Yhteistyökumppanit

Nämä upeat yrittäjät ja yritykset ovat auttaneet minua vuosien varrella rakentamaan unelmieni työn ja blogin.

Digitoimisto Acqua ja Riitta Korpipää on rakentanut sekä tiiakonttinen.fi- että bloggaajastaammattilaiseksi.fi-sivustot. Olen Riitan palveluihin äärimmäisen tyytyväinen, hän paneutuu asiakkaan asiaan täydestä sydämestä ja tekee viimeisen päälle laadukasta työtä. Suosittelen lämpimästi!

Yhteistyö Karoliinan kanssa jatkui reilut puolitoista vuotta. Harmillisesti yhteistyö päättyi siihen, että Facebook sulki mainostilini, enkä pysty enää mainostamaan Facebookissa enkä Instagramissa. Sen ajan, minkä teimme Karoliinan kanssa yhteistyötä, hän auttoi kasvattamaan myyntiäni ennätyslukemiin. Lämmin suositus!

Elinan kanssa yhteistyö alkoi joulukuussa 2018 ja jatkuu edelleen. Elina on ollut korvaamaton apu sosiaalisen median julkaisujen suunnittelussa ja julkaisemisessa. On helppoa tehdä yhteistyötä ammattilaisen kanssa, joka tykkää testata ja analysoida tuloksia. Mielestäsi siksi tulokset ovatkin niin loistavia Elinan avulla.

logo1-blackletters

Saaran ammattitaito on vertaansa vailla. Saara on oikolukenut postauksiani jo useamman kuukauden ajan, ja laadukas teksti on saanut lukijoiltani kiitosta. Kun kaipaat upeille blogiteksteillesi oikolukijaa, voin lämpimästi suositella Saaraa.

 

Zoner on hoitanut kolmen sivustoni(*) ylläpitoa vuodesta 2018 lähtien. Asiakaspalvelu on erinomainen, asioihin tartutaan nopeasti ja tehokkaasti, eikä asiakasta jätetä turhien arvailujen varaan. Sen mitä nämä pojat (miehet) lupaavat, sen he myös hoitavat. Suosittelen tutustumaan!

(*) affiliatelinkki. Sivustoni, joita Zoner hoitaa, ovat tiiakonttinen.fi, bloggaajastaammattilaiseksi.fi sekä sinullakinonoikeusvaurastua.fi

Bluehostin asiakkaana olen ollut (*) vuodesta 2014 lähtien, kun siirsin Unelma Onnellisuudesta -blogini Kotisivukoneelta heidän palvelimelleen. Jokainen uusi blogi jonka perustan, sijaitsee Bluehostilla. Heidän edulliset hintansa, aktiivinen asiakaspalvelu sekä helppous blogin perustamisessa ovat minulle tärkeitä. Suosittelen lämpimästi!

Tällä hetkellä Bluehost ylläpitää näitä sivustojani: yrittajanajanhallinta.com, tiiakonttinen.co sekä tiiakonttinen.com

(*) affiliatelinkki