Yritysluennot - Puhujaksi luennoille, yritystapahtumiin tai tyhy-päiviin

Kuinka kääntää haasteet voimavaraksi?

 

Erityiskaksosten totaaliyksinhuoltajasta yrittäjäksi ja miljoona euroa bloggaamalla. Ei aivan tavallinen kombonaatio sinnikkyttä, periksiantamattomuutta ja oman työn ohjausta.

 

Tiia on esimerkki siitä, kuinka haasteet käännetään voimavaraksi. Tiia on entinen pankkilainen, joka uupui kolme kertaa ennen kuin hyppäsi 2014 pois oravanpyörästä. Kahden ala-asteikäisen erityislapsen (adhd/add) totaaliyksinhuoltajana hän lähti rakentamaan omaa yritystä sekä arkea, jossa hänellä ja lapsilla on hyvä olla. 

 

Koulukiusaaminen, toisen lapsen kotikoulu ja lopulta lapsen päihderiippuvuus repivät Tiia seitsemän vuoden ajan. Ja vaikka hän pyysi ja etsi apua monelta eri taholta, apu evättiin usein pelkästään olankohautuksilla.

 

Tiia on inspiroinut tuhansia yrittäjiä ja bloggaajia Suomessa ja ulkomailla olemalla oma kupliva itsensä ja selättämällä stressin, uupumuksen sekä syyllisyyden huonosta vanhemmuudesta.

 

Tiia puhuu itsestään usein "ei-diagnosoituna add:nä", sillä vaikka hänellä ei ole virallista diagnoosia, hän pystyy samaistumaan lähes 100 % toisen lapsen diagnoosiin. 

 

Tiia puhuu mielellään itsensä johtamisesta, ajanhallinnasta, kuinka tehdä vähemmän mutta saada enemmän, kuinka haasteet käännetään voimavaraksi ja mitä tehdä, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle.

 

Yritysluentojen hinnat alk. 4000 euroa + alv 24 %.

 

Pyydä tarkempi luentotarjous sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi