Yrittäjien usein kysytyt kysymykset

Kannattaako minun perustaa erillinen blogi vaikka minulla on yrityksen kotisivut?

Riippuu täysin siitä, mikä blogin tavoite ja tarkoitus on. Yrittäjille suosittelen aina, että blogi on markkinointikanava, jolla hankitaan lisää asiakkaita. Tällöin blogi voidaan liittää yrityksen kotisivuille muutamassa minuutissa. Jos sinulla on WordPress.org tai .com kotisivut, täällä on ohjeet, miten blogi voidaan sinne liittää.

Jos blogi tulee käsittelemään täysin erilaisia asioita kuin mitä yrityksesi, silloin kannattaa perustaa erillinen blogi.

Onko sinulla yrittäjille suunnattuja kursseja?

Milloin kurssit alkavat ja milloin ne loppuvat?

tiiakonttinen.fi sivustolla myytävänä olevat kurssit alkavat heti maksun jälkeen, eli pääset opiskelemaan niitä vaikka saman tien. Kursseilla ei ole päättymispäivää. Voit opiskella materiaaleja yhä uudelleen ja uudelleen vaikka seuraavat kolme vuotta.

Kaikkien materiaalien kohdalla on sama periaate: Kun sisältö uudistuu tai päivittyy, sinulla on käyttöoikeus uusittuun materiaaliin ilman erillistä kustannusta.

Kuinka kauan e-kirjat on ladattavissa?

E-kirjoille on annettu kolme latauskertaa. Latauslinkki kuitenkin umpeutuu 15 päivän kuluttua ostosta. Suosittelen siis lämpimästi lataamaan ekirjat välittömästi maksun jälkeen ja tallentamaan ne omalle koneelle, jotta voit lukea niitä myöhemmin.

Päivitetyt e-kirjat pyrimme lähettämään kaikille sähköpostilla mutta jos olet poistunut sähköpostilistaltamme, emme valitettavasti pysty toimittamaan uudistettua kirjaa sinulle.

Avautuuko materiaalit kerralla vai viikko kerrallaan?

Riippuu täysin kurssin pituudesta. Lyhyet kurssit avautuvat yleensä kerralla ja pidemmät, yli 5 viikkoa kestävät avataan viikko kerrallaan. On aina erittäin tärkeää, että kurssimateriaali opiskellaan siinä järjestyksessä kuin se on kurssille laitettu, jotta varmistetaan se, että tuloksia oikeasti tulee.

bloggaajastaammattilaiseksi.fi kurssialustalla oleva verkkovalmennus avautuu kerran viikossa. Myös tähän valmennukseen voi osallistua milloin vain ja sinulla on käyttöoikeus materiaaliin niin pitkäksi aikaa kuin vain haluat ja tarvitset.

Entä jos jään opiskeluissa jälkeen, enkä pysty käymään niitä sovitussa ajassa?

Se ei haittaa. Koska kurssilla ei ole päättymispäivää, voit jatkaa opiskelua siihen mihin edellisellä kerralla jäit, vaikka taukoa olisi tullut useampi viikko tai jopa kuukausi. Voit myös aina aloittaa kurssin läpikäymisen alusta.

En pääse kirjautumaan omalla käyttäjätunnuksella, ohjelma ilmoittaa ettei tiliä ole minulle luotu. Mitä teen?

Todennäköisesti yritit kirjautua väärälle kurssialustalle. Minulla on tällä hetkellä kolme eri kurssialustaa:

  • tiiakonttinen.fi/oma-tili
  • bloggaajastaammattilaiseksi.fi/oma-tili
  • heimomarkkinointi.fi/oma-tili

Jokaiselle kurssialustalle tarvitset omat henkilökohtaiset tunnukset, eikä yhden alustan tunnuksilla pysty kirjautumaan toiselle. Tarkistathan siis että yrität kirjautua oikealle alustalle.

Kurssialusta on oikea mutta en siltikään pääse kirjautumaan sisään. Mitä teen?

Toimi silloin näin:

  • Tyhjennä oman koneen tai mobiililaitteen välimuisti
  • Kirjaudu uudelleen sisään
  • Tai tilaa uusi salasana

Jos nämä toimenpiteet eivät auta, ota kuvakaappaus virheilmoituksesta ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi. Kerro myös mille kurssialustalle yrität kirjautua niin selvitämme asian.

Mikä sai sinut ryhtymään yrittäjäksi?

Lapset. Olen adhd/add erityiskaksosten yksinhuoltajaäiti ja yritän rakentaa uraa pankissa ja kasvattaa näitä ihania lapsia. Totesin kuitenkin etten pysty siihen, sillä pankkimaailma oli kylmä ja kova eikä kovin joustava erikoistilanteissa. Perustin yrityksen, sillä halusin vapautta organisoida omat työajat siten, että se tukee minua äitinä, kasvattajana ja yksinhuoltajana.

Kenelle suosittelet yritysbloggaamista?

Suosittelen yritysbloggaamista henkilöille, jotka rakastavat kirjoittamista. Sitä nimittäin tehdään tässä paljon 😀 Halu kehittyä ja kehittää itseään on tärkeää. Täytyy sietää myös epävarmuutta, koska varsinkaan alussa ei voi tietää, miten yleisö reagoi blogiteksteihin. Täytyy myös olla uskallusta olla erilainen, jotta on mahdollisuus erottua kilpailijoista.