Tarjous päättyy ja hinta nousee:

Päivä
Tunti
Minuutti
Sekunti

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen

-verkkokurssi

Kurssin avulla perustat blogin, saat ideoita blogin aiheisiin ja opit tienaamaan harrastuksellasi sivutuloa joka kuukausi. Jos olet epävarma siitä, haluatko aloittaa bloggaamisen omalla nimelläsi tai et osaa päättää blogin aihetta, tämä kurssi sopii sinulle erinomaisesti!

7 päivän kurssin avulla opit aloittamaan bloggaamisen.

Saat selkeät ohjeet teknisiin toimenpiteisiin (tutorial-videoita).

Saat ideoita blogipostausten aiheisiin ja luot selkeän julkaisusuunnitelman.

60 päivän 100 %  rahat takaisin takuu, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan!

uusi oikopolku

Mitä jos bloggaaminen onnistuisi helposti, ilman turhaa teknistä säästämistä?

Miten yritysblogi oikeasti tuottaa rahaa
 • Haluatko aloittaa bloggaamisen, mutta et osaa päättää sopivaa aihetta?
 • Mietitkö, bloggaisitko omalla nimellä vai nimettömästi?
 • Tuntuvatko tekniset asiat vaikeilta?

Blogin perustamisen ei tarvitse olla vaikeaa tai vaatia koodaamista. Kirjoittamisen ei tarvitse olla päiväkirjamaista tajunnanvirtaa, johon on vaikea keksiä aiheita.

Siksi olen tehnyt tämän kurssin sinulle.

Opetan sinulle askel kerrallaan, miten aloitat bloggaamisen ja kirjoitat tekstejä, joita lukijasi palaavat lukemaan yhä uudelleen. Lisäksi opetan sinulle, miten voit tienata 500 - 1500 euroa kuukaudessa blogillasi!

Opiskelijan palaute:

”Huippukurssi! Erittäin selkeät ohjeet, tämmöisen tavallisen maallikonkin oli helppo pysyä mukana, mitä nyt innoissaan hyppäsin parin tärkeän kohdan ohi kun into piukeana touhusin blogia.

Kurssi sai todella innostumaan blogin perustamisesta ja bloggaamisen opiskelusta syvemmin. Ehdottomasti täydet pisteet. Tykkään kirjoittaa, mutta epävarmuus siitä, kiinnostaako ketään, on saanut aina jättämään blogihaaveet.

Nyt suunnittelen jo täysin toisenlaistakin blogia rinnalle, vaikka ensimmäinen on vielä täysin alussa. Ohjeita kertailemalla opin ymmärtämään paremmin kokonaisuutta”

-Jaana

Jatka lukemista, kun haluat aloittaa bloggaamisen helposti 7 päivän kurssin avulla, saada lukijoita ja tienata sivutuloa blogillasi!

Jos tunnistat itsesi seuraavista asioista, tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle:

 • Olet valmis aloittamaan oman blogin, mutta et tiedä mistä lähtisit liikkeelle
 • Sinun on vaikea keksiä blogillesi aihetta.
 • Haluat tienata blogillasi sivutuloa joko nyt tai myöhemmin tulevaisuudessa.
 • Olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja haluat kirjoittaa sisältöä blogiin.
 • Haluat aloittaa kokonaan uuden blogin.
 • Olet yrittäjä, mutta haluat kirjoittaa muista aiheista kuin omasta yrityksestäsi tai tuotteistasi.
 • Hallitset tietokoneen kohtalaisen hyvin, mutta kaipaat apua blogin tekniseen perustamiseen.
 • Haluat selkeät ohjeet siihen, mistä sinun kannattaisi kirjoittaa.
 • Ehkä haluat kirjoittaa blogia nimettömästi.

Mitä hyötyä kurssin käymisestä on sinulle?

Kurssin avulla aloitat blogin perustamisen aivan nollasta: lopputuloksena sinulla on blogi, joka löytyy Googlesta, johon virtaa lukijoita, joka tuo sinulle halutessasi sivutuloa joka kuukausi ja alkaa saavuttamaan hyvää mainetta.

Tekninen perustaminen

Opit perustamaan blogin teknisesti. Ei koodaamista, ei häsläämistä, vaan ohjaan sinua askel askeleelta eteenpäin.

Blogin aihe ja nimi

Valitset blogillesi nimen ja aiheen, joka innostaa sekä sinua että lukijoitasi.

Kirjoita koukuttavasti

Opit kirjoittamaan koukuttavia ja suosittuja blogitekstejä, joihin lukijat palaavat yhä uudelleen.

Löydy Googlesta

Opit tekemään hakukoneoptimointia, eli kirjoittamaan tekstit siten, että ne löytyvät Googlesta kärkisijoilta.

 

Epävarmuus pois suunnitelmalla

Opit tekemään julkaisusuunnitelman, jonka avulla et koskaan joudu kiireessä murehtimaan, mistä kirjoittaisit.

Tienaa rahaa

Opit tekemään kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa ja tekemään affiliate-markkinointia, jonka avulla tienaat rahaa.

”Olen aina halunnut osaltani auttaa ja blogin kautta olen tämän kuvitellut tapahtuvan. Kunnes sitten pitää miettiä miten sen kaiken aloittaa. Tiia on kyllä osannut auttaa tässä asiassa aivan loistavasti! Blogi on klikkausta vaille valmis:) Kaikki ohjeet ja videot ovat helppo seurata ja todella helppoa ja suoraa tietoa. Kiitos!!!! Suosittelen niillekin jotka ovat jo bloggaaamisen aloittaneet 🙂 Ikinä ei voi oppia liikaa.”

-Pinja

60 päivän 100% rahat takaisin takuu

Uskon, että saat kurssista valtavasti apua ja onnistut rakentamaan suositun ja lukijoiden rakastaman blogin helposti. Jos teet kurssin ohjeiden mukaan, mutta et tienaa vähintään 500 € 60 päivän kuluttua, maksan sinulle kurssimaksun takaisin.

Kokemuksia kurssin kävijöiltä

”Hyviä käytännön vinkkejä siihen, miten bloggaamisen pääsee aloittamaan lähtien blogin luomisesta. Hieman hiomista saattaa olla tarpeen tehdä mm. asioiden sijoittelun suhteen, jotta yli-innokas oppija (kuten minä) pysyy oikeassa tahdissa. Jämäkästi: nyt luet tämän etkä tee mitään ja sitten selkeästi lupa, että tee tämä nyt ja siirry sitten seuraavaan kohtaan.

Mutta ehdottomasti 5 tähteä on tälle oikea tähtimäärä mielestäni. Todella hyviä ja konkreettisia ohjeita siitä, miten blogia kannattaa rakentaa. Materiaalia löytyy niin paljon kuin vain viitsii lukea! Linkit ohjaavat eteenpäin mukavasti. Itse olen tästä saanut sen, mitä lähdin tavoittelemaankin. 7. päivä on vielä edessä, mutta nämä 6 ensimmäistä ovat olleet ne, jotka itseäni ensisijaisesti eniten kiinnostivat. Mielenkiinnolla kuitenkin odotan mitä loput materiaalit tuovat tullessaan. Kiitos Tiia!”

-Outi

” Älyttömän hyvä ja maanläheinen koutsi bloggaamiseen! Sain todella hyviä käytännönvinkkejä bloggaamisen aloittamiseen, sekä myös ajatuksen tasolla mietittäviä strategisia asioita. Tämä kurssi oli kaikessa todellisuudessaan se lähtölaukaisin omaan bloggaamiseen, sillä se opetti step-by-step kuinka lähteä liikkeelle rakennusvaiheista alkaen. Materiaaliakin löytyy mukavasti selkeyttämään asioita ja ihan selkokielellä. Sain tämän kurssin myötä vihdoin aikaiseksi oman blogini!”

-Krista

”Minulle ei teknisessä mielessä blogin perustaminen ole kovin hankalaa, mutta toki pitää visuaalista puolta hioa ja aina ei ole silmää kaikille ”hienoille” jutuille, mutta niissä kehitytään ajan kanssa.

Sen sijaan Tiian kurssi toi paljon sellaista rohkaisua alkaa vain tekemään ja lähtemään jostain liikkeelle. Tiialla on tosi selkeät ohjeet kaikkeen ja asiat on kerrottu selkeästi, ne toki auttoivat minuakin eteenpäin. Olen tässä palannut päivittäin kertailemaan asioita uudelleen tästä kurssista, kaikkea en ole vieläkään kahlannut läpi ja olen saanut blogin jo aloitettua – todella hyvä kurssi siis ja vielä on arvokasta sisältöä opeteltavana!”

-Juha

”Kurssi on ehdottomasti edullisen hintansa arvoinen. Olen aina rakastanut kirjoittamista, ja jotain blogeja yritellytkin, mutta vasta tämän kurssin kautta olen oivaltanut muutamia todella tärkeitä pointteja blogin aloittamisesta ja pitämisestä.”

-Annina

”Tiian kurssi toi minulle intoa aloittaa ja edetä oman blogin rakentelussa tiiviiseen tahtiin ohjeita noudattaen. Olen aiemmin aloittanut pari blogia mutta ne ovat kuihtuneet nopeasti. Tiian ohjeilla on ollut helppo löytää ongelmiin ratkaisuja ja ohjeet ovatkin todella monipuoliset. Olen kurssin aikana oivaltanut miten paljon eri osa-alueita blogin ylläpitämiseen liittyy. Tekniset kikkailut on vielä vähän hakusessa mutta eiköhän niitäkin tekemällä ja tietoa etsimällä opi. Tiedostan että olen vasta oppimassa ja oma linja ja suunta kirjottamiselle löytyy paremmin jatkossa, uskon näin.

Jos tarpeeksi löytyy intoa oppimaan ja motivaatiota edetä ja kehittyä, ehdottomasti suosittelen Tiian kurssia kaikille.”

-Maria

”Tällä kurssilla on koostettu blogin aloittamisen tärkeimmät lähtökohdat jouhevasti eteneväksi, helposti omaksuttavaksi materiaalipaketiksi. Lisäksi Tiia tarjoaa henkilökohtaista valmennusta sangen innostavalla otteella. Hän avautuu myös omalla sivustollaan runsaasti niistä seikoista, jotka ovat ajan saatossa siivittäneet hänet menestykseen. Unelma on vaatinut paljon opiskelua ja työtä, mutta nyt Tiian työkalupakki tursuaa tällä kurssilla mitä parhaimpia vinkkejä, mutta myös varoituksia sudenkuopista blogin rakentamisessa.”

-Terhi

Tarjous päättyy ja hinta nousee:

Päivä
Tunti
Minuutti
Sekunti

Käytä 7 päivää hyödyllisesti ja aloita oma blogi!

Koko kurssin hinta on nyt vain 34,90 € (kurssin norm. hinta 69,90 €). Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kolme vuotta.

Kun hyödynnät materiaaleja seuraavat 12 kuukautta, valmennuksen hinta on vain 2,90 € kuussa. Tiedätkö mitään muuta yhtä edullista harrastusta – bonuksena tämä harrastus voi vieläpä tienata sinulle rahaa satoja euroja kuukaudessa!

Pääset mukaan 60 päivän 100 % rahat takaisin takuulla, joten sinulla ei ole lainkaan riskiä lähteä mukaan.

 

Hinta nyt vain 34,90 € (norm. hinta 69,90 €). Tämä on kertamaksu, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin.

Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Hinta sis. alv 24 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout.

Kysymyksiä, jotka usein askarruttavat uusia bloggaajia: näihin kaikkiin saat kurssilla vastauksen

Kurssi sisältää 101 testattua ja valmiiksi rajattua blogiaihetta, jotka saavat lukijoita ja joiden avulla tienaat rahaa (mikäli se on jonain päivänä tavoitteesi).

 • Miten aloitat blogin joko nimettömästi tai omalla nimelläsi.
 • Mitä asioita sinun kannattaa (ja ei kannata) kertoa itsestäsi blogissa.
 • Millaisen nimen valitset blogillesi.
 • Miten aloitat oman WordPress-blogin selkeiden ohjeiden avulla (ohjaan sinua askel askeleelta).
 • Miten löydät oikeat yhteistyökumppaneiden affiliate-tuotteet, joita suosittelemalla tienaat 500 euroa tai enemmän.
 • Miten kirjoitat sisältöä, jota ihmiset keskittyvät lukemaan alusta loppuun.
 • Miten keksit tunnissa yli 50 postausideaa.
 • Miten saat lukijan viihtymään blogissasi vähintään 2 minuuttia.
 • Miten saat nopeasti lukijoita uuteen blogiisi.
 • Miten otat yhteyttä yrityksiin, joiden kanssa haluat tehdä kaupallista yhteistyötä.
 • Miten hoidat verotuksen, jos tienaat blogillasi rahaa.

Näitä teemoja käymme läpi Uusi oikopolku bloggaamisen aloittaamiseen -verkkokurssilla:

 • Miten perustat blogin ilman koodaamista ja teknistä säheltämistä: opastan sinua askel askeleelta.
 • Kuinka valitset blogillesi aiheen ja nimen, jotka houkuttelevat lukijoita blogiisi.
 • Miten optimoit blogisi siten, että sinut löydetään Googlesta.
 • Millä keinoilla voit tienata blogillasi rahaa suosittelemalla yritysten tuotteita: opit, miten voit tienata affiliate- eli kumppanuusmarkkinoinnilla jopa 500 €.
 • Kuinka hoidat verotuksen, kun saat tuloa blogistasi.
 • Millä keinoilla rakennat blogillesi mieleenpainuvan brändin ja hyvän maineen.
 • Miten hoidat markkinoinnin ja houkuttelet lukijoita uuteen blogiisi.

Tule mukaan aloittamaan oma blogi 7 päivän kurssin avulla!

 

Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kaksi vuotta.

Olen pilkkonut kurssin sinulle helppoihin palasiin: 7 päivän jälkeen osaat perustaa blogin, jota lukijasi rakastavat!

Mietitkö, onko tämä sinun juttusi? Ei hätää, sillä valmennuksella on 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuu.

Hinta nyt vain 34,90 € (norm. hinta 69,90 €). Tämä on kertamaksu, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Hinta sis. alv 24 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout.

Nämä moduulit sisältyvät kurssiin: kaiken tämän sinä opit.

 • Blogin aihe ja nimi

  Valitset blogillesi inspiroivan ja kannattavan aiheen, jota myös lukijat rakastavat. Saat 101 ideaa blogin aiheisiin! Opit myös rajaamaan blogin aiheen, jotta et kirjoita ”sillisalaattiblogia”. Lisäksi löydät blogillesi parhaan ja koukuttavan nimen.

 • Blogialustat ja visuaalinen ilme

  Opit vertailemaan erilaisia blogialustoja – niin ilmaisia kuin maksullisiakin. Muokkaat blogin visuaalisen ilmeen siten, että blogi näyttää hyvältä ja modernilta ja lukijan on miellyttävä selailla blogiasi ja lukea artikkeleita. Hoidat blogin teknisen perustamisen askel kerrallaan helposti.

 • Omalla nimellä vai anonyymisti

  Opit pohtimaan, mitä bloigissa kannattaa kertoa itsestä ja mitä ei. Kerron myös, miten voit aloittaa bloggaamisen anonyymisti.

 • Kiinnostava sisältö

  Kirjoitat sisältöä, joka kiinnostaa lukijoita, jota on miellyttävä lukea ja johon he palaavat yhä uudelleen ja uudelleen.

 • Hanki lukijoita

  Hakukoneoptimoit blogisi siten, että lukijasi löytävät sinut ja artikkelisi Googlesta. Opit myös hankkimaan lukijoita uuteen blogiisi ja markkinoimaan sitä.

 • Tienaa blogilla rahaa

  Tutustut affiliate- eli kumppanuusmarkkinointiin: opit siis tienaamaan rahaa suosittelemalla yhteistyökumppaneiden tuotteita. Kerron miten voit tienata jopa 500 € passiivista tuloa. Opit tekemään kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa ja kerron, miten verotuskiemurat tällöin hoituvat parhaiten.

 • Markkinointi ja brändi

  Rakennat blogillesi miellyttävän maineen ja brändin, joka jää lukijoiden mieleen. Näin he palaavat lukemaan tekstejäsi kerta toisensa jälkeen.

 • Somenäkyvyys

  Opit jakamaan blogiartikkelisi somessa siten, että blogiisi virtaa lukijoita ja ostavia asiakkaita.

Tällä verkkokurssilla saat parhaat vinkit, ohjeet ja opit, joiden avulla perustat itsellesi blogin, jota lukijat rakastavat.

Kurssin materiaalit ovat netissä helppokäyttöisellä kurssialustalla, joten voit opiskella täysin oman aikataulusi mukaan. Kurssin materiaalit pysyvät käytössäsi rajattomasti, joten voit palata niihin yhä uudelleen, kun kehität blogiasi.

Pääset myös kurssilaisten omaan, suljettuun ja kannustavaan Facebook-ryhmään, jossa voit kysyä kysymyksiä valmentajalta ja saat vinkkejä ja vertaistukea myös muilta kurssilaisilta.

Valmentajasi Tiia Konttinen

Moikka! Olen Tiia Konttinen ja unelmani on auttaa sinua tekemään sitä mitä rakastat. Blogin avulla voit auttaa ihmisiä, antaa ja saada vertaistukea, opettaa lukijoitasi esimerkiksi harrastukseesi liittyen.

Opetan sinua yksinkertaistamalla monimutkaisia ja vaikea selkoisia strategioita käytännönläheisiksi kokonaisuuksiksi. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia tulonhankintamenetelmiä affiliatemarkkinoinnista sponsoroituihin postauksiin ja yksilövalmennuksesta e-kirjojen myyntiin.

Kaiken mitä opetan, olen oppinut kantapään kautta.

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Yliopistoon en koskaan halunnut mennä, sillä tiesin jo yläasteella, että opin asioita tekemisen enkä teorian kautta.

Jos minä opin kirjoittamaan kiinnostavaa blogia, joka houkuttelee valtavan määrän lukijoita joka kuukausi, niin opit sinäkin. Ja siinä minä autan sinua erittäin mielelläni.

Vuodesta 2007 lähtien olen haaveillut työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä teen töitä (esimerkiksi tällä hetkellä kirjoitan tätä tekstiä kotona, omassa nojatuolissani) ja miten paljon minun on mahdollista ansaita tuloja.

Tällä hetkellä työtäni seuraa yli 65 000 upeaa ihmistä niin blogin, somen kuin viikkokirjeiden kautta.

Tiia_kuva

Usein kysyttyjä kysymyksiä kurssista

Olen saanut tästä bloggaamisen aloittamisen kurssista valtavasti hyviä kysymyksiä. Tässä vastaukseni muutamiin niistä.

Mitä, jos sinulla olisi oma blogi jo 7 päivän päästä?

 

Materiaali on käytössäsi niin pitkään kuin haluat ja tarvitset, vaikka seuraavat kaksi vuotta.

Muista, että pääset mukaan 100 % rahat takaisin -tyytyväisyystakuulla.

Käytä 7 hyödyllistä päivää bloggaamisen opetteluun: opit saamaan lukijoita, tienaamaan blogilla rahaa ja kirjoittamaan sisältöä, jota yleisösi rakastaa.

Hinta nyt vain 34,90 € (norm. hinta 69,90 €). Tämä on kertamaksu, etkä sitoudu jäsenyyksiin tai kuukausimaksuihin. Voit maksaa kätevästi joko verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Hinta sis. alv 24 %. Maksujen välittäjänä toimii luotettava Checkout.