Verkkokauppa

Bloggaamisen alkeet e-kirja

14,90  sis.alv.

Osastot: ,

Kuvaus

Bloggaamisen alkeet e-kirja

Entä jos bloggaamisen aloittaminen olisikin helppoa?

Oletko miettinyt kaksi vuotta bloggaamisen aloittamista? Ei se mitään, et nimittäin ole ainoa. Monet muutkit odottavat. 

Kun aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran vuonna 2007, tuntui, kuin tekisin jotain mitä olen aina halunnut tehdä. Muistin välittömästi kymmensormijärjestelmän, kun asetin sormet näppäimistölle. Muistin, miltä tuntui kirjoittaa tarinoita koulussa. Muistin, miten iloiseksi kirjoittaminen minut teki.

Lähdin innoissani etsimään tietoa, miten blogi perustetaan ja bloggaaminen aloitetaan. Kaikki tieto oli englanninkielistä ja vaikeaselkoista.

Vuosien saatossa aloitin monta erilaista blogia. Mutta mikään niistä ei saanut minua pitäytymään siinä pidempään kuin pari kuukautta.

Unelma omasta blogista

Kun vuonna 2014 perustin Unelma Onnellisuudesta blogin, sen tarkoituksena oli vain purkaa ajatuksia ja tuntemuksia. En edes ajatellut “tekeväni rahaa” tuolla blogilla.

Mutta mitä enemmän bloggasin, sitä enemmän aloin ajattelemaan “Olisihan se ihan kiva, jos saisin tästä edes hieman taskurahaa. Tiedäthän, ettei aika menisi ihan hukkaan….”

Tiedän miltä tuntuu, kun tekee jotain, joka ei tuo tulosta. Kun tietää, että muut onnistuvat mutta itse ei, koska ei tiedä jotain olennaista. Ehkä jossain vaiheessa sinäkin olet tuntenut näin. JA kenties sinäkin olet salaa haaveillut “jostain”, jota voisit tehdä kotona, olla läsnä lapsille ja saada siinä sivussa hieman ylimääräistä rahaa.

Tai kenties sinulla on haastava elämäntilanne ja kaipaat väylää purkaa ajatuksiasi.

Kirjoitin tämän e-kirjan siksi, koska haluan antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa ajatuksillasi. Sinun ei ole mikään pakko tienata rahaa bloggaamalla (ja kenties ajattelet vielä tällä hetkellä, ettet edes tiedä miten rahaa voi bloggaamalla tienata).

Mutta jos jossain vaiheessa tulet toisiin ajatuksiin, haluan, että sinulla on oikeanlainen blogi olemassa.

Tämä e-kirja näyttää sinulle bloggaamisen alkeet – se, mitä sinun tulee tietää ennen kuin aloitat bloggaamisen ja perustat blogin. E-kirjan avulla

 • hahmot bloggaamista joko harrastuksena tai työnä
 • ymmärrät paremmin, miksi ihmiset ja yritykset bloggaavat
 • näet, että bloggaaminen ei ole vaikeaa eikä vaadi monimutkaista koodaamista
 • saat selkeyttä ajatukseen omasta blogista

E-kirjan mukana saat kätevän työkirjan, jonka voit tulostaa ja jota voit täyttää. Samalla pääset rakentamaan vahvaa perustaa, jotta blogilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä myöhemmin – mikäli haluat lähteä kehittämään blogia eteenpäin.

Hyvä uutinen on se, että kirja on kirjoitettu selkeällä suomenkielellä ja kirjaan on lisätty kuvaruutukaappauksia eri työvaiheista. Et siis lue pelkkää teoriaa vaan saat käytännön opastusta oman blogisi kanssa.

Ja kuka tietää, kenties sinullakin on blogi perustettu sen jälkeen, kun olet lukenut tämän e-kirjan. Enkä malta odottaa, että pääsen lukemaan lisää sinusta ja tutustumaan sinuun paremmin blogisi  kautta.

Lisää tämä e-kirja ostoskoriin tästä ja tutustu lisää bloggaamiseen.

Muuta huomioitavaa:

 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sinulle
 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein
 • Kuitti, jossa on latauslinkki lähetetään sähköpostiin
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä tiia(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä
 • E-kirjan voi ladata vain 3 kertaa latauslinkista
 • Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua ostosta, joten lataa kirja heti oston jälkeen omalle koneelle, jotta saat sen luettavaksi
 • Muista lisätä e-kirjan kuitti ensi vuoden verotukseen tulonhankkimiskuluna

Katso video, miten pääset lataamaan e-kirjat mobiililaitteella. Huomioi latausten määrä sekä umpeutumisaika. Voit ladata e-kirjat kolme kertaa. Latauslinkit umpeutuvat 15 päivää maksun jälkeen.

Katso video, miten voit liittyä kurssialustan kautta affiliateohjelmaan ja suositella e-kirjaa myös muille.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bloggaamisen alkeet e-kirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

payform_row

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla