaisuutena ja toteuttaa sitä ammattitaidolla." -Liisa Uusitalo-Arola

Aidosti asiakasvirtaa kasvattavaa tekstisisältöä -
10 vuoden ammattitaidolla

"Sain itselleni lisää aikaa eikä tarvinnut huolehtia hoituuko markkinointi vai ei. Uskalsin päästää irti stressaavasta markkinoinnista ja annoin ammattilaisten hoitaa markkinointini."

Haluatko heittää hyvästit tunteelle, että markkinointi ja somepostaukset jää hoitamatta?

 

Tuntuuko, että ehdit tehdä vain sen yhden somejulkaisun viikossa?

 

Ei ole ollenkaan huono juttu, että haluat tehdä markkinointisi itse. Oikeastaan suosittelemmekin sitä aloittaville yrittäjille.

 

Kun kokeilet, testaat ja opit, alat ymmärtämään miksi ja miten kannattaa markkinoida.

 

Jos olet joskus sanonut ”voi kumpa joku tekisi kaiken tämän markkinoinnin mun puolesta”, ymmärrän täysin, miltä sinusta tuntuu.

 

Mutta ”kaiken” ulkoistaminen kerralla ei ole sinun kannalta viisasta.

 

Ulkoistaminen kannattaa aloittaa sen jälkeen, kun sinulla on hyvä tuntuma omasta tuotteesta, kilpailijoista, olet saanut tasaisesti myyntiä ja haluat lähteä kasvattamaan omaa toimintaa.

 

“Elegantimpaa sisältömarkkinointia”  menetelmän avulla meidän tehtävänä on varmistaa, että saat uusia asiakkaita ilman kausivaihteluja.

 

Esimerkiksi miltä kuulostaisi saada kalenteriin 15 potentiaalista asiakasta heinäkuussa, jolloin kaikkien pitäisi olla lomalla? Ja miltä sinusta tuntuisi saada näistä 9 maksavaa asiakasta itsellesi? Tämäkin onnistuu, ilman ylimääräistä aikaa ja vaivaa sinulle. Palvelun jälkeen et kärsi enää kausivaihteluista tai hiljaisista ajoista.

asiakkaan myyntitulos

Asiakkaan pilottilanseerauksen tilastoja. En normaalisti ota pilottilanseerauksia työn alle mutta kyseessä oli vanha asiakas, jolle olin tehnyt tiimini kanssa useita onnistuneita lanseerauksia. 

Uuden e-kirjan lanseeraus

asiakkaan myyntitulos (2)
asiakkaan myyntitulos (3)

Pari kuukautta ennen lanseerauksen alkua, asiakas perusti e-kirjalle sekä FB-sivun että Instagram profiilin. Tuotin säännöllisesti sisältöä molempiin kanaviin ja kasvatin näkyvyyttä reilusti.

Alemmassa kuvassa näet, miten paljon eri julkaisut ovat saaneet kattavuutta, reaktioita sekä sitoutumista. Kaikki tulokset on saatu orgaanisella sisällöllä, eli en käyttäneet yhtään mainosrahaa ennen lanseerausta enkä lanseerauksen aikana. 

Tässä asiakkaan palaute:

"Sovimme Tiia Konttisen kanssa kirjoittamani Tekstiilivärjäyksen reseptikirjan lanseerauksesta puoli vuotta sitten. Sopimuksen tehtyämme sain Tiialta yksityiskohtaisen lanseeraussuunnitelman, jota noudattaisin viikoittain Tiian ohjeiden mukaan.

Olin päättänyt julkaista e-kirjan, joten lanseeraus tapahtuisi hyödyntämällä sosiaalista mediaa.
Lähtötilanteessa omat sosiaalisen median käyttötaidot olivat aloittelijan tasolla. Silti pystyimme tarkalla työnjaolla ja Tiian laatimien yksityiskohtaisten ohjeiden ja opetusvideoiden avulla viemään läpi lanseeraukseen vaadittavat työvaiheet hienosti läpi.

Tiia oli kärsivällinen ja luova ratkaistessaan eteen tulevia haasteita, joita kohtasin työn edetessä. Hän osasi ehdottaa ratkaisuvaihtoehtoja ja rohkaista minua oikealla tavalla ottamaan vastuuta suoritettavista tehtävistä. Lanseerauksen aikana opin huikean paljon minulle ennen tuntemattomia asioita e-kirjan markkinoinnista. Olen tyytyväinen Tekstiilivärjäyksen reseptikirjan lanseerauksen lopputulokseen. Kiitos siitä Tiialle!"

-Sirpa Suomalainen-Vesanto, Tekstiilivärjäyksen reseptikirja

Tämän lanseerauksen muut tilastot:

 • Myyntikonversio 12,9 % (sosiaalinen media 3,7 %, sähköpostilista 9,2 %)
 • Sähköpostilistalle liittymisen konversio  61,2 %

Lanseerauksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle:

 • Active Campaign vuosimaksu
 • Holvi
 • Työtunnit (12,5 h)

Miten autamme sinua?

Yhdistimme monimutkaiset inbound- ja digimarkkinoinnin strategiat yhdeksi selkeäksi “Elegantimpaa sisältömarkkinointia” menetelmäksi, jonka avulla tuotamme kolmeen kanavaasi säännöllistä ja laadukasta sisältöä. Automatisoimme asiakashankintaasi, jolloin sinulta säästyy aikaa, vaivaa ja energiaa. Tuotamme aina lähtökohtaisesti orgaanista sisältöä, sillä on turha käyttää rahaa maksulliseen mainontaan, jos ilmainen sisältö ei tuo sinulle asiakkaita.

Teemme yhteistyötä yritysten ja yrittäjien kanssa, jotka

 • haluavat heittää hyvästit tunteelle, että markkinointi ja somepostaukset jää hoitamatta
 • ”kun tuntuu että ehdin vain julkaista sen yhden Instagram-postauksen viikossa” (tämä ei riitä somemarkkinoinniksi)
 • sitoutuvat 100 % oman liiketoiminnan kasvattamiseen
 • ovat valmiita ulkoistamaan orgaanisen sisältömarkkinoinnin ammattilaiselle
 • ja joita me uskomme, että voimme auttaa.

Jos olet:

 • asiantuntija
 • digiyrittäjä
 • palveluntuottaja
 • valmentaja, coach tai sparraaja

ota yhteyttä tai varaa aika maksuttomaan 45 min tapaamiseen.

 

Asiakkaitamme

Katja-Koski

Äännekoulu

”Suomen Sisältömedia loi meille sosiaalisen median strategian, joka on osoittanut loistavaksi. Aloitimme yhteistyömme palaverilla, jossa Tiia kartoitti meidän asiakastarpeemme ja hahmottelimme lyhyesti strategian työskentelylle. 

Parasta Sisältömedian tavassa tehdä töitä on se, että todella saimme kohta kohdalta etenevän, viikkotasolla toteutettavan tehtävälistan, joka auttoi myös toteuttamaan yhteisesti luotua strategiaa. Meille ei annettu siis vain yleisiä ohjeita: postatkaa instagramiin, vaan saimme ihan yksityiskohtaiset ohjeet mistä saamme kuvia, millaisia tekstejä ja millä sisällöillä postauksia kannattaa tehdä. 

Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta some sisällöistämme Sisältömedian avun jälkeen. Seuraajamäärämme ovat kasvaneet ja  olemme saaneet kilpailijoiltamme kommentteja erityisesti siitä, että meillä on hallussa palveluittemme tuotteistaminen. Sisältömedia osaa todella asiansa, lämmin suositus!”

– Katja Koski, Äännekoulu, Entrepreneur of the year 2022, vuoden start up yrittäjä

liisa-uusitalo-arola

Liisa Uusitalo-Arola

”Alkukesästä (2020), tein varmaan fiksuimman ratkaisuin aikoihin – aloitin yhteistyön Tiia Konttinen / Suomen Sisältömedia Oy:n kanssa. Käytännössä siis ihana someassistentti Hanna huolehtii suurimmasta osasta julkaisuja. 

Sittemmin olen ulkoistanut myös verkkokurssien lanseeraukset Suomen Sisältömedialle. Sillä seurauksella, että verkkokurssimyynti on nelinkertaistunut ja lanseerausten tuotto kolminkertaistunut.

En osannut edes aavistaa, millaisia seurauksia sillä olisi, kun annoin lanseeraukset ammattilaisille.

Ulkoistamisessa tärkeintä on ollut oma ajansäästö sekä se, että tiimi näkee markkinointini kokonaisuutena ja toteuttaa sitä ammattitaidolla.

Suosittelen Suomen Sisältömediaa jokaiselle, joka haluaa ammattitaitoisen tiimin hoitamaan yrityksen tai verkkokurssin markkinointia.”

– Liisa Uusitalo-Arola, kuva Marina Gargi

”Yhteistyö Tiian ja tiimin kanssa sujui aivan mainiosti! Oli ihana päästä kerrankin yhdessä ideoimaan uutiskirjen sisältöjä. Parasta ja jopa hämmästyttävää oli, että Hanna oikeasti onnistui kirjoittamaan juurikin mun äänellä. Kiitos mahtavasta yhteistyöstä.” 

– Tyytyväinen asiakas

”Katselin tässä, että tämän kuun kirjeet ovat tuoneet keskimäärin 1500 euroa myyntiä. Yllättävintä on ollut se, ettei kirjeissä oikeastaan edes myydä. Itse olen saanut myyntiä vain, kun olen kirjoittanut myyntikirjeitä. Mutta teidän viestit tuovat myyntiä, vaikka ne eivät kuulosta myyntikirjeiltä.” 

– Tyytyväinen asiakas

Kiinnostuitko? Varaa aika maksuttomaan 45 min konsultaatioon. Tapaamisen aikana kartoitan toiveesi, tavoitteesi sekä tarpeesi, jotta tiedän, miten voin tiimini kanssa auttaa sinua parhaiten.

Otan vuodessa vain muutaman asiakkaan, sillä haluan panostaa asiakkaitteni sisällöntuottamiseen ja tuloksiin 110 %.