Verkkokauppa

11 500 € myyntiä 31 päivässä | Työkirja

19,90  sis.alv.

Kirjan avulla teet itsellesi kannattavan verkkokurssin lanseerauskampanjan. Opit asettamaan itsellesi realistiset myyntitavoitteet ja opit käytännössä, mitä tekniikoita ja työkaluja voit käyttää markkinoinnissa, jotta kurssisi olisi menestyvä. Saat 7 päivän strategian, jonka avulla markkinoit tuotettasi sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa sähköpostilla.

Osastot: ,

Kuvaus

11 500 € myyntiä 31 päivässä

Jos myyntisi on viime aikoina käynyt hitaammin kuin toivoisin, on hyödyllistä panostaa markkinointiin, joka oikeasti tuo tuloksia. Kaikki markkinointi ei ole samanarvoista. Voit joko:

a) toistaa samoja asioita, mitä olet tehnyt ennenkin tai
b) ottaa käyttöön testattuja menetelmiä, jotka oikeasti kasvattavat myyntiäsi ja parantavat katetta.

11 500 € myyntiä 31 päivässä on e-kirja, jonka avulla kasvatat digitaalisen tuotteesi myyntiä. Saat yksityiskohtaisen strategian, miten tehdä myyntiä verkkokursseilla ja e-kirjoilla.

 

E-kirja 1: 11 500 € myyntiä 31 päivässä

Ensimmäisenä opit asettamaan realistisen myyntitavoitteen. Kun tavoite on selvillä, on onnistumista helppo mitata. Sen jälkeen opit, miten visualisoit digituotteen asiakkaalle ja teet siitä käsin kosketeltavan – jotta asiakas todella haluaa ostaa sen.

Tässä e-kirjassa annan sinulle 7 päivän toimivan strategian, jonka avulla markkinoit tuotettasi sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa sähköpostilla. Opit copywritingin eli myyvän kirjoittamisen perusteet, jotta tuotteesi kuulostaisi mahdollisimman houkuttelevalta.

Opetan, mitä tekniikoita voit käyttää, jotta tekisit menestyvän kurssilanseeraukseen. Annan sinulle työkaluja, joiden avulla myyntisi tehostuu, kun teet tuotteesta houkuttelevan asiakkaalle. Opit myös kirjoittamaan kiinnostavia mainostekstejä, jotka eivät tunnu asiakkaasta tyrkyttämiseltä. Kerron, miten asetat myyntitavoitteesi ja hyödynnät sähköpostin voiman myynnissä ja markkinoinnissa.

Tavoitteista toteutukseen

Tämän e-kirjan avulla et pelkästään opi markkinoinnin ja verkkokurssilanseerauksien teoriaa, vaan opit käytännössä, miten lanseeraat digitaalisen tuotteen kannattavasti. Kun toteutat kirjan opit, sinulla on selkeä toimintasuunnitelma, joka tuo sinulle tuloksia askel askeleelta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “11 500 € myyntiä 31 päivässä | Työkirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

payform_row

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla