Ota yhteyttä

Hei, huippua että piipahdit!

On hienoa jutella kaltaistesi upeiden ihmisten kanssa. Haluaisin ehdottomasti lukea ja vastata jokaiseen viestiin jonka saan. Valitettavasti se ei kuitenkaan aina ole mahdollista... Nimittäin saan päivittäin lähes 50 sähköpostiviestiä...

Haluatko varmistaa, että viestisi kuuluu vastattuihin viesteihin? Tässä on kolme asiaa, jotka sinun on hyvä tietää ennen viestin lähettämistä:

1. Kerro asia lyhyesti

Saan lähes 50 sähköpostia päivässä. Pitkien sähköpostien kokonaan lukeminen ja niihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Kirjoitathan viestisi ytimekkäästi.

2. Vastaan viesteihin ma-to 9 - 16 välisenä aikana

Pyrin työssäni pitkäjänteiseen suunnitteluun. Kalenterini on buukattu täyteen yleensä 2 - 3 viikkoa eteenpäin. Siksi nopeiden suunnitelmien ja akuuttien tehtävien hoitaminen ei valitettavasti onnistu. Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, koulutuksesta tai haastattelusta, pyydän sinua olemaan yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta voin varata sille aikaa kalenteristani.

3. Kerro selkeästi, missä tarvitset apuani

Törmään aika ajoin viesteihin, joissa kerrotaan monipuolisesti unelmia ja tavoitteita. On aivan mielettömän upeaa saada lukea niitä. Mutta jos viesteissä ei pyydetä apua, vastaaminen saattaa jäädä. Siksi suosittelen lämpimästi käyttämään alla olevaa esimerkkiä, kun pyydät apuani:

  • Mikä on akuutein ongelma, joka sinulla on tällä hetkellä käsillä?
  • Miten olet yrittänyt ratkaista sen aikaisemmin?
  • Miksi edellinen ratkaisu ei tuonut toivottuja tuloksia?

Tämä auttaa minua jäsentämään paremmin haasteesi enkä anna sinulle niitä vinkkejä ja ohjeita, joita olet jo saattanut kokeilla.

Kiitos.

HUOM! Ethän kuormita asiakaspalveluamme lähettämällä samaa viestiä useasta eri kanavasta. Vastaamme mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Tavoitat minut myös:

  • Tutustu myös tukisivustoomme, joka palvelee sinua 24 / 7 (tukisivuston kautta lähetetyt lipukkeet käsittelemme arkisin työajan puitteissa)
  • Yhteydenottolomake ja asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (ma-to 9 - 16)
  • 044-231 4679 Vastaan puheluihin ma-to klo 9 - 16
  • Pyhä- ja lomapäivinä emme vastaa yhteydenottoihin

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.