Blogin TOP 9 postausta ajanhallinnasta

Olen tämän vuoden aikana päässyt siihen tilanteeseen, ettei minun tarvitse tehdä joka päivä töitä. Olen ottanut yhä enemmän ja enemmän omaa työaikaani haltuun, tehnyt asioita etupainotteisesti, ulkoistanut osan töistä muille ammattilaisille ja keskittynyt priorisoimaan tärkeimpiä tehtäviä.

Näiden toimenpiteiden avulla teen töitä keskimäärin 2,5 tuntia päivässä. Ja se on ihanaa!

Olen kirjoittanut ajanhallinnasta useampia postauksia myös tähän blogiin. Keräsin ne kaikki sinulle luettavaksi, jotta pääset ottamaan omaa aikaasi haltuun.

Kaipaatko jotain vinkkiä omaan ajanhallintaan? Lähetä minulle viesti tai kommentoi tämän postauksen loppuun. Otan erittäin mielelläni ideoita vastaan ja kirjoitan sinulle sisältöä, joka auttaa sinua ajanhallinnassa.

Blogin TOP 9 postausta ajanhallinnasta

Lue myös tämä:

Pinnaa minut Pinterestiin

TOP 9 postausta ajanhallinnasta

Julkaistu kategoriassa:
tiialogolla

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiatomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 3000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään blogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös tehnyt 500 000 € myyntiä hyödyntämällä yritysblogia ja digitaalisia tuotteita.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin video 21.9.

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 303 tilaajien joukkoon