Kokemuksia & palautteita

"Oho! Sehän kävi näppärästi, kun vain noudatin ohjeita. Kiitos! En osannut odottaa, että se olisi ollut näin helppoa." -Lukijan palaute

"Wouw! Kiitos paljon Tiia!  Tuohan näytti jo ihan blogilta! On se ihan eri, kun ammattilainen tekee! Kiitos!" -Katja

"Pakko kyllä sanoa, että sun tekemisen taso on erittäin korkeatasoista. Vaivannäkö on havaittavissa kautta linjan. Harva pystyy samaan tässä maassa." -Timo

"Aloitin lukemaan blogiasi eilen ja jäin heti koukkuun." -Elisa

Lukion äidinkielenopettajani oli sitä mieltä, ettei minun kannata kirjoittaa työkseni eikä puhua julkisesti. Menikin reipas 20 vuotta ennen kuin uskalsin kirjoittaa seuraavan kerran.

Alussa mietin 7 pitkää vuotta blogin aloittamista. Kun sen vihdoin uskalsin perustaa, 7 vuodessa saavutin paljon.

Ei ole merkitystä sillä, mitä muut ovat sinulle sanoneet aikaisemmin. Jos sinä rakastat kirjoittamista - kirjoita.

Kirjoittamalla voimme vaikuttaa, ilahduttaa, kokea, oivaltaa ja ymmärtää. Päätös sisällön tuottamisesta julkisesti on aina sinun.

Muista, että olen täällä sinua varten, auttamassa, tukemassa ja ohjaamassa, jos sitä tarvitset.

"Minusta oli erinomaista, että käsittelit rehellisesti ja avoimesti myös tulojen hankkimista blogilla realistisesti.

 Ei suuria lupauksia helpolla, vaan työtä työtä, niin se on mahdollista. Blogissasi vallitsee myös ihailtava harmonia asian kertomisen ja markkinoinnin välillä. En kokenut kertaakaan sellaista fiilistä, että taas sieltä tulee myyntipuhe, vaan joka kerta kun esille tuli jotain maksullista, se oli ihan oikeasti hyödyllistä!  Sulla on mahtava blogi, joka todella on innostanut minua aloittamaan ja panostamaan bloggaamiseen. 5/5. Blogisi on myös ensimmäinen jolla olen todella viettänyt näin paljon aikaa."

-Marcus

"Halusin kirjoittaa sinulle palautetta Youtube -videoistasi...

Ne ovat ihan loistavia. Olet rakentanut ja toteuttanut ne todella hyvin. Paremmin kuin useimmat muut Youtubessa.

Puheen rytmi on juuri sopiva, äänesi sopii hyvin työhösi (uskottavan ammattimainen, kannustava ja ennen kaikkea rauhoittava) ja sisällöt ovat yhtä tiivistä kuin timantti. Ei liikaa asiaa, ei liian pitkiä videoita ja kuitenkin katsoja saa sisältöä.

Olet ihan paras esimerkki ja asiantuntija puhumaan juuri siitä mitä teet. Todellinen ammattilainen!"

- Jarno

"Minulla ei ole hajuakaan kuinka paljon sinun kurssilaiset ja some-seuraajat sinulle kiitos- ja tsemppiviestejä lähettelevät...

mutta haluan vain sanoa: kiitos että jaat osaamistasi, tietoa ja vinkkejä bloggaamiseen liittyen, kiitos positiivisesta ja hyväntuulisesta asenteesta, kiitos että olet insproiva ja kannustava, kiitos että olemuksesi on "jalat maassa" ja puhut helposti ymmärrettävällä selkokielellä. Sillä perusteella, mitä olen tekstejäsi lukenut tähän saakka ja opetusvideoita kuunnellut: olet ihan mahtava ihminen ja persoona - olisipa maailmassa enemmän kaltaisiasi ihmisiä!

- Sanna

Mistä lähteä liikkeelle?

Blogistani on muodostunut vuosien saatossa kattava tietopankki. Löydät sieltä hyvin laajasti tietoa bloggaamiseen, sisällön tuottamiseen, digituotteiden tekemiseen, markkinointiin ja myyntiin.

Tiedän, että blogini on aarreaitta, johon voi uppoutua tunneiksi.

Olen useasti saanut kuulla, että lukijoilla on 5 - 8 postausta auki samanaikaisesti, eikä lukemista malta lopettaa.

Toivon kuitenkin, että etsit blogista täsmätietoa siihen ongelmaan, joka käsissäsi tällä hetkellä on.

Tieto lisää valitettavasti tuskaa ja mitä enemmän luet, sitä enemmän saatat lamaantua.

Paras keino onnistua ja menestyä on tämä:

Lue yksi vinkki ja vie se suoraan käytäntöön

70 % ihmisistä tekee tämän virheen:

He kuluttavat paljon sisältöä mutta eivät muista (tai halua) tehdä muutoksia omassa blogissaan tai sisällössään. He eivät siis vie teoriaa käytäntöön. Ja siksi he eivät näe niitä tuloksia mitä haluavat.

Tieto itsessään on turhaa, jos et tee sillä mitään.

Jos annan vinkin, kuinka saat lisää lukijoita kotisivuillesi, sinun tehtäväsi on tehdä vinkin mukaan.

Tiedän, että se on joskus pelottavaa ja välillä joutuu menemään ulos omalta mukavuusalueelta mutta usko pois, saat tuloksia paljon nopeammin kun käärit hihat ylös ja ryhdyt tekemään.