Verkkokauppa

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen

(28 tuotearviota)

69,90  sis.alv.

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen. Haluatko aloittaa bloggaamisen

 • muttet keksi mistä kirjoittaa
 • tai olet epävarma, haluatko aloittaa bloggaamisen omalla nimelläsi?

Kurssi sisältää 101 testattua ja valmiiksi rajattua blogiaihetta, jotka saavat lukijoita ja joiden avulla tienaat rahaa (mikäli se on jonain päivänä tavoitteesi). Saat muun muassa 40+ tutorial-videota, joiden avulla muokkaat omasta Wordpress-blogistasi täysin uniikin.

Katso täältä ohjeet, miten ostat verkkokaupastamme turvallisesti.

Kuvaus

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen. Haluatko aloittaa bloggaamisen

 • mutta et osaa päättää sopivaa aihetta
 • tai olet epävarma, haluatko aloittaa bloggaamisen omalla nimelläsi?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada 101 valmiiksi rajattua ja testattua blogiaihetta, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Kurssi sisältää 101 testattua ja valmiiksi rajattua blogiaihetta, jotka saavat lukijoita ja joiden avulla tienaat rahaa (mikäli se on jonain päivänä tavoitteesi). Kurssilla opit muun muassa:

 • miten aloitat blogin nimettömästi
 • mitä asioita sinun kannattaa (ja ei kannata) kertoa itsestäsi blogissa
 • millaisen nimen valitset blogillesi
 • miten aloitat oman WordPress.org-blogin selkeiden ohjeiden avulla
 • miten löydät oikeat affiliatetuotteet, joita suosittelemalla tienaat kuukaudessa 500 € tai enemmän
 • miten kirjoitat sisältöä, jota ihmiset keskittyvät lukemaan alusta loppuun
 • miten keksit tunnissa yli 50 postausideaa
 • miten saat lukijan viihtymään blogissasi vähintään 2 minuuttia
 • miten saat nopeasti lukijoita uuteen blogiisi
 • miten otat yhteyttä yrityksiin, joiden kanssa haluat tehdä yritysyhteistöitä.

Ei koodaamista, ei häsläämistä, vain askel askeleelta ja kädestä pitäen kulkemista

Kurssimateriaali sisältää sekä perusopintoja että syventäviä opintoja. Perusopinnot kestävät 7 päivää. Viikon aikana autan sinua muun muassa valitsemaan itsellesi sopivimman blogiaiheen 101 aiheen listasta, miettimään blogillesi nimen sekä aloittamaan postausten kirjoittamisen.

Tämän jälkeen voit opiskella syventäviä aiheita omaan tahtiisi. Syventävät aiheet ovat:

 • hakukoneoptimointi
 • julkaisusuunnitelman teko
 • kaupallinen yhteistyö
 • verotus
 • affiliatemarkkinointi
 • maine ja brändi
 • blogin markkinointi.

Kurssin hinta

Sinä maksat kurssista nyt vain 69,90 € (kertamaksu).

Kurssimateriaali on käytössäsi välittömästi ja voit opiskella materiaalia täysin omaan tahtiisi. Sinulla on käyttöoikeus kurssimateriaaliin niin pitkäksi aikaa kuin haluat, vaikka seuraavien kahden vuoden ajaksi.

Kurssilla on 60 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu

Mikäli opiskelet kaiken, mitä opetan tällä kurssilla, ja teet annetut tehtävät, muttet tienaa vähintään 500 € kahden kuukauden kuluessa aloituksesta, maksan sinulle koko kurssimaksun takaisin.

Tämä kurssi sopii sinulle, kun:

 • olet valmis aloittamaan oman blogin
 • haluat blogata nimettömästi
 • et millään keksi aihetta, josta bloggaisit
 • haluat aloittaa ihan uuden blogin
 • olet yrittäjä, mutta haluat kirjoittaa muista aiheista kuin omasta yrityksestäsi tai tuotteistasi
 • käytät tietokonetta semi-sulavasti.

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos:

Muuta huomioitavaa:

 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu kassa-sivulla oikein.
 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” -painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sekä kurssin kirjautumistiedot sinulle.
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä, niin lähetän kirjautumistiedot sinulle mitä pikimmiten.
 • Nämä materiaalit ovat vain sinun henkilökohtaiseen tai oman yrityksesi käyttöön. Näitä materiaaleja ei ole lupa antaa asiakkaille, eikä näillä ole lupaa kouluttaa omia asiakkaita.
 • Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kaikille kursseilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa vähintään 14 päivän ajan. Jos et saa kurssien avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

  ** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut


Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen

Ilmoittaudu mukaan kurssille tästä

Katso video, miten kurssialusta toimii mobiililaitteella.

 

Katso video, miten voit liittyä kurssialustan kautta affiliateohjelmaan ja suositella kurssia myös muille.

 

28 arviota tuotteelle Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen

 1. Outi Rask

  Hyviä käytännönvinkkejä siihen, miten bloggaamisen pääsee aloittamaan lähtien blogin luomisesta. Hieman hiomista saattaa olla tarpeen tehdä mm. asioiden sijoittelun suhteen, jotta yli-innokas oppija (kuten minä) pysyy oikeassa tahdissa. Jämäkästi: nyt luet tämän etkä tee mitään ja sitten selkeästi lupa, että tee tämä nyt ja siirry sitten seuraavaan kohtaan.

  Mutta ehdottomasti 5 tähteä on tälle oikea tähtimäärä mielestäni. Todella hyviä ja konkreettisia ohjeita siitä, miten blogia kannattaa rakentaa. Materiaalia löytyy niin paljon kuin vain viitsii lukea! Linkit ohjaavat eteenpäin mukavasti. Itse olen tästä saanut sen, mitä lähdin tavoittelemaankin. 7. päivä on vielä edessä, mutta nämä 6 ensimmäistä ovat olleet ne, jotka itseäni ensisijaisesti eniten kiinnostivat. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan mitä loput materiaalit tuovat tullessaan. Kiitos Tiia!

 2. Pinja Larme

  Olen aina halunnut osaltani auttaa ja blogin kautta olen taman kuvitellut tapahtuvan. Kunnes sitten pitaa miettia miten sen kaiken aloittaa. Tiia on kylla osannut auttaa tassa asiassa aivan loistavasti! Blogi on klikkausta vaille valmis:) Kaikki ohjeet ja videot ovat helppo seurata ja todella helppoa ja suoraa tietoa. Kiitos!!!! Suosittelen niillekin jotka ovat jo bloggaaamisen aloittaneet:) Ikina ei voi oppia liikaa.

 3. Krista-Mari Katajisto

  Älyttömän hyvä ja maanläheinen koutsi bloggaamiseen! Sain todella hyviä käytännönvinkkejä bloggaamisen aloittamiseen, sekä myös ajatuksen tasolla mietittäviä strategisia asioita. Tämä kurssi oli kaikessa todellisuudessaan se lähtölaukaisin omaan bloggaamiseen, sillä se opetti step-by-step kuinka lähteä liikkeelle rakennusvaiheista alkaen.
  Materiaaliakin löytyy mukavasti selkeyttämään asioita ja ihan selkokielellä.

  Sain tämän kurssin myötä vihdoin aikaiseksi oman blogini, joka löytyy osoitteesta https://explorewithkrista.com.

 4. Juha Syrjälä

  Minulle ei teknisessä mielessä blogin perustaminen ole kovin hankalaa, mutta toki pitää visuaalista puolta hioa ja aina ei ole silmää kaikille ”hienoille” jutuille, mutta niissä kehitytään ajan kanssa.
  Sen sijaan Tiian kurssi toi paljon sellaista rohkaisua alkaa vain tekemään ja lähtemään jostain liikkeelle. Tiialla on tosi selkeät ohjeet kaikkeen ja asiat on kerrottu selkeästi, ne toki auttoivat minuakin eteenpäin. Olen tässä palannut päivittäin kertailemaan asioita uudelleen tästä kurssista, kaikkea en ole vieläkään kahlannut läpi ja olen saanut blogin jo aloitettua – todella hyvä kurssi siis ja vielä on arvokasta sisältöä opeteltavana!

  Oma syy bloggaamiseenkin lähtee auttamismielessä, jotka liittyvät tavoitteisiin, onnellisuuteen ja kokeakseen olevansa menestynyt elämässä.

 5. Annina Leinonen

  Kurssi on ehdottomasti edullisen hintansa arvoinen. Olen aina rakastanut kirjoittamista, ja jotain blogeja yritellytkin, mutta vasta tämän kurssin kautta olen oivaltanut muutamia todella tärkeitä pointteja blogin aloittamisesta ja pitämisestä. Ainoa miinus on että ohjeissa on niin paljon linkkejä uusiin ja taas uusiin ohjeisiin, että välillä menin sekaisin missä oikeasti olin menossa 😀 Mutta tietoa tosiaan löytyy ihan niin paljon kuin vaan pystyt omaksumaan. Minun haparoivat askeleeni parhaaseen henkiseen, fyysiseen ja taloudelliseen kuntoon löydät osoitteesta https://petraannina.com/

 6. Kirsi Kautiainen

  Ehdottomasti 5 tähteä.

  Lämmin henkinen ohjaus ja avustus.
  Loistavat vinkit tekemiseen.
  Sain itselleni loistavan buustauksen blogin aloittamiseen ja tekemiseen.
  Kiitos!

  https://mybigwooffamily.com

 7. Maria Asikainen

  Tiian kurssi toi minulle intoa aloittaa ja edetä oman blogin rakentelussa tiiviiseen tahtiin ohjeita noudattaen. Olen aiemmin aloittanut pari blogia mutta ne ovat kuihtuneet nopeasti. Tiian ohjeilla on ollut helppo löytää ongelmiin ratkaisuja ja ohjeet ovatkin todella monipuoliset. Olen kurssin aikana oivaltanut miten paljon eri osa-alueita blogin ylläpitämiseen liittyy. Tekniset kikkailut on vielä vähän hakusessa mutta eiköhän niitäkin tekemällä ja tietoa etsimällä opi. Tiedostan että olen vasta oppimassa ja oma linja ja suunta kirjottamiselle löytyy paremmin jatkossa, uskon näin.
  Jos tarpeeksi löytyy intoa oppimaan ja motivaatiota edetä ja kehittyä, ehdottomasti suosittelen Tiian kurssia kaikille.
  Oma terveyteen ja hyvinvointiin pureutuva blogini löytyy osoitteesta

  https://ravinnerakas.com/

 8. Katariina Kohonen

  Viisi tähteä, ehdottomasti! Tämä kurssi on todellakin ollut koko rahan arvoinen. Ja paljon enemmän! Olen jo pitkään halunnut oppia lisää bloggaamisesta. Kun aloin seurata Tiian sähköpostilistaa, aloin vähitellen ymmärtää miten kaikki toimii, ja mistä on kyse. Kun tästä kurssista tuli mainos, liityin heti mukaan.
  Annoin jo palautetta yhdestä epäselvästä kohdasta, ja se on korjattu. Tiia on helposti lähestyttävä ja häneltä voi kysyä jos jokin jää vaivaamaan.
  Tämän kurssin opiskeleminen on vienyt minulta todella paljon aikaa. Ja opiskelu jatkuu edelleen. Kurssia opiskellessa olen turhautunut monta kertaa. Se ei kuitenkaan johdu kurssista, vaan siitä, että bloggaamisen oppiminen on hidasta. Tämä riippuu tietysti lähtötilanteesta, ja kuinka paljon on valmis panostamaan. Kurssilla on kannustava ote. On ollut tärkeä saada tietää, että Tiia on opetellut kaiken itse, ja tehnyt virheitä. Kurssi on niin halpa, että sen voi minusyata huoletta aloittaa, vaikkei olisi varma, jaksaako tehdä blogin loppuun asti. Tarkoitan, että asioilla on oma aikansa. Pääasia on kulkea oikeaan suuntaan, ja opiskella jatkuvasti lisää.
  Onnistuin aloittamaan oman blogini tämän kurssin tuella.

  Kiitos vielä kerran Tiia,
  kurssi on antanut minulle todella paljon myös inspiraatiota ja uutta ajateltavaa!
  Katariina

 9. Jaana Rönkä

  Huippu kurssi! Erittäin selkeät ohjeet, tämmöisen tavallisen maallikonkin oli helppo pysyä mukana, mitä nyt innoissaan hyppäsin parin tärkeän kohdan ohi kun into piukeana touhusin blogia 😀 Kurssi sai todella innostumaan blogin perustamisesta ja bloggaamisen opiskelusta syvemmin. Ehdottomasti täydet pisteet. Tykkään kirjoittaa, mutta epävarmuus siitä, kiinnostaako ketään, on saanut aina jättämään blogihaaveet. Nyt suunnittelen jo täysin toisenlaistakin blogia rinnalle, vaikka ensimmäinen on vielä täysin alussa. Ohjeita kertailemalla opin ymmärtämään paremmin kokonaisuutta 🙂

 10. Terhi Kontio

  Tällä kurssilla on koostettu blogin aloittamisen tärkeimmät lähtökohdat jouhevasti eteneväksi, helposti omaksuttavaksi materiaalipaketiksi. Lisäksi Tiia tarjoaa henkilökohtaista valmennusta sangen innostavalla otteella. Hän avautuu myös omalla sivustollaan runsaasti niistä seikoista, jotka ovat ajan saatossa siivittäneet hänet menestykseen. Unelma on vaatinut paljon opiskelua ja työtä, mutta nyt Tiian työkalupakki tursuaa tällä kurssilla mitä parhaimpia vinkkejä, mutta myös varoituksia sudenkuopista blogin rakentamisessa. Blogini löytyy osoitteesta Harvinaisen ääni.

 11. Sofia Soini

  Tiian kurssi on aivan mielettömän selkokielinen ja kattava kurssi! Itse löysin kurssilta KAIKEN tarvittavan blogin perustamisesta. Tiia on osaava ja hänen kirjoitustyylinsä on selkokielistä ja askeleet selkeitä edetä! Itse perustin blogini aivan alusta ja Tiian ohjeiden mukaisesti. Nyt uskalsin julkaista koko blogini ja luotan että Tiian ohjeilla onnistun! Suosittelen lämpimästi aloittavalle tai jo olemassa olevalle bloggajalle kurssia, koska aina on parannettavan varaa ja koen, että Tiian kokemuksen myötä jaetut ohjeet ja vinkit toimivat! Kiitos Tiia<3
  https://kolkytpluskasvujakehitys.com/

 12. PETRA FINNBÄCK

  Tämä oli selkeästi kirjoitettu, että jopa minä ruotsinkielisenä ymmärsin kaiken! Perustin blogini ihan alusta ja yksin en olisi pärjännyt, ei sitten millään. Kun oli jotain mitä en ymmärtänyt tai löytänyt, niin laitoin Tiialle sähköpostia ja vastaus tuli heti seuraavana päivänä. Suosittelen tätä kurssia muille aloittelijoille myös koska tässä kurssissa on selkeitä askeleet.
  http://www.enmammasvardag.com

 13. marjukka aho

  Hyvä kurssi. Ilman ko kurssia en olisi saanut blogia kirjoitettua. Haaveeksi olisi jäänyt. Tiian kesäloman aikana oli mahdollista saada omiin kommelluksiin apua helposti. Oma tietoliikenne osaamiseni ei ole kovinkaan korkea mutta ohjeistusta seuraten sain postauksen aloitettua. Nyt tähtään vielä ansaintaan ettei tarvitse anella rahoja takaisin joka oli oiva houkutin kurssin ostamiselleni. ’ Kurssimaksu takaisin mikäli et ole saanut ansaintaa 3kk:n kuluttua kurssin aloittamisesta.’ Hyvä Tiia.
  Oma sivuni http:// http://www.talousterveys.fi

 14. Kaisa Kakko

  Ihan mahtava juttu. Rakastan kirjoittamista ja olen miettinyt pitkään blogin perustamista kunnes se tuli ajankohtaiseksi elämänmuutoksen myötä. Tuli kuitenkin myös tunne, että APUA, miten lähden liikkeelle ja miten saan teknisen alustan rakennettua. Ja kaiken tämän keskellä, kun olin jo epätoivoissani, tuli instagramin mainoksena Tiian kurssi, joka tuntui olevan juuri mulle. Ja niin olikin, ja enemmänkin. Kurssi oli itsessään loistava ja sen lisäksi tietoteknisissä kysymyksissä hyvin noviisina voin lämpimästi suositella Tiian palvelua, jossa hän rakentaa blogin teknisesti puolestasi. Ilman Tiiaa, en olisi nyt tässä pisteessä juuri julkaissut blogiani http://mummini.fi/

 15. Niina Lumisalmi-Rousti

  Innostava, otteikas, käytännönläheinen kurssi. Minulle tärkeää oli käytännönläheisyys. Olin jo pitkään ennen kurssia kirjoittanut omiin tavoitteisiin blogin kirjoittamisen tyyli- aiheesta, jossa haluan muita auttaa. Ongelma oli, että vaikka innostusta minulla piisaakin niin käytäntö oli tosi kaukana saavutettavasta. Ihana oli myös se ote, että NYT aloitetaan. Kurssi materiaalia olen käynyt läpi useampaankin otteeseen, eli olen kokenut hyödylliseksi luettavaksi.
  Alla olevasta osoitteesta löytyy viimeinkin minun kotisivuni sekä pukeutumiskriiseihin apua antava ja tyylivinkkejä sisältävä blogini 40+ naisille.
  https://www.niinalumisalmi.com/blog

 16. Maaret

  Mielestäni Tiia on timantti. En olisi koskaan saanut perustettua blogia ilman Tiiaa. Pidän Tiian käytännönläheisistä opeista. Palaan aina uudestaan lukemaan Tiian ohjeita ja katsomaan tutorial-videoita. Joka päivä tulee uusia oivalluksia.
  Blogissani pohditaan elämää harvinaisen sairauden näkökulmasta.

  https://www.aitojakohtaamisia.com

 17. Hanna Kauhanen

  Kurssi oli erittäin hyvä ja käytännönläheinen.
  Tykkäsin siitä, että ohjeita oli sekä kirjallisena, että videon muodossa joista tilanteeseen sai valita sopivan.

  Olisin toivonut enemmän WordPressin ohjauksissa sitä jos ”näkymä” on erilainen: esimerkiksi google analyticsin asentaminen, jos ei olekaan mitään scriptiä headerilla ja footerilla antaa vaikka se näkyy työkaluissa.

  Ihanaa oli kuitenkin Tiian rehellinen ja aito oleminen videoilla; jos ei aina ihan onnistunut ekalla, niin yritetään uudestaan. Antoi toivoa itselle siihen että tästä selviää ja että ”ammattilaisetkin tekevät mokia” 😉 Tällainen lisää mielestäni kouluttajan, eli Tiian, aitoutta ja lämpöä.

  Kehittämisehdotuksena toivoisin, että kursseihin sisältyisi jonkinlainen mahdollisuus kysyä Tiialta esim Teams-miitin kautta itseä askarruttavia kysymyksiä joko yksin tai pienryhmissä. Se olisi huippua.

  Kaiken kaikkiaan olin kyllä todella tyytyväinen ja jos en olisi Tiian kurssia käynyt, blogini olisi IHAN ERI NÄKÖINEN ja monta tärkeää asiaa olisi jäänyt saamatta. KIITOS! <3

  Oma blogini kertoo siitä kuinka ruokavalio voi olla tukena masennuksesta toipumisessa , ja se sisältää myös reseptejä mielelle hyvää tekeviin ruokiin. Sivusto on ihan pian julkaisukunnossa, veikkaan että viikolla 10 viimeistään. Mutta saa jo käydä katsomassa jos ei säikähdä pientä keskeneräisyyttä.

  http://www.mieliruokaa.fi

 18. Hanna Tuominen

  Kiitos kurssista!
  Olisimpa käynyt sen ennen kuin aloin omin päin rakentamaan blogiani, olisin säästynyt paljolta vaivalta ja turhalta työltä. Tiedän ainakin tämän kurssin jälkeen kuinka blogi perustetaan ilman säätöä. Vaikka blogini onkin perustettu suositellun WordPress alustan sijasta Bloggeriin, sain yllättävän paljon vinkkejä myös sen alustan kanssa työskentelyyn. Lisäksi oli mukavaa että kurssilla rehellisesti puhutaan rahasta ja miten sitä voi ansaita, ihan selkeällä suomen kielellä. Kiitos inpiraatiosta jota tältä kurssilta sain!

  https://puntilanmaminaa.blogspot.com/

 19. Päivi Haapalehto

  Kurssi on ollut minulle erittäin antoisa ja opettavainen. Todella kattava paketti edulliseen hintaan.
  Tekniikka on tuottanut minulle suurimpia haasteita, vaikka materiaali on loistava ja sopivasti rautalangalla väännetty. Monipuolisesti tekstiä, kuvakaappauksia ja videoita.
  Minulla perustamiseen meni lopulta useampi kuukausi, kun turhauduin itseeni ja luovutin.
  Asia vaivasi kuitenkin, enkä halunnut luovuttaa. Pääsin jälleen eteenpäin, kun lähetin Tiialle sähköpostia. Hän auttoi minua ja työsti teknisesti blogiani eteenpäin. Opetus oli jälleen kerran se, että muista pyytää apua.
  Sivusto on vieläkin vähän keskeneräinen, mutta sitkeästi istun oppimateriaalien äärellä.
  Kirjoittamisen ja ideoiden palo on niin suuri, ettei tulisi enää mieleenikään luovuttaa.
  Ostin jo seuraavan syventävän kurssin jemmaan, kun oli upea tarjoushinta.
  Tiialla on kannustava, innostava ja rennon jämäkkä ote . Hänestä huokuu ammattimaisuus ja suuri sydämen palo ja ilo auttaa kaikkia onnistumaan.
  Lämmin suositus kaikille. Voit luottaa siihen, että tyhmiä kysymyksiä ei ole ja apua saa aina. Jos minä olen suoriutunut tästä jo näin pitkälle, niin sinäkin onnistut varmasti!
  Sivustoni rakkauden aate syntyi sisäisen taiteilijan ja maailmankaikkeuden kohtaamispaikassa.
  Sivustoa siivittää luonto, runot, kirjat, laulut . Vahvana teemana on : Opi rakastamaan itseäsi!

  https://rakkaudenaate.com/

 20. Ulla Grönberg

  Vaikka minulla olikin blogi jo ennen kurssia, hyödyin kurssin sisällöstä paljon. Olisinpa aikoinaan löytänyt tämän kurssin ennen ensimmäisen blogin perustamista. Asiaa on runsaasti, mutta se on jaettu sopivasti pureksittaviin osiin. Tiian opastus ja ohjeet ovat sekä selkeät että perusteelliset. Kurssi etenee loogisesti alusta loppuun. Kiitos.

  https://ullajohanna.fi/

 21. Anni Viljanen

  Todella hyvää ja selkeää tietoa näin ihan vasta-alkajalle! Olrn tässä pari kuukautta nyt aloitellut ja aina ajoittain palaan kertailemaan tietoja. Yksi tähden menetys siitä, että jotkut tiedot olivat päässee vanhentumaan (esim. tarjottiin kurssia jota ei enää löytynyt).

  http://www.kroonisestikuormittunut.com

 22. Kristiina Nuorivaara

  Tiialla on mukavan iloinen ja selkeä tapa kertoa asioista.
  Kurssi innosti aloittamaan blokkaamisen, joten olenkin nyt yrittänyt edetä hänen opetuksen mukaan ja kohta uskaltaudun julkaisemaan blokini. Sain vinkkejä ja ideoita muuhunkin kuin ”vain blokkaamiseen”.
  https://www.arcticjoy.fi

 23. Johanna Rantanen

  Olin todella tyytyväinen tähän koulutuskokonaisuuteen. Olin vasta-aloittelija ja tarvitsin apuja ja neuvoja alusta lukien. Koulutus tarjosi niitä. Erityisesti teknisessä puolessa tarvitsin apuja ja kun en joihinkin kysymyksiin löytänyt vastausta materiaaleista, lähetin Tiialle sähköpostia ja sain vastauksia. Myös näitä asioita ymmärtävän kaverin apu oli korvaamatonta, jotta homma alkoi pelittää. On todella hyvä, että näihin koulutusmateriaaleihin voi palata, aina uudelleen. Tein niin useita kertoja. Tiia on innostava, ystävällinen, positiivinen ja osaava kouluttaja! Pääsin tämän koulutuksen avulla niin hyvään alkuun, että perustin oman blogin ja lokakuusta 2020 lähtien olen kirjoittanut säännöllisesti. Kohta ehkä vähän taukoa mutta aikomus on jatkaa syksyllä. Lämmin suositus koulutuksesta ja Tiiasta kouluttajana! Blogini löytyy täältä: http://www.johannasmentallifestyle.com

 24. Carita Orlando

  Hyvä kurssi, todella paljon informaatiota. Nyt on kiinni vain omasta tekemisestä. Kirjoittelen vielä toistaiseksi harjoittelumielessä ja pohdin sisältöä, johon tulen tulevaisuudessa keskittymään. Kaikki tämän kurssin vinkit ovat olleet hyödyllisiä.

  http://www.orlando.fi/

 25. Kati Rodas

  Loistava kurssi, joka todella kannattaa hankkia, jos vähänkään pohdit mahdollista omaa blogiasi. Tästä kurssista saat ensimmäiset aakkoset ja askeleet oman blogisi ensitaipaleelle. Vahva suositus. Parasta on se, että voit palata aina uudestaan materiaaleihin, kun taitosi kasvavat ja eteen tulee lisää opittavaa. Asiaa on paljon, mutta kurssin avulla voit edetä omaan tahtiisi ja omaksua asiat pala palalta. Oma blogini sai alkunsa tästä kurssista.Paljon on edetty, kirjoitettu ja opittu. Ja matka jatkuu 🙂 http://www.seasonalfulness.com

 26. eija.itavaara

  Täysi tähdistö ilman muuta. Olen kulkenut Tiian mukana parin vuoden ajan ja olen saanut niin paljon tietoa ja kirjoittajan taitoja hänen opeistaan.
  Tämä kurssi kannattaa ilman muuta hankkia vaikka ei aivan heti alkaisikaan blogata. Tämän kurssin avulla pystyy ideoimaan ja kehittämään aihioita, joista voi alkaa työstämään blogia. Kaikki vaatii aikansa.

 27. Heli Kaipomäki

  Tiia on helposti lähestyttävä ja iloinen opettaja jonka tutorvideoita oli kiva seurata. Ja tärkeää oli myös se että niihin voi myöhemminkin vielä palata. Ohjeet oli hyviä ja oma blogi syntyi vaikka teknistä osaamista ei juurikaan ollut. Kurssi oli minulle siis sukellus syvään päähän. Vastaan tuleviin ongelmiin sai myös neuvoja sähköpostin välityksellä. Ainoa miinus on linkkien ”loputon suo” joka välillä eksytti aiheesta aika perusteellisesti. Mutta se toisaalta kertoo myös siitä että ylimääräistä materiaalia on paljon käytettävissä. Olen kiitollinen että lähdin kurssille mukaan! http://www.puutarharekku.com

 28. Anu Oittila

  Olen blogannut ennenkin, tosin silloin aiheena oli raskaampaa kirjoitettavaa kun menetin nuoremman tyttäreni ja kirjoitukset pohjautui sekä faktaan hänen sairaudesta että omiin kokemuksiin. Nyt oli suunnitteilla aivan erityyppistä ja haluan myös lukijoita hyvinvointiin liittyvällä blogillani ja siksi päätin osallistua Tiian valmennukseen. Enkä kadu! Selkeät ohjeet miten ja mitä kannattaa tehdä, valmennukset videotkin olivat selkeitä. Suosittelen!
  Oma blogini on täysin alkumetreillä, mutta jostainhan se on lähdettävä.
  http://www.hyvinvoinninaarteet.fi

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maksutavat

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla