Verkkokauppa

Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella

21,90  sis.alv.

Kerro muiden tuotteista omassa blogissasi ja tienaa samalla rahaa. Kuulostaako liian helpolta? Tätä affiliatemarkkinointi yksinkertaisuudessaan on. Käytät tuotetta, josta itse tykkäät ja kerrot siitä muille.

Mutta sen sijaan, että kertoisit tuotteesta kaverille kahvikupposen ääressä, kirjoitat samat sanat vain blogiisi. Näin lukijasi pääsevät lukemaan ajatuksiasi ja haluavat testata tuotetta itse. Kun lisäät postaukseen affiliatelinkin, voit alkaa tienaamaan rahaa vaikka jo saman tien.

Kuvaus

Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella, jopa ensimmäisestä kuukaudesta alkaen. Julkaisin kesäkuussa 2016 blogipostauksen, joka toi ensimmäiset affiliatekomissiot heinäkuussa. Tähän päivään mennessä tuo yksi ainoa postaus on tuonut minulle yli 32 00 € affiliatekomissioita.

Affiliatemarkkinoinnin suurin ongelma on se, etteivät bloggaajat ja yrittäjät oikeasti tiedä, miten affiliatemarkkinointi toimii. Monet ”kopioivat” muiden bloggaajien tekniikoita, koska kuvittelevat, että ”muut” tienaavat rahaa affiliatemarkkinoinnilla.

Affiliatemarkkinointi ei toimi niin, että affiliatelinkkejä lätkitään sinne, tänne ja tuonne. Pienellä vaivalla ja jopa yhdellä tuotteella on mahdollisuus päästä hyviin ja säännöllisiin komissioihin.

Olen tehnyt affiliatemarkkinointia vuodesta 2016 lähtien. Oikeastaan ihastuin siihen jo vuonna 2007 mutta kaiken tiedon opiskelu englanninkielellä olisi vaatinut niin paljon vaivaa, etten pystynyt siihen. Vuonna 2016 päätin kokeilla ”onneani” uudelleen. Ja tällä kertaa onnistuin.

Olen tiivistänyt kaiken oppimani tähän työkirjasarjaan, joka esittelee mullistavan strategian, joka maksimoi affiliatepostauksen liikenteen. Tämä on kriittisen tärkeää varsinkin Suomessa, jossa lukijamäärät eivät ole tähtitieteelliset. Maksimoimalla lukijamäärän affiliatepostaukseen, nostat komissioiden määrää lähes huomaamatta.

Sen lisäksi työkirjasarja näyttää, miten toimit eettisesti ja lain puitteissa. Piilomainonta ei ole sallittua ja piilomainonnan takia suomalaiset ovat skeptisiä bloggaajien suositteluja kohtaan. Kuitenkin olen huomannut omassa työssäni, että olemalla avoin, vilpitön, rehellinen ja läpinäkyvä, tulojen määrä kasvaa.

Ihmiset ostavat tuotteita niiltä yrittäjiltä, bloggaajilta ja vaikuttajilta, joista he tykkäävät, jotka he tuntevat ja joihin he luottavat. Toimimalla oikein, rakennat automaattisesti luotettavaa brändiä.

Työkirjasarja sisältää kaksi osaa, jotka täydentävät toinen toisiaan. Ensimmäisen työkirjan avulla löydät omaan blogiisi parhaiten sopivat tuotteet, joilla on varmasti menekkiä. Toisen työkirjan avulla kirjoitat postauksen (tai muokkaat jo olemassa olevaa postausta) siten, että se tuo sinulle affiliatekomissioita.

Työkirjan lopussa olevan muistilistan avulla optimoit hakukoneoptimoit postaukset nopeasti, jolloin alat saamaan lukijoita myös suoraan Googlesta. Tämä ”kirsikka kakun päällä” automatisoi tasaisen lukijavirran postaukseesi ja tuo sinulle automaattista tuloa kuukaudesta toiseen, ilman raskasta jatkuvaa kirjoittamista.

Työkirjasarja sisältää:

  • Affiliatemarkkinointi 28 500 € yhdellä postauksella (29 sivua)
  • Affiliatepostauksen sisältö ja rakenne (9 sivua)

Lataa työkirjat välittömästi maksamisen jälkeen. Voit ladata oppaat korkeintaan 3 kertaa. Latauslinkki umpeutuu lopullisesti 15 päivän kuluttua maksusta. Lataamalla työkirjat itsellesi nyt klikkaamalla tästä, tiedät miten affiliatemarkkinointi toimii ja miten voit saada jopa 28 500 € yhdellä postauksella.

 

Katso video, miten pääset lataamaan e-kirjat mobiililaitteella. Huomioi latausten määrä sekä umpeutumisaika. Voit ladata e-kirjat kolme kertaa. Latauslinkit umpeutuvat 15 päivää maksun jälkeen.

Katso video, miten voit liittyä kurssialustan kautta affiliateohjelmaan ja suositella kurssia myös muille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

payform_row

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla