Kuinka monta uutta verkkokurssin ostajaa haluat sillä aikaa, kun nautit kuumakivihieronnasta, aamukahvista lammen rannalla tai iltapäivästä luistinradalla läheisen kanssa?

Jotta voin tarjota sinulle aidosti rentouttavan vapaapäivän, ota askel kohti automatisoitua verkkokurssimyyntiä.

 

Automaation tai myyntiputken luominen antaa sinulle enemmän vapautta nauttia yrittäjyydestä. Kyllä, yrittäjyys voi olla nautinnollista, kun sinun ei tarvitse joka päivä miettiä, miten saat lisää uusia asiakkaita.

 

Koska haluan varmistua siitä, että myyntiputkesi toimii laadukkaasti, otan 2024 vain kourallisen uusia asiakkaita. Heille rakennan avaimet käteen -periaatteella yhden tai useamman automaation.

 

Kun olet valmis ulkoistamaan automaatioiden rakentamisen ja koet, että minä olen sopiva yhteistyökumppani sinulle, lue eteenpäin.

 

Palveluni sopii sinulle, kun haluat

saada säännöllisesti uusia verkkokurssin opiskelijoita ilman tuhansien eurojen mainosbudjettia

vapauttaa lisää aikaa joko asiakkaiden palvelemiseen tai vapaapäivien viettoon

ja yksinkertaistaa markkinointiasi ilman, että istut nenä kiinni tietokoneen ruudussa 14-tuntia päivässä.

Jos ajattelit yhdenkin kerran "KYLLÄ!", autan mielelläni sinua ja rakennan avaimet käteen automaation sinulle.

 

On tärkeää, että tiedät, mitä olet "ostamassa".

 • En ole copywriting-velho, joka taikoo sinulle ilmasta satoja uusia asiakkaita joka päivä.
 • En käytä aggressiivista markkinointi- tai myyntiviestintää.
 • En manipuloi ketään ostamaan tuotteita, joita he eivät tarvitse.
 • En käytä FOMOa ("Sinulla on vain 5 sekuntia aikaa ostaa tämä tuote 90 % alennuksella, tai muuten...")

 

Sen sijaan, se mitä teen:

 • Luon sinulle automaation, joka ilahduttaa potentiaalisia asiakkaitasi,
 • tuotan sisältöä, joka on empaattista, lempeää ja luottamusta rakentavaa,
 • ja joka tekee heistä sitoutuneita superfaneja
 • ja jotka haluavat ostaa juuri sinulta.

 

Lähes 10 vuoden kokemuksella voin sanoa mikä toimii ja mikä ei toimi uusien asiakkaiden hankkimisessa. Ja sitä ei ole

 • jatkuvien alennuskampanjoiden pyörittäminen
 • kliseisten mainoslauseiden käyttäminen
 • eikä jatkuvat tuputtava ja tyrkyttävä myyminen.

 

Yhteistyön viisi kulmakiveä

Asiakastarina

Kirjoitan unelma-asiakkaastasi asiakastarinan, joka auttaa sinua tuottamaan sisältöä sosiaaliseen mediaan sillä aikaa, kun minä työstän automaatiota valmiiksi.

 

Asiakastarina on myös pohjana myyntisivullesi, joka kirjoitan puolestasi.

Tarjous, jota ei voi ohittaa

Tarjous ei tarkoita alennusta eikä edullisinta hintaa. Tarjous on selkeä kiteytys siitä, mitä asiakas saa sillä hinnalla, minkä hän maksaa.

 

Tarjouksella erotut kirkkaasti kilpailijoistasi ja houkuttelet juuri oikeat ihmiset ostamaan verkkokurssiasi.

Automaation rakentaminen

Suunnittelen ja toteutan automaation valituilla työkaluilla. Kirjoitan automaation sisällöt (mukana lukien blogiteksti, sähköpostiviestit ja somejulkaisut) tai voimme jakaa sisällöntuotantoa sopimuksen mukaan.

 

On kuitenkin tärkeää huomioida, että kaikkien sisältöjen tulee olla samantyylisiä (tone of voice), joten suunnittelemme kaikki sisällöt huolellisesti läpi ennen niiden kirjoittamista.

 

Ennen kuin automaatio julkaistaan, ammattioikolukija lukee kaikki sisällöt.

Tulosten analysointi

Analysoin tuloksia kuukausitasolla ja saat minulta raportin tuloksista sekä suositellut toimenpiteet seuraavalle kuukaudelle. Hyväksymisen jälkeen toteutan toimenpiteet puolestasi tai voit ottaa tässä kohtaa vetovastuuta ja tehdä muutokset itse.

 

Mikäli koet, että tarvitset koulutusta ja opastusta, se sisältyy palveluun automaattisesti. Saat yksityiskohtaiset tutorial-videot tai kuvakaappausohjeet.

Automaation optimointi

Konversio-optimoin koko myyntitunnelia siihen saakka, kunnes olet tyytyväinen tuloksiin ja asiakasmäärään. Saat minulta kerran kuussa raportin tuloksista.

Muuta huomioitavaa

Automaation rakentaminen vie keskimäärin 21 päivästä 120 päivään riippuen täysin siitä, mitä materiaalia, tilastoja ja sisältöjä sinulla on jo valmiina.

 

Ensimmäiset ostajat tulevat tyypillisesti ensimmäisen viikon aikana automaation käynnistämisestä. Ensimmäisellä kerralla odotamme, että 100 ihmistä käy automaation läpi ennen kuin teen siihen muutoksia. Siitä eteenpäin muutoksia tehdään vain tarpeen mukaan.

 

Esimerkiksi eräs asiakkaani oli kirjoittanut oman myyntisivun ja hän sai yhden asiakkaan kolmen päivän välein verkkokurssilleen.

 

Yhteistyömme alussa vaihdoimme myyntisivun kulmaa, jonka jälkeen hän alkoi saada kolmen asiakasta päivässä. Seuraavaksi suunnittelimme hänelle lanseerauksen, jossa hän sai yhteensä 35 uutta asiakasta. Näitä sisältöjä hyödyntäen rakensin hänelle automaation, joka tuo hänelle 10 uutta verkkokurssiostajaa joka viikko.

Paljonko palveluni maksaa?

On tärkeä ymmärtää, että sisällön tuottaminen ei ole suoraviivaista toimintaa. En voi vain avata läppäriäni ja kirjoittaa 10 myyntisähköpostiviestiä tunnissa.

 

Automaation tekninen rakentaminen onnistuu nopeasti, jos hyödynnät tai käytät suosittelemiani ohjelmia. Mikäli ohjelmat eivät ole minulle itselleni tuttuja, niiden opettelu vie enemmän aikaa, mikä taas kasvattaa laskun loppusummaa.

 

En myöskään voi luoda "yksi-automaatio-sopii-kaikille" mallia, jonka voisi vain kopioida parissa tunnissa. Jokainen yrittäjä on uniikki ja jokaisella yrittäjällä on uniikki tyyli kirjoittaa. Siksi sekä automaatio että sen sisällöt on rakennettava yksilöllisesti jokaisen digiyrittäjän tarpeita vastaavaksi.

 

Hintaan vaikuttaa myös olennaisesti se, miten paljon minulla on materiaalia ja tilastoja jo käytettävänä, onko markkinatutkimus tehty ja oletko pilotoinut tai lanseerannut verkkokurssisi vähintään kerran.

 

Tällä hetkellä projektien hinnat alkavat 3500 eurosta (+ alv 24 %) ja voivat olla jopa 15 000 euroa (+ alv 24 %).

 

Yksinkertainen automaatio, joka rakennetaan esimerkiksi valmiina oleviin blogiteksteihin, voi viedä 5 tuntia aikaa, jolloin hinta on olennaisesti edullisempi.

 

Tärkeintä on, että istumme alas, kartoitan rauhassa tilanteesi, tavoitteesi sekä käytettävissä olevat materiaalit ja katsomme sen jälkeen yhdessä, miten on järkevää edetä.

 

Voihan olla, että haluatkin tehdä suurimman osan työstä itsenäisesti ja sinulle riittää muutama yksilöllinen sparrauskerta.

Varaa ilmainen alkukartoitus

Puhelun varaaminen ja tapaaminen kanssani eivät sido, eivätkä velvoita sinua koskaan mihinkään. Vaikka olen savolainen, en kiertele enkä kaartele enkä yritä "juksata" sinua ostamaan minulta mitään.

 

Toivon kuitenkin, että olet itse avoin ja rehellinen ja luotat siihen, että ajattelen parastasi. Voihan olla, että suosittelen sinulle puhelun päätteeksi kollegani (esimerkiksi FB mainoskuningatarta Karoliinaa) tai suosittelen sinua odottamaan muutaman kuukauden, ennen kuin aloitamme yhteistyön.

 

Tai ehkä koet, että haluatko opetella automaatioiden rakentamisen itse, jolloin ohjaan sinut verkkokurssin tai -valmennuksen pariin.

 

Joka tapauksessa et jää puheluni jälkeen yksin vaan saat selkeät askelmerkit, kuinka minun kokemukseni mukaan sinun kannattaa edetä.

"Sain Tiialta todella hyödyllisiä ja konkreettisia ohjeita, joiden avulla edetä digipalvelumaailmassa. Tiia osaa hyvin fokusoida ja turvallisesti johdattaa tällaista keski-ikäistä ei-diginatiiviakin verkkoyrittäjyyden polulla eteenpäin. Suosittelen Tiian palveluita lämpimästi!" -Mirka

En tee töitä yrittäjien kanssa, joille palveluni ei kokemukseni mukaan sovi. Minusta tämä on reilua niin sinua kuin minuakin kohtaan.

 

Haluan muistuttaa, että vuodelle 2024 on vain kourallinen asiakaspaikkoja vapaana, joten suosittelen varaamaan ajan saman tien. Ja ei, tämä ei ole markkinointikikka mutta kokemuksesta tiedän, että paikat voivat mennä nopeastikin.

 

P.S. Voit varata ajan vaikka automaation tai myyntiputken luominen ei olisi ajankohtaista.

Kysymyksiä?

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Kysyminen ei maksa koskaan mitään ja autan sinua erittäin mielelläni henkilökohtaisesti eteenpäin.

Tavoitat minut sähköpostilla asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (ma-to 9 - 16) tai lähetä viestiä yhteydenottolomakkeen kautta.