Verkkokauppa

Ale!

Bloggaavan yrittäjän kurssipaketti

151,80  97,00  sis.alv.

Tämä paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Rakenna timanttinenbrändi sisältömarkkinoinnin avulla kurssi
  • Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja
  • 21 markkinoinnin- ja myynnin strategiaa

Saat kaikki kätevästi saman tien tarjoushintaan 97 € (norm. 151,80 €).

Muistathan ladata e-kirjat ja työkirjat välittömästi maksamisen jälkeen. Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua tuotteen ostamisesta.

Varmista kassalla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein. Käyttäjätunnus, salasana sekä ekirjojen latauslinkit lähetetään sähköpostiisi. Muista myös tarkistaa roskapostikansiosi sekä ilmoitukset-, sosiaaliset- ja tarjoukset välilehdet (Gmail).

Osasto:

Kuvaus

Opi miten rakennat ikivihreitä myyntitunneleita omaan blogiisi tämän kurssin avulla.

Rakenna timanttinen brändi sisältömarkkinoinnin avulla opettaa sinulle, miten kirjoitat mielenkiintoista sisältöä, rakennat miellyttävää mainetta ja miten hyödynnät omaa blogiasi myyntitunnelin rakentamisessa.

Tämä kurssi on ainutlaatuinen Suomessa ja siihen on kiteytetty tarvittava tieto yksinkertaiseen muotoon.

Kurssin pituus on viisi viikkoa mutta halutessasi voit käydä sen läpi nopeamminkin. Avaamme koko kurssimateriaalin sinulle kerralla. Tärkeintä on, että opiskelet materiaalia siinä järjestyksessä, kun se on tehty ja viet jokaisen viikon jälkeen oppimasi käytäntöön, eli omaan yritysblogiin.

Kurssin lisäksi saat kaksi e-kirjaa (Yritysbloggaamisen alkeet sekä 21 myynti- ja markkinointistrategiaa). Muista ladata e-kirjat heti maksun jälkeen, sillä niiden latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua maksusta.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kaikille kursseilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa vähintään 14 päivän ajan. Jos et saa kurssien avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bloggaavan yrittäjän kurssipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maksutavat

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla