Palautteita ja kokemuksia kursseista ja valmennuksista

palaute_ba_23
ba_palaute_23

"Tästä kurssista saa hyvät ja kattavat tiedot sisältömarkkinoinnin aloittamiseen ja tekemiseen. Selkeitä ohjeita miten asioita tehdään ja viedään käytäntöön. Oma yritys toimii B2B maailmassa ja asiakkaina ammattiostajat. Jopa perinteisemmilläkin toimialoilla nämä opit toimivat hyvin."

Juha

palaute_ba

"Tiia on todella osaava asiantuntija, ja olen saanut häneltä tärkeää tietoa ja vinkkejä sekä henkistä tukea yrittäjyyteni alkutaipaleella. Hänellä on monipuolinen kattaus hyviä ja selkokielisiä materiaaleja, ohjeita, esimerkkejä sekä videoita. Hän on aito, helposti lähestyttävä ja aina valmis auttamaan. Suosittelen lämpimästi! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Päivi

"Minulla ei ole hajuakaan kuinka paljon sinun kurssilaiset ja some-seuraajat sinulle kiitos- ja tsemppiviestejä lähettelevät, mutta haluan vain sanoa:

  • kiitos että jaat osaamistasi, tietoa ja vinkkejä bloggaamiseen liittyen
  • kiitos positiivisesta ja hyväntuulisesta asenteesta
  • kiitos että olet insproiva ja kannustava
  • kiitos että olemuksesi on "jalat maassa" ja puhut helposti ymmärrettävällä selkokielellä

sillä perusteella, mitä olen tekstejäsi lukenut tähän saakka ja opetusvideoita kuunnellut: olet ihan mahtava ihminen ja persoona - olisipa maailmassa enemmän kaltaisiasi ihmisiä!

Sanna

"Minusta oli erinomaista, että käsittelit rehellisesti ja avoimesti myös tulojen hankkimista blogilla realistisesti. Ei suuria lupauksia helpolla, vaan työtä työtä, niin se on mahdollista.

Blogissasi vallitsee myös ihailtava harmonia asian kertomisen ja markkinoinnin välillä. En kokenut kertaakaan sellaista fiilistä, että taas sieltä tulee myyntipuhe, vaan joka kerta kun esille tuli jotain maksullista, se oli ihan oikeasti hyödyllistä! 
Sulla on mahtava blogi, joka todella on innostanut minua aloittamaan ja panostamaan bloggaamiseen. 5/5
Blogisi on myös ensimmäinen jolla olen todella viettänyt näin paljon aikaa."

Marcus

"Tiia muotoilee asiat selkeään ja ymmärrettävään muotoon pesten monet isot konsulttifirmat, joita olen yrittäjänä nähnyt. Lisäksi Tiia on inspiroiva esimerkki ja niin ihanan aito." -Jenni

***************************************

"Tiia on bloggaamisen ja siinä valmentamisen rautainen ammattilainen, jolla on myös sydän paikallaan. Kiitos avustasi ja lämpimät suosittelut" -Sonja

***************************************

"Suosittelen, vaikka olenkin sitä mieltä, että Tiian viikkokirjeiden pitäisi olla maksullisia, sen verran tuhtia oppia, neuvoa ja niksiä niissä pukkaa!" -Marianne

"Olen seurannut suurella mielenkiinnolla viikkokirjeitäsi jotka napsahtanut aina ajalleen postilaatikkoon. Sisältö on erittäin laadukasta ja innostavaa ja oman blogin/e-kirjan aloittaminen alkaa olla minullakin lähellä.

Olen myös seurannut Norjalaisia sekä kansainvälisiä blogivalmentajia ja sanonkin suoraan että sinun sisällöstä löytyy se aidoin ihmisistä ja asioista välittäminen ja halu auttaa muita eteenpäin samassa genressä tulee vilpittömästi. Totta kai rahakin on tärkeä mutta se ei ole se prioriteetti yksi, sinulla on  tunteen paloa kirjoittamista kohtaan ja se on jo elämäntapa. Ei pelkkä työ.

Näiden seikkojen johdosta ja että koska olen suomalainen päätinkin jatkaa ehdottomasti sinun joukkueessa ja julkaista blogini mahdollisimman nopeasti."

Jaakko

"Halusin kirjoittaa sinulle palautetta Youtube -videoistasi. Ne ovat ihan loistavia. Olet rakentanut ja toteuttanut ne todella hyvin. Paremmin kuin useimmat muut Youtubessa.

Puheen rytmi on juuri sopiva, äänesi sopii hyvin työhösi (uskottavan ammattimainen, kannustava ja ennen kaikkea rauhoittava) ja sisällöt ovat yhtä tiivistä kuin timantti. Ei liikaa asiaa, ei liian pitkiä videoita ja kuitenkin katsoja saa sisältöä.

Olet ihan paras esimerkki ja asiantuntija puhumaan juuri siitä mitä teet. Todellinen ammattilainen!"

Jarno

"Kiitos muuten myös selkokielisestä videoworkshopistasi. Täytyy sanoa näin 31 vuoden asiantuntijayrittäjäkokemuksella ja aina yhtä innokkaana ja uteliaana uuden oppijana ja opiskelijana, että valitettavan harvoin maksuttomat (tai edes maksullisetkaan) videosarjat/webinaarit yms. ovat näin selkeää suomen kieltä ja täynnä konkretiaa. (Viimeksi eilen petyin todella suuresti erään toisen henkilön webinaarin kohdalla.)"

Erica

"Sähköpostini on aika täynnä, joten olen parin viikon ajan "siivonnut" sitä. Voitko uskoa, että olen säästänyt KAIKKI sinun lähettämäsi sähköpostit (blogit, viikkokirjeet) alkuvuodesta 2016 alkaen! Niitä oli yhteensä 125 kappaletta! Niin tärkeänä olen pitänyt sinun lähettämääsi materiaalia"

Hannele

"Aloitin lukemaan blogiasi eilen ja jäin heti koukkuun."

Elisa

"Pakko kyllä sanoa, että sun tekemisen taso on erittäin korkeatasoista. Vaivannäkö on havaittavissa kautta linjan. Harva pystyy samaan tässä maassa."

Timo

"Siispä kaiken keskellä se on kiitos Tiia jälleen kaikesta avusta, jota muille jaat. Hyvä pohja on minullakin tehdä ja edetä kaikessa rauhassa ja maltilla. KIITOS, kun teet mitä teet. On se sanottava, että kantavaa voimaa on tarvinnut tässä parin vuoden aikana." -Viikkokirjeen tilaaja

"Hei Tiia, kiitos innostavista viesteistäsi! Ajan ja jaksamisen kanssa on ollut hankalaa, joten suljin blogini keväällä. Olen kuitenkin täällä taustalla opiskellut aiheestani lisää ja seurannut/tallentanut kirjoituksiasi. Koulutuksen loputtua aion vähentää töitä hieman ja ruveta tosissani panostamaan blogiin. Ihanaa, että olet olemassa!" -Viikkokirjeen tilaaja

"Hei Tiia, ja lämmin kiitos Sinulle inspiroivista ja kannustavista neuvoista ja ohjeista. Olen haaveillut omasta blogista jo vuosikausia.  Aina on ollut jotain ja aloittaminen on siirtynyt ja homma jäänyt sikseen. Kynnys aloittaa on korkea ja epävarmuus siitä etteihän kukaan minun jutuista ole kiinnostunut…
Sitten yksi päivä tajusin, että se on se pelko, joka ohjaa tekemisiäni ja päätin karistaa sen ja kokeilla miten käy!
Pääsen tällä viikolla torstaina tekemään oman blogin. Nimeä puuttuu, brändi puuttuu ja punainen lanka, mutta aloitan! " -Viikkokirjeen tilaaja

"Olen parin vuoden aikana kuunnellut satoja tunteja erilaisia webinaareja some-markkinoinnista, sisällöntuotannosta ja verkkokursseista, joten minulla alkaa olla jo erinomainen näppituntuma siitä, mitä Suomessa on tarjolla. On harmillista, että osa yrittää matkia sinua, mutta kyllä sinä ole huippu. Vertailen koko ajan, miten sinä olet joitakin asioita opettanut, ja en ole vielä löytänyt edes yliopistojen kouluttajista samanlaista osaamista." -Viikkokirjeen tilaaja, maksullisen yhteisön jäsen

"Ensinnäkin iso ja lämmin kiitos siitä että olen löytänyt sinut, Tiia Konttisen! Tarjoamasi palvelut ovat huippuluokkaa ja ilman näitä kaikki kursseja joihin olen osallistunut olisin ulkona kuin Joulupukki näin jouluaaton lähellä. Olen oppinut paljon omasta itsestäni ja myös omasta elämäni suunnasta.

Vaikka olenkin näin hiukan vanhempi gepardi (59V) pyrin tarjoamaan tulevaisuudessa asiakkailleni palveluitani yhtä selkeästi kuin sinä Tiia, tiiminesi sen teet. Kiitos siitä että olet jaksanut kärsivällisesti vastailla tyhmiin kysymyksiini ja tukenut kun olen olkapäätä tarvinnut. Minulla on vielä pitkä matka siihen pisteeseen mihin tähtään blogin suhteen ja tulen tarvitsemaan jatkossakin apua. Enkä jätä sitä tekemättä kun sen aika tulee. Sillä uskon ja luotan sinuun,täysin.

Kiitos Tiia ja oikein lämmintä ja rauhaisaa Joulun aikaa!" -Asiakkaan palaute, maksullisen yhteisön jäsen

"Kiitos uutiskirjeestä. Riippumatta oliko se tuhansille vai juuri minulle, niin siinä on aivan aiheellista asiaa. Joten, vaikken ehdi lukea jokaista uutiskirjettä, niin jatkan tilaamista ja säilyn asiakkaana. Vinkeillänne olen saanut jo google-näkyvyyttä nostettua, kannatti hankkia siis Bloggaajan kurssi ja maksaa suolainen hinta. Maistuivat suolan lisäksi mausteetkin nimittäin laadukkaassa liemessä sillä kurssilla." -Viikkokirjeen tilaaja, maksullisen yhteisön jäsen

"Haluan heti laittaa pienen palautteen kurssista. Olen vasta toisessa päivässä menossa, ja olen jo nyt aivan täynnä intoa kaikesta inspiraatiosta mitä olen saanut! Luulin olevani täysin varma mistä haluan kirjoittaa ja millaiset nettisivut haluan luoda, mutta sinun kurssisi tehtävät laittavat pohtimaan asiaa aivan uudella tasolla ja alan vasta nyt ymmärtämään mitä OIKEASTI haluan! 🙂 Tämä on niin siistiä! Kiitos suuresti."

Helena

"Moikka Tiia! Ensiksi : Muutamalla kehuttavalla lauseella tahdon kiittää ensimmäisestä ilmiömäisestä tavasta esitellä suullisesti meille tietoa. Sinä käytät tavallista kansankieltä ja selvität asioita tarpeeksi rauhallisesti että maalaispoikakin pysyy kuvioissa mukana. Sinua kuunnellessa ei varmaankaan nukahda. Suuret kiitokset tästä ensimmäisestä opetuskokonaisuudesta."

Webinaarin osallistuja

"Tiia sinä olet ihana. ️ Välillä tulee sellainen tunne, voiko noin ihanaa ihmistä ollakaan = kyllä voi.️ Sain todella paljon tästä videosta, kiitos. Kuuntelin sitä kävellessäni Kaivopuiston rantaan. Välillä hyvän olon tunne sai ääneen naureskelun ja kävi mielessä mitä vastaantulijat ajattelevat. Ei mitään ja mitä sitten, tovottavasti tartutin iloa heille, mitä sinä tartutit minulle. Kiitos Tiia! Ihanaa päivää sinulle!"

Palaute

"Yksi sana pisti samantien silmään: introvertti! Olen pelännyt voiko musta introverttinä koskaan tulla "kunnon bloggaajaa", kun on niitä kaikkia tapahtumia yms. 

Mutta ei se selvästi mahdotonta ole! 🙂

Olet todella inspiroiva persoona, olen tässä ajassa (muutama viikko sitten löysin sivustollesi) saanut sinusta rauhallisen, asiantuntevan ja luotettavan vaikutelman. Puhut asiasta, etkä lähde kiertelemään tai toistamaan turhia asioita uudestaan (piirre jota arvostan korkealle), eli itse asiaa on helppo seurata."

Jenina

"Moikka Tiia! Kiitos yritysblogikurssista. Olen tehnyt jonkin verran jo kirjoitustyötä kurssin ohjeiden mukaan. Kurssi oli oikeasti hyödyllinen ja mikä parasta, tämä auttaa myös mm. somen sisällön tuottamisessa. Suuri kiitos!"

Hannele

"Tämä yritysblogi kurssi on ollut todella mielenkiintoinen. Todella hyviä pointteja näissä ollut ja itselle tuo otsikointi on ollut vaikeaa, niin kiva saada käytännön vinkki niiden parantamiseen. Haasteita on keksiä blogi aiheita, joten harjoitukset siihen on ovat olleet hyviä."

Kiia

"Mietin juuri tuossa aiemmin, miten olet saanut rakennettua todella upean ja toimivan konseptin itsellesi. Se on nykyaikainen ja mahdollistaa vaikka mihin.  En ole vielä saanut ideaani tuotantoon, mutta näen juuri sinun konseptillasi olevan suuri, inspiroiva merkitys!  Kiitos Tiia, teet todella merkityksellistä työtä!"

Tuija

Kiitos! Tykkään kun teet tätä työtäsi niin suuuuuuurella sydämellä!! Varmaan siksi muutenkin sulla on laatu ihan eri luokkaa kuin muilla. Olen tosi iloinen että tartuin juuri sun tarjouksiin 🙂

Anna

"Olen käyttänyt pari ehtoota aika intensiivisesti sekä kurssisisällön että blogisi parissa yrittäessäni kirkastaa omia ajatuksiani tulevasta. Tunnelmat tiivistyy oikeastaan kahteen sanaan - olen vaikuttunut. Työn ja vaivan määrä, jonka olet nähnyt päästäksesi pisteeseen, jossa olet nyt ja jolla autat meitä "uuvatteja", täytyy olla jäätävä. Kun asiaosaaminen yhdistyy selkeään kerrontaan, on lopputulos jotakin tuon kaltaista. Ilahduttaa aina nähdä (erityisesti) yritteliäiden naisten menestystarinoita. Kiitos siis tähän astisesta - ja menestystä jatkossakin!"

Saara

!Luojalle kiitos Sinusta, nyt oman blogin perustaminen onnistuu kädestä pitäen ammattilaisen kanssa! Teet tämän uskomattoman helpoksi ja oon Sinulle kiitollinen joka kerta, kun ajattelenkaan blogia, WordPressiä tai kotisivuja! Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos...!!

Tiina

"Koin Tiian sparraustunnin todella hyödyllisenä. Tiia oli perehtynyt etukäteen toivomiini asioihin ja antoi niihin paljon kehitysehdotuksia. Kirjoitin kynä sauhuten tunnin aikana neljä sivua vinkkejä, joilla voin parantaa blogiani ja laskeutumissivujani. Tiia on helposti lähestyttävä ja häneltä voi kysyä omasta mielestä tyhmiäkin kysymyksiä. Sain vielä sparraustunnin jälkeenkin häneltä lisävinkkejä sähköpostilla. Tiia on bloggaamisen ammattilainen, jolta voimme oppia paljon" -Kirsi

”Suuri kiitos sparrailuhetkestä. Koin sen hyvin hyödylliseksi. Tiia oli upeasti valmistautunut etukäteen. Hän oli iloisesti, kannustavasti ja ammattitaitoisesti läsnä. Sain hyviä ja toimivia vinkkejä pyytämiini aiheisiin sekä innostusta ja motivaatiota!” -Anna-Kaisa

"Kiitos eilisestä sparrauksesta. Oli tosi kiva jutella.Vielä erityismaininta ja kiitos sun leppoisasta asenteesta. Ihan pelkästään sun hymy ja ääni rohkaisee." -Mia

”Tiian kanssa juttelu oli ihanan helppoa ja inspiroivaa. Ideoita tuli mainiosti miten omaa blogia ja verkkoliiketoimintaa voi kehittää sekä mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Tiia kysyi etukäteen toiveeni tapaamiselle ja oli perehtynyt tilanteeseeni hyvin. Hänellä oli ihana tapa sanoa kehitettävät asiat positiivisen kautta. Suosittelen todella lämpimästi! ️” -Tea