Palveluni sinulle

Yritysluennot

Kuinka kääntää haasteet voimavaraksi?

 

Erityiskaksosten totaaliyksinhuoltajasta yrittäjäksi ja miljoona euroa bloggaamalla. Ei aivan tavallinen kombonaatio sinnikkyttä, periksiantamattomuutta ja oman työn ohjausta.

 

Tiia on esimerkki siitä, kuinka haasteet käännetään voimavaraksi. Tiia on entinen pankkilainen, joka uupui kolme kertaa ennen kuin hyppäsi 2014 pois oravanpyörästä. Kahden ala-asteikäisen erityislapsen (adhd/add) totaaliyksinhuoltajana hän lähti rakentamaan omaa yritystä sekä arkea, jossa hänellä ja lapsilla on hyvä olla. 

Koulutukset ja hankkeet

Pienryhmävalmennukset ja -koulutukset

Toteutamme pienryhmävalmennuksia työyhteisöille sekä erilaisiin hankkeisiin. Valmennusten aiheet sovitaan ja räätälöidään aina tarpeen mukaan.

Esimerkkejä pienryhmävalmennuksista:

  • Strategista sähköpostimarkkinointia empaattisella otteella - Kuinka valjastat sähköpostimarkkinoinnin liikevaihdon kasvattamiseen?
  • Miten erotun uniikilla markkinoinnilla?
  • Ilmaista markkinointia yritysblogin avulla
  • Uskalla blogata -blogivalmennus
  • Tuotteista oma asiantuntijuus verkkokurssiksi
  • Innostu bloggaamisesta
  • Sähköpostimarkkinoinnilla lisää kauppaa

Laimeasta uutiskirjeestä säännöllinen kassamagneetti

Räätälöin ja luon sinulle ja sinun yritykseesi sopivan 12 kuukauden uutiskirjesuunnitelman, jonka avulla tiedät aina mistä kirjoitat, milloin myyt ja mitä tuotteita tarjoat. Suunnitelma pitää huolen siitä, ettet myy jokaisessa viestissä vaan tarjoat laadukasta lisäarvoa, joka saa ihmiset ostamaan sinulta enemmän.

 

Suunnitelmassa otetaan kantaa myös siihen, missä vaiheessa kuukautta kannattaa myydä ja missä vaiheessa ei (koska kaikki päivät, viikot ja kuukaudet eivät ole myynnin kannalta samanarvoisia).

 

Suunnitelma sisältää:

  • 52 viikon uutiskirjeiden ideat
  • sähköpostimarkkinoinnin strategian
  • sekä tehokkaimmat toimintakehoitteet (CTA:t)

 

Ja koska sinun menestyminen on minulle aidosti tärkeää, saat kaupan päälle vielä myyvän uutiskirjeen rakenteen, jotta tiedät mitä kirjoitat missäkin järjestyksessä kun haluat myydä uutiskirjeilläsi.

Mentorointiohjelma yrittäjille

Automatisoi asiakashankinta ja nauti lisääntyvästä vapaa-ajasta. Kirjoita itsellesi sisältökoneisto, joka tuo säännöllisesti asiakkaita luoksesi - ilmaiseksi.

 

4 kuukauden henkilökohtainen mentorointiohjelma, jonka aikana rakennamme sinulle automatisoidun asiakashankintakoneiston yritysblogisiisi. Mentorointiohjelma sopii sinulle, jos olet valmentaja, asiantuntija tai myyt palveluja kuluttajille tai yrityksille.

"Olen päässyt Tiian valmennuksessa jo monta askelta eteenpäin bisneksessäni ja olen saanut juuri sitä, mitä olen halunnut. Tiia on valmentajana hyvin pätevä, ammattimainen ja myös lempeä sekä ymmärtävä. Vahva suositus Tiialle!" - Heidi

Ota yhteyttä, jutellaan lisää ja vaihdetaan ajatuksia

asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi (ma-to 9 - 16)

044 - 231 4679 (ma-to 9 - 18)