BLOGISTA MARKKINOINNIN KIVIJALAKSI

3 askelta tehokkaaksi myyntikanavaksi

Mistä on hyvä yritysblogi tehty? Mielenkiintoisesta sisällöstä, luotettavasta maineesta ja asiakkaiden ymmärtämisestä. Bloggaaminen on hauskaa, luovaa ja tehokasta. Mutta se voi olla  myös kuluttavaa, monimutkaista ja pelottavaa. Auttaakseni sinua selättämään turhia pelkoja ja yksinkertaistamalla monimutkaisia asioita, tässä on sinulle 3 askelta, joiden avulla rakennat yritysblogistasi tehokkaan myyntikanavan.

Bloggaaminen ei ole pikajuoksu vaan maraton

Yrittäjän aika on kortilla. Tai niin ainakin minulle sanotaan. Jos et käytä aikaa markkinointiin, käytät sitä asiakaspalveluun, tarjousten tekemiseen ja verkkokaupan teknisten töiden tekemiseen.

Yhä uudelleen huomaat olevasi jumissa siinä samassa pisteessä, missä olet ollut jo pitkään. Teitpä mitä tahansa, et tunnu pääsevän eteenpäin.

Suurin vihollisesi on aika. Sinun pitäisi “gurujen” mukaan tehdä videoita, olla aktiivinen somessa, markkinoida ja myydä. Ja kirsikkana kakun päällä, minä suosittelen sinua bloggaamaan.

Mutta kiire saa sinut tekemään virheitä ja päätöksiä lyhyellä aikajänteellä. Joudut kerta toisensa jälkeen tilanteisiin, joissa “sammuttelet tulipaloja” sen sijaan, että sinulla olisi aikaa tehdä asioita harkiten ja suunnitellusti. Ehkä sinusta tuntuu, että olet jo valmis heittämään hanskat tiskiin lopullisesti.

Pysähdy. Hengitä syvään. Bloggaaminen ei ole pikajuoksu vaan maraton. Ja se on hyvä asia. Se on sinun etusi ja mahdollisuutesi. Tässä työssä ei palkita heitä, jotka kulkevat höyryjunan lailla eteenpäin vaan heidät, jotka jaksavat kulkea tätä matkaa riittävän pitkään.

Tiedän miksi koet kiirettä joka päivä ja tiedän, miksi jäät jumiin. Tiedän, että voit kääntää epätoivoiselta tuntuvan tilanteen mahdollisuudeksi ja sinulla on valta tehdä yritysblogistasi suosittu ja myyntiä tuova kanava.

Kun olet valmis aloittamaan, olen täällä sinua varten. -Tiia

Aloita tästä

Rakenna yritysblogista tehokas myyntikanava näiden askeleiden avulla

Askeleet on suunniteltu siten, että ne tukevat matkaasi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti. Askeleiden avulla opit kirjoittamaan asiakasta kiinnostavaa sisältöä, rakentamaan itsellesi luotettavan ja empaattisen maineen ja teet blogistasi myyntikanavan, jossa myynti tapahtuu luonnollisesti ilman tuputtamista ja tyrkyttämistä.

Askeleiden avulla vältät tekemästä suurimmat ja tyypillisimmät virheet, joita yrittäjät yleensä tekevät yritysblogeissa ja saavutat tuloksia huomattavasti nopeammin, kuin jos etsisit kaiken tiedon verkosta itsenäisesti.

Blogista tehokkaaksi myyntikanavaksi alkaa tästä:

1. Haluan oppia kirjoittamaan mielenkiintoista sisältöä

Blogin liittäminen yrityksesi sivujen yhteyteen on helppoa. Mutta mistä ihmeestä yritysblogissa kannattaa kirjoittaa, jotta siitä ei tule tylsä, monotoninen ja kliininen? Voiko yritysblogi olla hauska?

2. Haluan rakentaa luotettavan maineen ja vahvan brändin blogin avulla

Mitä asiakkaat puhuvat sinusta selkäsi takana? Miten reagoit, jos saat yhden tähden arvostelun Facebookiin? Miksi asiakkaat eivät kommentoi somessa? Verkossa maineen rakentaminen vie aikaa. Ja sen voi tuhota yhdellä lauseella. Hyvä ja luotettava maine on kriittisen tärkeä asiakasuskollisuuden ja myynnin näkökulmasta.

3. Haluan blogista tuloksellisen myyntikanavan

Verkossa myyminen on monen osan summa. Ei riitä, että laitat tuotteet verkkokauppaan näkyville ja odotat kassakoneen kilahtamista. Sisältömarkkinoinnin ja digimarkkinoinnin yhdistämisellä saat tuloksellista myyntiä aikaan pitkäjänteisesti.

TUTUSTUTAANKO LISÄÄ?

Blogivalmentaja Tiia Konttinen

Olen adhd/add-kaksosten yksinhuoltajaäiti, ammattibloggaaja, kahviaddikti ja blogivalmentaja

Minua ohjaavat elämässä eteenpäin vahvat sisäiset arvot. Rakastan kauniita asioita, kuten kissan tassujen pehmeyttä ja hentoa kehräystä, lasteni naurunhyrskähdyksiä ja auringon lämpöä. 

Kirjoittamalla kenen tahansa on mahdollista rakentaa vahva, luotettava ja uskottava henkilöbrändi, kasvattaa uskollinen ja sitoutunut yleisö ja rakentaa tulovirta, joka tuo sekä aktiivista että automaattista tuloa kuukaudesta toiseen.

En malta odottaa, että saan jakaa Sinulle parhaat vinkkini, niksini ja ohjeeni, joiden avulla sinäkin onnistut!

Lue lisää minusta täältä.

Näin me toimimme >>
tiiabg2

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla