Aloita tästä matkasi kohti vapaampaa ja rennompaa yrittäjyyttä

Olen iloinen siitä, että pysähdyt hetkeksi oman yrittäjyytesi äärelle.

 

Mikä sai sinut aikoinaan lähtemään yrittäjäksi?

 

Kenties kaipasit vapautta, taloudellista turvaa tai ehkä haluat toteuttaa itseäsi tavalla, joka ei palkkatyössä istunut työnkuvaan.

 

Olipa syy mikä tahansa, olen iloinen, että tulit luokseni.

 

Minä uskon siihen, että jokainen yrittäjä pystyy saavuttamaan vapaan elämän. Uskon siihen, koska jokainen voi itse määritellä mitä vapaus tarkoittaa. Sen ei ole pakko olla 10 000 euron kuukausimyyntejä eikä 5000 euron premium-tuotteita.

 

Se voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin viikoittainen lounas pitkän kaavan mukaan ystävän tai kollegan kanssa.

 

Yhteisöni yrittäjät koostuvat pääasiassa naisista (mutta miehetkin ovat tervetulleita), jotka eivät "mahdu muottiin". Tällä tarkoitan sitä, että he haluavat olla uniikkeja, eivät massaa.  He haluavat luoda, olla ja rakentaa omannäköistä elämää, jossa heidän ja läheisten on hyvä olla. He haluavat itse määritellä mitä menestys, yrittäjyys, taloudellinen hyvinvointi ja vapaus ovat. Ja he rakentavat yritystoiminnan tukemaan näitä arvoja.

 

Missionani on luoda ympäristö, jossa on rauhallista olla. Me emme puske, tuputa emmekä tyrkytä mitään. Me luomme ilmapiirin, jossa asiakkaat kohdataan ihmisinä, ei numeroina, liideinä tai raha-automaatteina.

 

Tälle sivulle kokosin tärkeimmät asiat, jotka sinun on hyvä tietää, ennen kuin sukellat syvemmälle blogiini. Tutustu rauhassa tähän sivuun ja muista, jos mieleesi tulee milloin tahansa mitä tahansa kysyttävää, ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Tiia ja "tiimi"

ba (3)

Jos pohdit, keitä tiimiini kuuluu, tällä hetkellä olemme työsuojeluvaltuutettu Edisonin kanssa kahdestaan. Teemme töitä ma-to 9 - 16, pidämme normaalit lounas- ja kahvitauot joka päivä ja silloin tällöin otamme päiväunet keskellä työpäivää.

 

Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja palvelemme useassa eri kanavassa, kuten:

  • sähköpostilla (asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi)
  • Instagramin kautta (@tiia_konttinen, @bloggaajasta_ammattilaiseksi, @sisaltoakatemia & @sisaltoakatemiaofficial)
  • Facebookin kautta (TiiaKonttinen2)

 

Meidät tavoittaa myös maksuttoman 45 min kartoituspuhelun kautta (ZOOM), johon voit varata ajan klikkaamalla tästä. HUOM! En lupaa, että työsuojeluvaltuutettu on tapaamisessa mukana mutta voit esittää siitä toiveen varauksen yhteydessä. Kenties saan hänet houkuteltua puhelun alkuun mukaan.

Nauti vapaapäivistä

ba (3)

Yksi tärkeä osa yrittäjyyttä on se, että saat nauttia vapaapäivistä.

 

Siksi kannustankin, että käyt täyttämässä tämän lyhyen kyselyn, jotta saat seuraavat askeleet (kenties) ensimmäisen kokonaisen vapaapäivän pitämiseen.

 

Suosittelen myös, että aloitat tekemään listaa asioista, joita haluat vapaapäivien aikana tehdä. Näin voit aina napsia sieltä ideoita, kun vapaapäivä on lähestymässä.

ba (4)

Liity mukaan yhteisöön

Voit liittyä yhteisöön mukaan usealla eri tavalla:

  • sisäpiiriläisten viikkokirje sujahtaa joka tiistai klo 9 sähköpostiisi. Liittymällä mukaan täällä, saat pienen kiitoslahjan.
  • Voit myös tulla mukaan Facebookiin, jossa keskustelemme markkinointiin ja myyntiin liittyvistä kysymyksistä, ilmiöistä ja trendeistä.
  • Instagramin puolella jaan vinkkejä ja oppeja digituotteiden markkinoinnista ja myynnistä kuten myös lempeästä ja empaattisesta myyvästä tekstistä.
  • Ja aina voit lähettää minulle yksityisviestiä somen tai sähköpostin kautta (asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi). Vastaan viesteihin ma-to 9 - 17 välisenä aikana.
ba (5)

Tutustu blogiin

Blogistani on muodostunut vuosien saatossa kattava tietopankki. Löydät sieltä hyvin laajasti tietoa bloggaamiseen, sisällön tuottamiseen, digituotteiden tekemiseen, markkinointiin ja myyntiin.

 

Tiedän, että blogini on aarreaitta, johon voi uppoutua tunneiksi.

 

Olen useasti saanut kuulla, että lukijoilla on 5 - 8 postausta auki samanaikaisesti, eikä lukemista malta lopettaa.

 

Toivon kuitenkin, että etsit blogista täsmätietoa siihen ongelmaan, joka käsissäsi tällä hetkellä on.

 

Tieto lisää valitettavasti tuskaa ja mitä enemmän luet, sitä enemmän saatat lamaantua.

 

Saat parhaan hyödyn blogistani, kun toimit näin:

Lue yksi vinkki ja vie se suoraan käytäntöön.

 

70 % ihmisistä tekee tämän virheen:

 

He kuluttavat paljon sisältöä mutta eivät muista (tai halua) tehdä muutoksia omassa blogissaan tai sisällössään. He eivät siis vie teoriaa käytäntöön. Ja siksi he eivät näe niitä tuloksia mitä haluavat.

 

Tieto itsessään on turhaa, jos et tee sillä mitään.

 

Jos annan vinkin, kuinka saat lisää lukijoita kotisivuillesi, sinun tehtäväsi on tehdä vinkin mukaan.

 

Tiedän, että se on joskus pelottavaa ja välillä joutuu menemään ulos omalta mukavuusalueelta mutta usko pois, saat tuloksia paljon nopeammin kun käärit hihat ylös ja ryhdyt tekemään.

 

Blogini kategoriat (eli mistä kirjoitan):

"Minusta oli erinomaista, että käsittelit rehellisesti ja avoimesti myös tulojen hankkimista blogilla realistisesti.

 Ei suuria lupauksia helpolla, vaan työtä työtä, niin se on mahdollista. Blogissasi vallitsee myös ihailtava harmonia asian kertomisen ja markkinoinnin välillä. En kokenut kertaakaan sellaista fiilistä, että taas sieltä tulee myyntipuhe, vaan joka kerta kun esille tuli jotain maksullista, se oli ihan oikeasti hyödyllistä!  Sulla on mahtava blogi, joka todella on innostanut minua aloittamaan ja panostamaan bloggaamiseen. 5/5. Blogisi on myös ensimmäinen jolla olen todella viettänyt näin paljon aikaa."

-Marcus

"Halusin kirjoittaa sinulle palautetta Youtube -videoistasi...

Ne ovat ihan loistavia. Olet rakentanut ja toteuttanut ne todella hyvin. Paremmin kuin useimmat muut Youtubessa.

Puheen rytmi on juuri sopiva, äänesi sopii hyvin työhösi (uskottavan ammattimainen, kannustava ja ennen kaikkea rauhoittava) ja sisällöt ovat yhtä tiivistä kuin timantti. Ei liikaa asiaa, ei liian pitkiä videoita ja kuitenkin katsoja saa sisältöä.

Olet ihan paras esimerkki ja asiantuntija puhumaan juuri siitä mitä teet. Todellinen ammattilainen!"

- Jarno

"Minulla ei ole hajuakaan kuinka paljon sinun kurssilaiset ja some-seuraajat sinulle kiitos- ja tsemppiviestejä lähettelevät...

mutta haluan vain sanoa: kiitos että jaat osaamistasi, tietoa ja vinkkejä bloggaamiseen liittyen, kiitos positiivisesta ja hyväntuulisesta asenteesta, kiitos että olet insproiva ja kannustava, kiitos että olemuksesi on "jalat maassa" ja puhut helposti ymmärrettävällä selkokielellä. Sillä perusteella, mitä olen tekstejäsi lukenut tähän saakka ja opetusvideoita kuunnellut: olet ihan mahtava ihminen ja persoona - olisipa maailmassa enemmän kaltaisiasi ihmisiä!

- Sanna