Verkkokauppa

Ale!

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

(2 tuotearviota)

17,90  13,90  sis.alv.

Tuotetunnus (SKU): yritysbloggaamisen-alkeet-e-kirja Osastot: ,

Kuvaus

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

Palautteita e-kirjasta:

”E-kirja on todella hyödyllinen vasta-alkajalle ja sellaiselle, jolla ei ole kovin hyvää käsitystä koko blogi-/somemaailmasta.”


Tämä kannusti tekemään askelia, yksinkertaisti mun ajatuksiani bloggaamisesta.”


Hyödyllistä tietoa oli minulle riittävästi, koska minulla ei ole vielä blogia niin koin saavani tästä  paljon inspiraatiota aloittamiseen ja hyödyllistä tietoa aiheen valinnasta ja ulkoasusta. Paljon hyviä vinkkejä ja pointteja, joita en ole tullut ajatelleeksi, kuten kirjoita lyhyitä kappaleita.”


”E-kirjassa on todella inspiroiva fiilis, kannustaa ja inspiroi aloittamaan.”


Kirjasi herätti mielenkiinnon ja aionkin jatkossa kirjoittaa ohjeidesi mukaan muutamia tekstejä valmiiksi. Jolloin myös varmistuu se olenko valmis ryhtymään bloggaajaksi. Vinkit joita kirjasi sisälsi avasivat silmäni aivan uudella tavalla.

Lukemani jälkeen koen ymmärtäväni aiheen paremmin ja monilta aloittelijan virheiltä varmasti välttyy JOS uskaltaa ryhtyä toimeen. Mietin vielä sitä saanko tarpeeksi materiaalia kasaan, ja riittääkö oma innostus varmasti edes jonkun aikaa…”


Kirja oli mielenkiintoisesti kirjoitettu. Raikas ulkoasu miellytti. Kuva/teksti ohjeeet loppuosassa ovat loistavat – niitä varmasti moni hyödyntää. Koen että sain realistisen kuvan kirjasi kautta.”


Kirjan sisältö on hyödyllistä blogin perustamista suunnitellessa. Monet asiat tuntuvat lukiessa itsestäänselviltä, mutta ovat oikeasti tosi hyvää yhteenvetoa ja priorisointia. Uusinta tietoa olivat näkyvyys- ja käytettävyysseikat mobiililla.”


Kaiken kaikkiaan kirja toimii tosi hyvänä muistilistana blogia perustaessa. Se on selkeä, kun asioihin haluaa palata on tieto nopeasti löydettävissä. Muistiinpanotilan poistaminen selkeyttäisi sitä entisestään.”


Koin sisällön erittäin hyödylliseksi!

En usko että olisin aloittanut blogia ilman tämän e-kirjan lukemista. Osa asioista tuntui itsestäänselvyyksiltä, kuten että kirjoitusvirheet ja huono värien / ulkoasun käyttö blogissa syövät uskottavuutta. Hyödyllistä oli taas muistutus siitä, kuinka vaikeaselkoisia ja rasittavia pitkät lauseet voivat olla, ja niitä tulisi blogiteksteissä välttää. 

Uskon että tässä oli sopivasti kaikille jotakin, ja itsestäänselvyyksiä kuuluu ollakin, niitä on toisille toiset asiat ja toisille taas toiset.”


”E-kirja innostaa ehdottomasti aloittamaan, ja nyt tämä tuli juuri sopivalla hetkellä sillä sain toissapäivänä tietää että yritystoimintaan hakemani starttiraha on myönnetty. Hieno mahdollisuus päästä aloittamaan yritystoiminta ja yrityksen oma blogi samaan aikaan, ja tallentaa sinne koko yrityksen historia alusta saakka. Tämä kirja oli erittäin motivoiva.”


Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja auttaa sinua:

 • hahmottamaan bloggaamista työnä tai liiketoiminnan tukena
 • ymmärtämään, miksi ihmiset ja yritykset bloggaavat
 • näkemään, että bloggaaminen ei ole vaikeaa tai vaadi monimutkaista koodaamista
 • saamaan selkeyttä ajatukseen omasta blogista
 • E-kirja sopii sinulle, jos vasta mietit yritysbloggaamista

E-kirja sisältää:

 • 60 sivua
 • on heti-ladattava pdf-tiedosto (latauslinkki kuitissa)
 • linkkejä ilmaisiin lisäresursseihin

E-kirjan hinta:

 • 17,90 € (sis. alv 10%)

Muuta huomioitavaa:

 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sinulle
 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein
 • Kuitti, jossa on latauslinkki lähetetään sähköpostiin
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä tiia(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä
 • E-kirjan voi ladata vain 3 kertaa latauslinkista
 • Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua ostosta, joten lataa kirja heti oston jälkeen omalle koneelle, jotta saat sen luettavaksi

Katso video, miten pääset lataamaan e-kirjat mobiililaitteella. Huomioi latausten määrä sekä umpeutumisaika. Voit ladata e-kirjat kolme kertaa. Latauslinkit umpeutuvat 15 päivää maksun jälkeen.

Katso video, miten voit liittyä kurssialustan kautta affiliateohjelmaan ja suositella kurssia myös muille.

2 arviota tuotteelle Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

 1. Tiina

  Tiia lainatakseni ”Jos haluat jotain, mitä sinulla ei ole koskaan ennen ollut, sinun pitää tehdä jotain, mitä et ole koskaan ennen tehnyt”
  niin hanki tämä ”Yritybloggaamisen e-kirja” . 10 vuotta bloganneena yllätyin, miten informatiivinen ja innostava tämä heti ladattavissa oleva kirja oli.
  Kirja antoi selkeitä vinkkejä siitä, miten ja miksi yritys voi pienellä rahalla aloittaa sisällöntuottamisen uskollisten asiakkaiden hankkimiseksi.

 2. Minna

  Tämä oli todella kattava e-kirja, just hyvä! Itse toimin monella eri alalla ja mielenkiinto on monessa suunnassa, siksipä sainkin suurimman hyödyn aiheen rajausta ja kategorioita koskevista ohjeista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

payform_row

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla