Tuplaa kävijät 7 päivässä | Osallistu maksuttomaan haasteeseen

Miltä sinusta tuntuisi, jos viikon kuluttua blogissasi vierailee tuplasti enemmän kävijöitä kuin nyt?

Tuplaa kävijät 7 päivässä blogihaaste on kehitetty kaltaisillesi bloggaajille, jotka haluavat kehittyä sisällöntuottajina ja saamaan sitä kautta lisää lukijoita blogiin joka kuukausi. Haaste sopii parhaiten sinulle, kun sinulla on alle 2000 lukijaa kuukaudessa.

Ennen kuin mennään varsinaiseen aiheeseen, haluan kertoa sinulle, miksi tämä haaste on kehitetty:

 • Haluan auttaa bloggaajia tuottamaan merkityksellistä sisältöä.
 • Saat askel askeleelta etenevät ohjeet suoraan sähköpostiin yksi kerrallaan – tehtävien tekeminen vie noin 30 minuuttia per päivä.
 • Haasteen jälkeen sinulla on rajattomat mahdollisuudet soveltaa oppimaasi blogissasi joka viikko.
 • Saat enemmän lukijoita, jotka jakavat sisältöäsi somessa mielellään.

Tuplaa blogin kävijät 7 päivässä -haaste

Miten 7-päivän blogihaaste toimii?

7-päivän haaste alkaa välittömästi kun liityt siihen mukaan ja toimii siten, että saat kerran päivässä sähköpostiisi viestin, jossa on yksinkertainen ja helppo tehtävä, jonka tekemiseen kuluu sinulta noin 30 minuuttia.

Haasteeseen voit nyt ilmoittautua mukaan ilmaiseksi. En lupaa, että haaste on aina avoinna tai että se pysyy ilmaisena tulevaisuudessa. Haasteeseen on kaikkiaan osallistunut yli 550 henkilöä.

Viikon kuluttua:

 • Opit kirjoittamaan sisältöä, jota lukijat haluavat lukea
 • Saat 31 valmista blogiartikkelin otsikkoa
 • Tiedät, miten saat lisää inspiraatiota sisällöntuottamiseen
 • Opit täydellisen artikkelin rakenteen
 • Saat joka päivä työkirjan sivuja, jotka auttavat sinua eteenpäin

Saat haasteen avulla vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

 1. Miksi ihmiset tulevat lukemaan blogin sisältöjä uudestaan ja uudestaan?
 2. Mikä tekee blogin otsikosta houkuttelevan?
 3. Mistä hankit inspiraatiota sisältöön?
 4. Miten aktivoit blogisi lukijoita?
 5. Pitääkö blogiin kirjoittaa joka päivä uutta sisältöä?
 6. Voitko pitää viikon loman bloggaamisesta ilman, että lukijat kaikkoavat?

Näin pääset mukaan haasteeseen:

 • Liity haasteeseen mukaan klikkaamalla alla olevaa kuvaa. Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta pystyn lähettämään sinulle sähköpostia seuraavan 7 päivän ajan.
 • Tallenna ensimmäisen sähköpostin osoite osoitekirjaasi, niin varmistat, että sähköpostit tulevat perille, eivätkä juutu roskapostikansioon.
 • Ota joka päivä 30  minuuttia aikaa ja tee sähköpostissa annetut tehtävät.
 • Siinä kaikki!

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

On hyvä muistaa, että pika-ratkaisut eivät koskaan toimi. Siksi on tärkeää hyödyntää tässä haasteessa oppimiasi asioita myös jatkossa. Blogin kehittäminen ja muokkaaminen vaatii oman aikansa. Siksi on hyvä tehdä muutoksia rauhassa, yksi kerrallaan. Oikeilla toimenpiteillä, joita tehdään oikeassa järjestyksessä, voimme nopeuttaa muutosta.

Vielä lopuksi annan muutaman ohjeen, joiden avulla varmistat onnistumisesi:

 • Tee tehtävät. Vain tekemällä saat aikaan muutoksen. Vain tekemällä oikeita asioita, saat aikaan oikeita tuloksia.
 • Voit aloittaa haasteen milloin tahansa. 7-päivän haaste on rakennettu siten, että voit aloittaa sen vaikka torstaina. Olemme tottuneet sanomaan, että ”aloitan maanantaina” mutta tällä kertaa se ei ole pakollista. Kun aloitat heti, mahdollisuutesi onnistua on huomattavasti korkeampi.
 • Tulosten mittaaminen on tärkeää. On tärkeää, että laitat joka päivä tilastot ylös, jotta pystyt näkemään kehittymisen. Toista tilastointia 4 viikkoa. Sen jälkeen voit pidentää tilastointiaikaa ja laittaa tulokset ylös 2 – 4 viikon välein. Haasteessa annan tähän ohjeet sekä valmiin sapluunan, johon voit kerätä tilastot.
 • Tehtävät sisältävät myös printattavaa materiaalia. Materiaalia ei ole pakko printata vaan voit jäljentää tehtävät myös omaan vihkoon.

Mahtavaa! Klikkaa alla olevaa kuvaa ja tule mukaan 7-päivän blogihaasteeseen, jonka tavoitteena on tuplata kävijät 7 päivässä.

Click here to subscribe

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin videoni:

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 222 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?