Blogin TOP 6 postausta e-kirjan kirjoittamisesta

Oletko koskaan haaveillut oman e-kirjan kirjoittamisesta?  Itse haaveilin oman e-kirjan kirjoittamisesta 2,5 vuotta. Vuonna 2012 kirjoitin ensimmäisen ”e-kirjani”, jonka nimi oli “Miten katkaiset velkakierteen pysyvästi?”. Yritin myydä kirjaa parhaani mukaan, mutta todellisuudessa kirjaa ostettiin yksi ainoa kappale. #karutotuus

Olin murheen murtama. Tiesin, että kirjani oli hyödyllinen lukijoille ja että siitä olisi ollut apua monille. En voinut käsittää, miksi kirja ei myynyt. Totuus oli, etten tiennyt yhtään mitään kirjan kirjoittamisesta – saatikka sen markkinoinnista ja myynnistä.

Kun kirja ei mennyt kaupaksi, epäilykset alkoivat vallata mielialaa:

  • Kuka kirjaa muka ostaisi?
  • Missä voisin myydä sitä?
  • Miten saan toimitettua kirjan ostajalle?
  • Voiko tätä prosessia mitenkään automatisoida?
  • Miten paljon joku olisi valmis maksamaan tästä kirjasta?

Ehkä tämä kuulostaa sinustakin tutulta?

Jos olet haaveillut oman e-kirjan kirjoittamisesta, olen kirjoittanut muutaman postauksen aiheesta. Myös kollegani Katja on kirjoittanut pari vieraskynää aiheesta. Kokosin postaukset sinulle tähän, jotta pääset tutustumaan niihin mahdollisimman vaivattomasti.

Antoisia lukuhetkiä!

Blogin TOP 6 postausta e-kirjan kirjoittamisesta

Haluatko kirjoittaa oman e-kirjan? Ota talteen parhaat vinkit, joiden avulla myyt omaa e-kirjaasi tuloksellisesti:

 

Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 228 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?