ARKISTO

Yrittäjä

Ilmaisia keinoja kasvattaa myyntiä | Näin saat kauppasi kuhisemaan

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Ovatko kauppasi myynnit jumittaneet, mutta vähäinen markkinointibudjetti ei salli laajoja mainoskampanjoita?

Jos haluat lisää myyntiä, tämän työkirjan avulla opit palvelemaan asiakkaitasi paremmin ja tekemään tuloksellista myyntiä. Kerron, miten voit markkinoida kauppaasi ilmaiseksi ja saada lisää tyytyväisiä asiakkaita.

Kasvata myyntiä -työkirjasarja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen / Kommentit pois päältä artikkelissa Kasvata myyntiä -työkirjasarja

Kasvata myyntiä -työkirjasarja

Saat yhteensä 6 työkirjaa / e-kirjaa, joiden avulla kasvatat tehokkaasti myyntiäsi. Työkirjat ovat pdf-tiedostoja, joten lataathan ne heti omalle koneellesi. Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua maksusta. Työkirjat voi ladata 3 kertaa. Näiden samojen strategioiden avulla olen kasvattanut oman myynnin yli 17 000 € / kk.

 

 

Tämä sarja on myynnissä rajoitetun ajan. Tähän työkirjasarjaan ei voi käyttää alennuskuponkeja.

Lataa oppaat välittömästi maksamisen jälkeen. Voit ladata oppaat korkeintaan 3 kertaa. Latauslinkki umpeutuu lopullisesti 30 päivän kuluttua maksusta.

Näin teet ensimmäisen verkkokurssisi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Lue lisää täältä >>

Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla -verkkokurssi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Kurssi sopii yrittäjälle, jolla on jo yritysblogi olemassa ja joka haluaa rakentaa blogiin automaattista myyntiä tuovan myyntitunnelin Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla -verkkokurssi on suunnattu sinulle, kun haluat uusia asiakkaita blogin avulla kasvattaa myyntiä blogin avulla automatisoida myyntiä rakentaa vahvaa henkilö- tai yritysbrändiä kasvattaa näkyvyyttä somessa. Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla -verkkokurssi auttaa sinua kirjoittamaan…

Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla -verkkokurssi

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Tuloksellista myyntiä sähköpostimarkkinoinnin avulla -verkkokurssi sopii sinulle, joka haluat hankkia myyntiä ja tuloja verkosta. Sähköpostimarkkinointi on kustannustehokkain ja kätevin ratkaisu tuotteiden myyntiin. Voit lähettää ensimmäisen myyntisähköpostin, kun listallasi on 300 nimeä ja hankkia tämän valmennuksen hinnan takaisin nopeasti. Valmennuksessa tietoa myös EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR). Tässä palaute lukijaltani lanseerauksen aikana: Hyviä sisäänajokirjeitä  sä kirjoitat Tiia! –…