BA IG 2022 (5)

Taito kirjoittaa mielenkiintoista ja tuloja tuovaa sisältöä on jo sinulla. Saanko auttaa sinua herättämään sen?

✅ "Hei, ja kiitos ensimmäisestä koulutuksesta!Se oli täyttä tavaraa! 
Osaat asiasi ja kerrot siitä kiinnostavasti ja ymmärrettävästi."

"Tiialla rauhallinen, mutta innostava tapa puhua. Hän on innostunut aiheestaan ja osaa selittää asiansa ymmärrettävästi. Häntä jaksaa kuunnella."

✅  "Uskomatonta että jaat tätä tietoa ilmaiseksi! Koulutukset ovat erittäin tehokkaita ja mielenkiintoisia ja Tiian persoona on aivan ihana. Uutta tietoa olen saanut paljon ja blogi on saanut "selkeämmän" suunnan koulutusten ansiosta. Kiitos!"

✅  "Hyvä koulutus, opin uutta blogin kirjoittamisesta. Sitten vaan soveltamaan."

✅  "Tää oli melko timanttista sisältöä luettavuuden näkökulmasta. Hienoa 🤩"

✅  "Onpa aivan mahtava tutustua sinuun Tiia! Ja tiimi 🙂 Pidän sun tyylistä pitää asia tiiviinä, vastata asiallisesti kysymyksiin, jotka ei kuulu edes aiheeseen ja rennosta mutta asiallisesta olemuksesta. Masterclass on hyvä aihepiiriltään, sopiva pintaraapaisu ja hyvin taitavasti herättää mielenkiinnon ammattilaiskurssiin vaikka en ole vielä edes aloittanut blogiani."

Neljä MAKSUTONTA Masterclass-koulutusta sinulle.
Mitä opit näissä koulutuksissa?

  • Kuinka suunnittelet sisällöt pitkällä aikajänteellä, jotta kokonaisuus on looginen, mielenkiintoinen ja uniikki?
  • Miten blogin aihe vaikuttaa sisällön tuottamiseen?
  • Miksi "kaikkea kaikille on ei mitään kenellekään"?
  • Miten varmistat, että lukija ymmärtää heti blogiin tultuaan, mistä blogissa on kyse ja onko blogi häntä varten?
  • Kuinka maksimoit oikeiden lukijoiden mielenkiinnon herättämisen?
  • Miten löydät postausideoita vaikka et olisi kirjoittanut vielä yhtään mistään?
  • Miten löydät ne aiheet, joista sinun kannattaa jatkossa kirjoittaa?
  • Kuinka optimoit tekstit hakukoneille, jotta saat lukijoita suoraan Googlesta?
  • Miten kirjoitat ja muotoilet tekstit niin, että ne luetaan (ja halutaan lukea) alusta loppuun saakka?
  • Ja paljon paljon muuta!

Saat 4 Masterclass -koulutustallennetta, kun ilmoittaudut mukaan tänään. Koulutukset sopivat sinulle, vaikka et olisi koskaan kirjoittanut somejulkaisua pidempää tekstiä.

 

Jos taas olet kirjoittanut jo jonkin aikaa, ei ole merkitystä, millä alustalle kirjoitat. Voit tulla mukaan vaikka tuottaisit sisältöä omaan blogiin tai yritysblogiin Bloggerissa, WordPressissä tai vaikka Wixillä.

 

Masterclass -koulutuksiin on osallistunut jo lähes 400 bloggaajaa, yrittäjää ja sisällöntuottajaa. Olisiko nyt sinun vuorosi?

 

"Oli paljon ja tiivistä asiaa ja nyt kun mulla on edellisen kerran jäljiltä listattuna joku rapita 70 postausideaa, voin taas niitä uudenkin luupin läpi katsoa."

 "Monipuolinen koulutus, paljon hyviä vinkkejä. Osan asioista aiemmin itse jo oivaltanut vaikka vasta reilun vuoden kirjoittanut blogia. Tästä sai paljon lisää vahvistusta asioihin. Mahtava idea tehdä kalenteri johon järjestää eri asiat ja tapahtumat kuin myös suunnitelmat. Google analyticsin kävin heti asentamassa. Harmittaa kun en päässytkään livenä paikalle, kiitos siis tallenteista jotka sain katsoa jälkikäteen."

"Kiitos jo olleista koulutuksista! Olen saanut niistä hyviä vinkkejä blogin kirjoittamiseen."

"Kiitos paljon, hyvää oppia ja ideoita!"

ILMOITTAUDU MUKAAN

Saat ensimmäisen tallenteen koulutuksesta n. 5 - 15 min sisällä omaan sähköpostiin (tarkistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein). Loput kolme tallennetta lähetetään 2 päivän välein.

Muista lisätä ruksi, jotta pääset osallistumaan Masterclass-koulutuksiin.

Terms and Conditions checkbox is required.

Rekisteröitymisen jälkeen saat tervetuloa-viestin. Viesti voi mennä roskapostikansioon tai, jos käytät Gmail-sähköpostiohjelmaa, viesti voi mennä Ilmoitukset-, Sosiaaliset- tai Tarjoukset-kansioon. Löydät viestin Etsi-toiminnolla ja hakutermillä "maksuton masterclass". Tallenna osoitteeni osoitekirjaasi ja merkitse viesti tärkeäksi, jotta saat linkin koulutukseen.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
kauppa (2)

 

✅  "Kiitos, rentoa ja napakkaa sisältöä"

"Aivan mahtava tämä koulutussetti! Muutama jää töiden vuoksi väliin, mutta kaikki on kalenterissa ylhäällä."

✅  "Tosi hyvä pläjäys, kiitos paljon!"

✅  "Kiitokset, organisointikyvytönkin saa nyt struktuuria hommiin!"

✅  "Kiitos, selkeä kokonaisuus oli. Sain aloittelevana blogistina paljon hyödyllisiä vinkkejä joilla strukturoida omaa tekemistä."

✅  "Kiitos pätevä kooste aloittelijalle!"

✅  "Kiitos tosi paljon! Nämä on aina rautaa nämä sun koulutukset!"

Usein kysytyt kysymykset

Onko tämä taas yksi myynti-webinaari naamioituna koulutukseksi?

Ei 😂 Nämä Masterclass-koulutus on suunniteltu nimenomaan opettamiseen. Otathan siis oman läppärin esille, muistiinpanovälineet valmiiksi ja innokkaan mielen kaveriksi. Masterclass ei maksa sinulle mitään, enkä myy sen lopussa yhtään mitään. Sen lupaan.

Kenelle nämä koulutukset on tarkoitettu?

Sinulle, joka haluat oppia lisää bloggaamisesta mutta budjetti ei aivan riitä verkkovalmennuksen hankintaan. Voit tulla mukaan vaikka sinulla ei vielä olisi blogia tai vaikka olisit blogannut jo parikin vuotta. Huomioithan kuitenkin, että tässä Masterclass-koulutuksessa en opeta, kuinka blogi perustetaan.

Maksaako tämä mitään?

Ei,  Masterclass-koulutus ovat maksuton kaikille osallistujille.

Sitooko osallistuminen mihinkään?

Ei sido. Opetan Masterclass-koulutuksessa ne asiat, jotka olen luvannut.

Mitä teknisiä laitteita tarvitsen?

Sinun tarvitsee vain jättää nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kun klikkaat alla olevaa painiketta. Tarkista kuitenkin, että sähköpostiosoite on kirjoitettu oikein. Lähetän muistutuksen webinaarin aloituksesta sinulle sähköpostiin. Sähköpostissa on linkki, jota klikkaamalla muutamaa minuuttia ennen aloitusta, pääset mukaan webinaariin.

Koulutuksen ajaksi tarvitset tietokoneen / läppärin sekä nettiyhteyden. Tabletilla ja kännykällä kuvaruutu voi olla liian pieni eikä yhteys välttämättä pelaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Muista myös sulkea kaikki ylimääräiset välilehdet koulutuksen ajaksi.

Miten pääsen mukaan?

ILMOITTAUDU MUKAAN

Saat ensimmäisen tallenteen koulutuksesta n. 5 - 15 min sisällä omaan sähköpostiin (tarkistathan siis, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein). Loput kolme tallennetta lähetetään 2 päivän välein.

Muista lisätä ruksi, jotta pääset osallistumaan Masterclass-koulutuksiin.

Terms and Conditions checkbox is required.

Rekisteröitymisen jälkeen saat tervetuloa-viestin. Viesti voi mennä roskapostikansioon tai, jos käytät Gmail-sähköpostiohjelmaa, viesti voi mennä Ilmoitukset-, Sosiaaliset- tai Tarjoukset-kansioon. Löydät viestin Etsi-toiminnolla ja hakutermillä "maksuton masterclass". Tallenna osoitteeni osoitekirjaasi ja merkitse viesti tärkeäksi, jotta saat linkin koulutukseen.

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Valmentaja Tiia Konttinen

Moikka! Olen ammattibloggaaja ja blogivalmentaja Tiia Konttinen. Olen valmentanut yli 5000 yrittäjää ja bloggaajaa vuodesta 2016. Intohimonani on auttaa yrittäjiä ja bloggaajia tuottamaan sisältöä, jolla on merkitystä ja joka tuo tuloja.

Olen ihan tavallinen perheenäiti. Aloitin tämän työn 2015, kun olin yksinhuoltaja adhd/add kaksosilleni. En ole koodaamiseen guru, enkä pahemmin välitäkään olla. Olen ihan tavallinen kuten sinäkin.

Olen koulutukseltani taloushallinnon tradenomi. Kaiken mitä tiedän bloggaamisesta, olen oppinut kantapään kautta, testannut ja kehittänyt vuosien aikana.

BA IG 2022 (3)

Vuodesta 2007 lähtien olen haaveillut työstä, jota voin tehdä kotoa käsin. Työstä, jossa voin itse päättää miten paljon (tai vähän) teen töitä, missä teen töitä ja miten paljon minun on mahdollista ansaita tuloja.

Aloitin toistakymmentä blogia ja luovutin, kun en saanut niitä tuloksia, joita halusin. Kunnes 2014 perustin Unelma Onnellisuudesta blogin ja sille Facebook-yhteisön. Blogin tavoitteena oli vain purkaa ulos haastavaa elämäntilannettani. Yhtäkkiä käsissäni oli blogi, jossa vieraili yli 10 000 yksilöllistä kävijää joka kuukausi ja Facebook-yhteisö oli kasvanut lähes 43 000 upean unelmoijan yhteisöksi.

Tällä hetkellä tilanteeni on hyvin erilainen mutta kuten näet, olen lähtenyt täysin nollasta liikkeelle. Aivan kuten kaikki muutkin.

Olen siis kulkenut sinun kengissäsi - Oletko valmis kulkemaan minun?  👠

Haluatko lukea minusta lisää? Klikkaa silloin tästä.

masterclass