Toimintatapani:

12 asiaa, jotka sinun on tärkeä tietää minusta

1 | Teen tätä koska rakastan kirjoittamista

Yritykseni on rakennettu rakkaudesta sisällöntuotantoa kohtaan. Olen monimutkaisten asioiden yksinkertaistaja ja mahdottomien asioiden mahdollistajia. Uskon väsymättömästi yritysblogin monimuotoisuuteen ja mahdollisuuteen toteuttaa villeimmätkin unelmat. Olen helposti lähestyttävä, luotan timanttiseen sisältöön ja haluan luoda kiireettömän tunnelman juuri sinulle.

2 | Uskon, että kaikki on mahdollista

Ei ole väliä, miten haluat yritysblogia hyödyntää. Uskon, että se on mahdollista toteuttaa. Kun yhdistämme mahdollisuuteen empaattisuuden, intohimon ja idearikkauden, voimme yhdessä rakentaa millaisen yritysblogin tahansa.

3 | Olen täällä muuttamassa maailmaa

Jokaisella on jotain uniikkia annettavaa. Se, mikä on sinulle itsestäänselvyys, voi jollekin toiselle olla arjen pelastava vinkki. Haluan antaa takaisin ja auttaa heitä, jotka käyvät läpi rankkoja aikoja. Siksi annan osan Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennuksen myynneistä suoraan hyväntekeväisyyteen rahalahjoituksena.

“Ole se muutos, jonka haluat nähdä maailmassa.” -Mahatma Gandhi

4 |  En tyydy keskinkertaisuuteen

Annan itsestäni 120 %. Haluan ylittää odotukset. Haluan, että sinä saat ensiluokkaisen kokemuksen niin blogissa, viikkokirjeessä kuin kursseillani ja valmennuksissani.

5 | Myyn tuotteita ja palveluja

Olen ylpeitä siitä, että rakennan ja myyn menetelmiä, jotka helpottavat ja nopeuttavat sinun matkantekoasi. Tavoitteeni on, että jokainen kursseille osallistuja saa upeita ahaa-oivalluksia ja käyttöoikeuden parhaisiin vinkkeihin, tekniikoihin ja menetelmiin, joiden avulla voi vain onnistua. Minulle jokainen opiskelija ja lukija on yhtä tärkeä ja jokainen blogi yhtä arvokas.

6 | Siksi 90 % siitä, mitä teen on ilmaista

Teen väsymättömästi töitä sen eteen, että tuotan parasta mahdollista opettavaista sisältöä bloggaajille ja yrittäjille. Sisällöstä 5 % on toteutettu yhdessä parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa. En myy mainostilaa, sillä haluan antaa parhaan tiedon parhaalla paikalla upeille lukijoillemme (eli sinulle!)

Toivon, että et pahastu, kun markkinoin omia ja tarkasti valittujen yhteistyökumppaneiden verkkokursseja ja e-kirjoja, joiden avulla avulla sinä pääset nopeammin eteenpäin ja pidän näin häiritsevät mainokset pois blogista. Kurssimyyntien ja tarkasti valittujen yhteistöiden avulla minun on mahdollista ostaa ruokaa kissalleni, antaa takaisin hyväntekeväisyyteen ja antaa sinulle suurin osa luovasta työstäni ilmaiseksi.

7 | Luottamus on kaiken A ja O

Mitä kirjoitan blogiin ja viikkokirjeeseen, sen takana seison 100 %. Olen rehellinen ja avoin niin lukijoita, asiakkaita kuin itseäni kohtaan. Jos kurssi tai e-kirja ei sovi sinulle, sanon sen ääneen. Kun virheitä sattuu, kannan vastuuni ja teen ahkerasti töitä niiden korjaamiseksi.

8 | Suosittelen vain niitä, jotka aidosti auttavat sinua

Valitsen yhteistyökumppanini tarkkaan. Suosittelen sinulle vain niitä tuotteita ja palveluita, jotka olen ensin itse kokeilleet ja todenneet toimiviksi. En suosittele mitään, mistä saan rahaa mutta en tunne tuotetta. Jokainen affiliate- ja kumppaniyhteistyö on merkitty ja avoimesti kerrottu.

9 | Minä <3 Sinua

Sinä olet syy, jonka vuoksi olen olemassa. Sinä autat minua rakentamaan tästä maailmasta parempaa paikkaa elää, yksi sisältö kerrallaan. Haluan, että olet iloinen, onnellinen ja tyytyväinen. Vastaan sähköposteihin, kommentteihin ja kysymyksiin aina (ellei nämä mene roskapostikansioon). Haluan, että tunnet, että olet meille tärkeä. Arvostan ja kunnioitan sinua juuri sellaisena kuin olet. #sinäriität

10 | Positiivisuus luo positiivisuutta

Kuitenkin on sanottava, että minun yhteisössäni ei ole tilaa trolleille, vihapuheille, negatiivisuudelle enkä hyväksy kiusaamista missään muodossa. Tällä tavalla toimivat henkilöt eivät ole tervetulleita minun yhteisöihin eikä asiakkaiksi. 

11 | En ole täällä jokaista varten

Optimistisuus ja positiivisuus on ylitsepursuavaa, myönnän sen. Puolustan heikkoja ja nostan esiin tulevaisuuden tähtiä. Otan työni vakavasti mutta en tee työtä vakavalla naamalla. Jos sinua ärsyttää, voit vapaasti valita toisen valmentajan ja blogin jossa viettää aikaa. En ole täydellinen, tekstini eivät ole täydellisiä ja jos sinua ärsyttää se, että yksi pilkku on väärässä paikassa, voin lämpimästi suositella jotain toista valmentajaa tai sisällöntuottajaa. 

12 | Pidän hauskaa ja otan rennosti

Jos se ei ole hauskaa, sitä ei kannata tehdä. Jos se pitää tehdä heti, en tee sitä. Nopeassa ja hektisessä maailmassa on aina tilaa hiljentymiselle, suunnittelulle ja strategisille tavoitteille. Koska haluan antaa sinulle parasta, teen asiat rauhassa ja käytän siihen aikaa. Sillä varmistan, että asiat tulee tehtyä alusta loppuun kunnolla eikä virheitä tapahdu.