Verkkokauppa

5 blogitekstin markkinointi- ja myyntiautomaatio

197,00  sis.alv.

Tiesithän, että sinun asiakkailla on erilaisia tietoisuuden tasoja? Ja riippuen siitä, millä tasolla asiakkaasi on, markkinointi ja mainonta ei välttämättä tuo sinulle myyntiä.

Lue lisää alta ⬇️

Osasto:

Kuvaus

Tiesithän, että sinun asiakkailla on erilaisia tietoisuuden tasoja? Ja riippuen siitä, millä tasolla asiakkaasi on, markkinointi ja mainonta ei välttämättä tuo sinulle myyntiä.

Tietoisuuden tasoja on viisi:

 1. Henkilö ei tiedä eikä tunne sinua, eikä hän tiedosta, että hänellä on ongelma, jonka sinun tuote ratkaisee
 2. Henkilö ymmärtää, että hänellä on ongelma mutta ei tiedä, että siihen on ylipäätään olemassa ratkaisu
 3. Henkilö tietää, että hänellä on ongelma ja hän haluaa ratkaista sen muttei tiedä miten. Hän tietää, että on olemassa yrityksiä, jotka voivat ratkaista tämän ja on todennäköisesti jo kuullut sinusta
 4. Henkilö tietää, että sinäkin tarjoat ratkaisua hänen ongelmaan muttei ole varma, sopiiko tuotteesi / palvelusi juuri hänelle
 5. Henkilö tietää ja tuntee sinut ja tuotteesi ja haluaa vain tietää paljonko tuote maksaa, jotta voi ostaa sen

Ongelma 1. on tämä:

Iso osa yrittäjistä ei tiedosta, että tietoisuuden tasoja on viisi, jolloin he kertovat kaikille näillä tasoilla oleville ihmisillä kaiken tiedon samassa viestissä. Mutta esimerkiksi myyntisivun otsikko tulee olla erilainen riippuen siitä, millä tietoisuuden tasolla henkilö on.

Ongelma 2. on tämä:

Asiakkaat, jotka ovat tasoilla 1 – 3 on kaikista vaikeinta myydä. MUTTA kaikki kohdentaa markkinoinnin tasoille 4 – 5 jolloin kilpailua on paljon ja tuntuu, että oma viesti hukkuu massoihin ja vain äänekkäin voittaa.

Mitä jos:

 • olisi olemassa 5 blogitekstiä, joilla
  • A) puhut juuri oikealle kohderyhmälle ja autat heitä nousemaan seuraavalle tasolle
  • B) optimoit blogitekstit Googlelle, jolloin – olipa henkilö millä tasolla tahansa – hän löytää tiensä SINUN blogiin, näkee asiantuntijuutesi, vaikuttuu ammattitaidostasi ja HALUAA tulla sinulle asiakkaaksi
  • C) opit ohjatusti ammattivalmentajan johdolla MITKÄ nämä 5 blogitekstiä ovat, MITEN ne kirjoitetaan ja OPTIMOIDAAN Googlelle, vaikka et olisi koskaan kirjoittanut blogia tai ajattelisit, ettet osaa kirjoittaa riittävän mielenkiintoisesti.

Menetelmäni avulla lämmität tasoilta 1 – 3 ihmiset kohti tasoja 4 – 5, jolloin kun he ovat aikeissa ostaa, he eivät enää lähde tekemään kilpailutusta, sillä he tietävät että sinä olet paras ihminen auttamaan.

Nopeutat myös päätöksentekoprosessia, koska tarjoat jokaiselle tietoisuuden tasolla tarvittavan tiedon yhdessä blogitekstissä. Tällöin myös ostosykli lyhenee, eli teet kauppaa nopeammin.

Miksi tämä on tärkeää?

A) Koska Google toimittaa sinulle valmiiksi ostohousut jalassa olevia asiakkaita. Some on vähän kuin TV ja lehtimainokset: niiden tehtävänä on työntää asiakkaita kohti ostotapahtumaa.

B) Google puolestaan vetää asiakkaat luoksesi, sillä heillä on jo ajatus ongelmasta ja he haluavat ratkaista sen (paitsi tason 1. ihmiset mutta tähänkin minulla on ratkaisu).

C) Kun teet tämän kerran, vähennät markkinointiin ja mainontaan käyttämääsi aikaa ja rahaa ja luot sisältökoneiston, joka puksuttaa sinulle asiakkaita automaatiolla yötä päivää.

3 livekoulutusta (ZOOM)

Opetan sinulle kädestä pitäen

 1. mitkä nämä 5 bogitekstiä ovat, jotka puhuttelevat juuri oikeita henkilöitä viidellä eri tietoisuuden tasolla
 2. miten kirjoitat ja rakennat blogitekstit, jotta ne luetaan alusta loppuun (VAIKKA et olisi koskaan kirjoittanut blogia tai epäilet osaatko kirjoittaa, kyllä osaat, kun saat siihen tarvittavat työkalut)
 3. kuinka optimoit ne Googlelle siten, että teksti kuulostaa edelleen houkuttelevalta ja mielenkiintoiselta (eikä konemaiselta)

P.s. Mikään ei estä sinua buustaamasta näitä postauksia rahalla somessa. Mutta lähtökohtaisesti autan tekemään tämän orgaanisesti.

Hinta?

 • 197 €
 • Ilmoittautuminen suljetaan 12.3. klo 18:00

Koulutukset pidetään:

 • Maanantai 13.3. klo 18:00
 • Keskiviikko 15.3. klo 18:00
 • Maanantai 20.3. klo 18:00

Hinnat sis. alv 24 % ja ilmoittautujille lähetetään tallenne koulutuksen jälkeen.

Makustavat:

 • Paytrail (verkkokauppa)
 • Lasku (lasku tulee maksaa ennen ensimmäistä koulutusta)

Kysymyksiä?

 • asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (ma-to 9 – 16)
 • 044-231 4679 (ma-pe 8 – 19)
 • IG @tiia_konttinen (vkonloput)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “5 blogitekstin markkinointi- ja myyntiautomaatio”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat