Verkkokauppa

Kirjoita oma e-kirja (e-kirja)

(6 tuotearviota)

19,90  sis.alv.

Yrittäjät ovat ahkerimpia ihmisiä jotka tiedän. He eivät pelkästään ole oman alansa ammattilaisia vaan he käyttävät aikaa ja vaivaa oman liiketoimintasa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kun itse tein päätöksen alkaa toista kertaa yrittäjäksi, halusin rakentaa liiketoiminnan joka ei sitonut minua ajallisesti eikä maantieteellisesti. Erityiskaksosten yksinhuoltajana olin nähnyt, miten vaikeaa palkkatyön ja perheen yhdistäminen voi olla.

Kun sain tilaisuuden kirjoittaa oman e-kirjan, en epäröinyt hetkeäkään. Onneksi en epäröinyt, sillä tuo päätös toi minulle ensimmäisenä vuotena yli 31 000 € myyntiä. Parasta tässä on se, että melkeinpä kuka tahansa yrittäjä voi kirjoittaa oman e-kirjan ja myydä sitä omille asiakkailleen.

Tuotetunnus (SKU): kirjoita-oma-e-kirja Osastot: ,

Kuvaus

Kirjoita oma e-kirja | Kuulostaako nämä ajatukset tutuilta?

 • ”En tiedä mistä kirjoitan kirjan….”
 • ”En tiedä, miten kirja pitää muotoilla…”
 • ”En tiedä missä myyn sitä…”
 • ”En tiedä, millä hinnalla sitä pitäisi myydä…”
 • ”En tiedä, miten kirjaa markkinoidaan…”
 • ”Ja entäs jos kukaan ei osta…”

Mutta sitten tein päätöksen. Kerranhan tässä vain eletään! Miksen minä voisi toteuttaa unelmaani? Tottakai voin!

Ja tässä sitä nyt ollaan.

Kolmessa vuodessa olen rakentanut itselleni digibisneksen, joka pyörii semi-automaattisesti, paikasta ja ajasta riippumatta. Tämän vuoden tavoitteena on rakentaa automatisoitua tuloa tuovia myyntitunneleita muutama kappale. Mutta jotta se onnistuu, on ensin oltava digitaalinen tuote, jota myydä.

Ja siihen e-kirja sopii loistavasti!

Tiedän, mitä saatat ajatella:

”Tarjoan asiakkailleni palveluja, ei minulla ole mitään, mitä voisin myydä digitaalisena…”

”Minulla on kivijalka- tai verkkokauppa, en voi laittaa tuotteita digitaaliseen muotoon…”

Et niin. Mutta sinulla on takuulla sellaista tietotaitoa, jonka voit muuttaa digitaaliseen muotoon. Mieti hetki millaisia kysymyksiä asiakkaat sinulta kysyvät eniten. Tai millaisia asioita huomaat toistavasi kerta toisensa jälkeen asiakkaille.

Ehkä olet vaatekauppias ja asiakkaat kysyvät sinulta jatkuvasti pukeutumisvinkkejä tai miten huivin voisi sitoa kaulaan kauniisti. Eikö olekin hassua, että vaikka tämänkaltainen tieto on mahdollista löytää ilmaiseksi verkosta, ihmiset eivät silti käytä aikaa tiedon etsintään.

Mutta jos paketoi tämän tiedon e-kirjaksi, voit aina suositella ja myydä sitä omilla sivuillasi.

Haluan omalta osaltani auttaa sinua kirjoittamaan ja myymään e-kirjan, jolla on oikeasti kysyntää.

Älä anna periksi pelolle. Pelko on vain ajatus. Se on ajatus siitä, mitä ehkä saattaa tapahtua, jos asiat eivät mene putkeen. Mutta entä, jos kaikki meneekin hyvin…

Millaista elämäsi olisi 6 kuukauden kuluttua? Entä vuoden? Miten paljon helpompaa sinun arkesi ja elämäsi olisikaan, jos sinulla olisi e-kirja, joka tuo sinulle 500 € – 1500 € automatisoitua myyntiä joka kuukausi?

Sinä pystyt kyllä tähän.

Vaatiiko e-kirjan kirjoittaminen paljon töitä? Kyllä ja ei. Ja juuri siinä minä voin sinua auttaa. Olen käynyt tämän prosessin läpi useamman kerran ja pystyn kertomaan sinulle mikä toimii ja mikä ei. Mikä vaatii aikaa ja missä voit oikoa mutkia.

Aina (AINA) pidä mielessä lopputulos. Sa auttaa sinua jaksamaan silloinkin, kun tekee mieli luovuttaa. E-kirjoilla on mahdollisuus saada automatisoitua tuloa kuukaudesta toiseen. Muutamasta sadasta eurosta jopa tuhansiin euroihin. Mutta saadaksesi tämän mahdollisuuden itsellesi, sinun on otettava ensimmäinen askel.

Lukemalla läpi ”Kirjoita oma e-kirja” e-kirjani, otat pienimmän mahdollisen askeleen. Näet, että tämä on täysin mahdollista myös sinulle. Näet, että kuka tahansa voi auttaa muita ratkaisemaan ongelmia ja tarjota sitä e-kirjan muodossa.

Ne asiat, jotka sinulle ovat itsestäänselvyyksiä, voivat olla muille maailman kaatava katastrofi. Älä koskaan vähättele sitä, mitä tiedät ja miten voit auttaa muita.

Ennen kuin teet lopullisen päätöksen kirjoittaa (tai jättää kirjoittamatta) e-kirjan, lue, mitä minulla on siitä sanottavaa. Sen jälkeen sinulla on riittävä tieto tehdä päätös, haluatko kirjoittaa oman e-kirjasi vai et. Lukemalla e-kirjani et kuluta vuosia aikaa jahkaillen ja pähkäillen.

Ja kuka tietää, ehkä 3 kuukauden kuluttua sinulla on oma e-kirja valmis ja alat saamaan automatisoitua tuloa omalle tilillesi.

Tämä e-kirja auttaa sinua:

 • hahmottelemaan ja kirjoittamaan oman e-kirjan
 • oppimaan, miten e-kirjaa myydään tuloksellisesti
 • näkemään, miten e-kirjalla on mahdollisuus tehdä myyntiä yli 30.000 € alle 12 kuukaudessa

E-kirja sisältää:

 • 67 sivua
 • on heti-ladattava pdf-tiedosto (latauslinkki kuitissa)
 • tilaa omille muistiinpanoille
 • tehtäviä ja suunnitelmia

E-kirjan hinta:

 • 19,90 € (sis. alv 10%)

Muuta huomioitavaa:

 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sinulle
 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein
 • Kuitti, jossa on latauslinkki lähetetään sähköpostiin
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä tiia(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä
 • E-kirjan voi ladata vain 3 kertaa latauslinkista
 • Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua ostosta, joten lataa kirja heti oston jälkeen omalle koneelle, jotta saat sen luettavaksi

Katso video, miten pääset lataamaan e-kirjat mobiililaitteella. Huomioi latausten määrä sekä umpeutumisaika. Voit ladata e-kirjat kolme kertaa. Latauslinkit umpeutuvat 15 päivää maksun jälkeen.

Katso video, miten voit liittyä kurssialustan kautta affiliateohjelmaan ja suositella kurssia myös muille.

6 arviota tuotteelle Kirjoita oma e-kirja (e-kirja)

 1. uma

  Kyllä nyt tein hyvän ostoksen! Kiitos Tiia! Kirja on selkeä, helppo lukea, innostava ja täynnä rautaista asiaa. Olen vakuuttunut, että minäkin voin onnistua näillä ohjeilla.

 2. Tiina Eerola

  Kiitos todella toimivasta e-kirjasta! Se antaa realistisen kuvan prosessista ja selkeät askeleet toteuttamiseen. Tuskin maltan odottaa, että saan lapset kouluun ja pääsen keskeytyksettä kirjani kimppuun. Verkkokurssi siintää sitten sen jälkeen jo mielessä 🙂

 3. Kirsi Keränen

  Hyvää perustietoa e-kirjan teosta. Jäin kuitenkin kaipaamaan sitä, että miten e-kirjan saa esim. kirjastoihin, millaisessa muodossa se pitää olla, pitääkö kirjassa olla ISBN-koodi, näytekappaleen lähetys Kansalliskirjastoon, Sanastoon liittyminen jne. Osaatko kertoa noista?

 4. Maria Asikainen

  Kirjoita oma e-kirja oli erittäin hyvä opas e-kirjan kirjoittamista harkitsevalle ja sisälsi selkeää tekstiä miten edetä ja mitä ottaa huomioon. Pidin myös kirjan lopussa olevasta lanseerauskalenterista. Kaikkeen ei tässä tietystikään pystytty vastaamaan, mutta vastaukset löytynevät Tiian blogista tai suoraan kysymällä. E-kirjan krjoittaminen on ollut tavoitteena jo pidempään ja nyt sain rutkasti uutta inspiraatiota aloittaa projekti.

 5. Heidi Sipari

  Hyvä teos, jossa on koottu kaikki perustiedot yhteen pakettiin. Kirjasta on paljon apua ja motivaatiota matkalla kohti omaa e-kirjaa. Hieman oisin kaivannut vielä syventymistä aiheisiin ja lisää esimerkkejä

 6. Arja Parpala

  Erittäin kattava ja konkreettisia ohjeita tarjoileva opas e-kirjan kirjoittajalle. Kiitos Tiia! 🌞

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

payform_row

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla