BLOGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Ole yhteydessä!

Hei, huippua että piipahdit!

Saan joka päivä lähemmäs 50 sähköpostia. On hienoa jutella kaltaistesi upeiden ihmisten kanssa. Haluaisin ehdottomasti lukea ja vastata jokaiseen viestiin jonka saan. Valitettavasti se ei kuitenkaan aina ole mahdollista.

Haluatko varmistaa, että viestisi kuuluu vastattuihin viesteihin? Tässä on kolme asiaa, jotka sinun on hyvä tietää ennen viestin lähettämistä:

1. Kerro asia lyhyesti

Saan lähes 50 sähköpostia päivässä. Pitkien sähköpostien kokonaan lukeminen ja niihin vastaaminen ei valitettavasti ole mahdollista. Kirjoitathan viestisi ytimekkäästi.

2. Vastaan viesteihin ma-pe 16 - 19 välisenä aikana

Pyrin työssäni pitkäjänteiseen suunnitteluun. Kalenterini on buukattu täyteen yleensä 2 - 3 viikkoa eteenpäin. Siksi nopeiden suunnitelmien ja akuuttien tehtävien hoitaminen ei valitettavasti onnistu. Mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta, koulutuksesta tai haastattelusta, pyydän sinua olemaan yhteydessä mahdollisimman hyvissä ajoin, jotta voin varata sille aikaa kalenteristani.

3. Kerro selkeästi, missä tarvitset apuani

Törmään aika ajoin viesteihin, joissa kerrotaan monipuolisesti unelmia ja tavoitteita. On aivan mielettömän upeaa saada lukea niitä. Mutta jos viesteissä ei pyydetä apua, vastaaminen saattaa jäädä. Siksi suosittelen lämpimästi käyttämään alla olevaa esimerkkiä, kun pyydät apuani:

  • Mikä on akuutein ongelma, joka sinulla on tällä hetkellä käsillä?
  • Miten olet yrittänyt ratkaista sen aikaisemmin?
  • Miksi edellinen ratkaisu ei tuonut toivottuja tuloksia?

Tämä auttaa minua jäsentämään paremmin haasteesi enkä anna sinulle niitä vinkkejä ja ohjeita, joita olet jo saattanut kokeilla.

Kiitos.

HUOM! Ethän kuormita asiakaspalveluamme lähettämällä samaa viestiä useasta eri kanavasta. Mikäli emme vastaa seuraavana arkipäivänä klo 19 mennessä, ole yhteydessä uudelleen. Kiitos yhteistyöstä!

Tavoitat minut myös:

  • Yhteydenottolomake ja asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (vastaan viesteihin ma-pe 16 - 19)
  • 044-231 4679 (Numero ohjautuu yritykselleni Suomen Sisältömedia Oy:lle. Vastaan puheluihin ma-pe klo 10 - 16
  • Pyhä- ja lomapäivinä emme vastaa yhteydenottoihin
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla