BLOGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Tietoa minusta

Moikka!

Olen Tiia Konttinen, Suomen blogikuningattareksi tituleerattu valmentaja.

Suurin intohimoni on auttaa sinua kasvattamaan omaa blogiasi ja tulojasi rakentamalla automatisoidun tulovirran affiliate-markkinoinnin avulla.

Yksinkertaistan blogin ja sisältömarkkinoinnin ympärillä olevaa tietotulvaa ja annan sinulle yksinkertaisia ja helppoja vinkkejä ja menetelmiä, joiden avulla saat blogistasi parhaan hyödyn irti.

En ole täällä tekemässä nappikauppaa ja toivon ettet ole sinäkään. Olet kunnianhimoinen ja haluat kasvattaa omaa blogiasi ja tulojasi.

Sinä olet oman blogisi valtiatar tai valtias

Olen täällä palvellakseni sinua. Yritykseni ja blogini on rakennettu intohimosta ja rakkaudesta kirjoittamista kohtaan. Mikään ei saa minua euforiaan varmemmin kuin kirjoittaminen. Minulle kirjoittaminen on luovaa mutta strategista, unelmien toteuttamista ja tavoitteellisuutta.

Hyvin kirjoitettu blogipostaus on kuin kallisarvoinen taideteos, joka ansaitsee lukijan jakamattoman huomion.

Blogini ja viikkokirjeeni ilmaisen materiaalin, maksullisten verkkokurssien, koulutusten ja henkilökohtaisen mentoroinnin avulla tulet saamaan blogistasi kaiken hyödyn irti.

Olen täällä näyttääkseni, miten monipuolinen blogi voi parhaimmillaan olla. Autan sinua rakentamaan itsellesi blogin, josta tällä hetkellä unelmoit. Blogin, joka on uniikki, ainutlaatuinen ja räätälöity juuri sinulle ja lukijoillesi.

Kyllä, tämä on yritys. Ja kyllä, myyn täällä tuotteita ja palveluja. Ja kyllä, olen syvästi kiitollinen siitä, että saan ansaita elannon tekemällä sitä, mitä rakastan. Mutta haluan sinun tietävän, että suurin osa blogissa julkaistavasta materiaaleista on ja tulee olemaan ilmaista sinulle.

En ole täydellinen enkä ole “guru”. Opiskelijani tituleeraavat minua Suomen johtavaksi blogikuningattareksi ja kannan titteliä nöyränä mutta ylpeänä. Olen rakentanut tämän blogin ja yrityksen samalla, kun

  • kasvatin totaaliyksinhuoltajana erityiskaksosia (adhd/add),
  • lapsiani kiusattiin siihen pisteeseen, että toinen vaihtoi koulua ja toinen yritti itsemurhaa
  • taistelin uupumusta ja riittämättömyyttä vastaan
  • seisoin äitini rinnalla, kun hän taisteli haimasyöpää vastaan
  • nukuin viimeiset yöt hänen rinnallaan ja katsoin kun hän veti viimeisen henkäyksen 7.6.2022

Kaiken, minkä näet minun tehneen ja saavuttaneen, olen rakentanut nollasta yksi tiili kerrallaan. Mitään en ole saanut valmiina.

Teen virheitä, olen inhimillinen ja minullakin on tunteet. Minulla ei ole kaikkia vastauksia ja poden huijarisyndroomaa siinä missä muutkin. Minulla on huonoja päiviä ja joskus viikkojakin. Perheen ja yrittäjyyden yhdistäminen on hauskaa mutta välillä todella raskasta.

Toivon, että ajattelet minua oppaana, joka kuljettaa sinua kädestä pitäen yli syvien sudenkuoppien ja näyttää sinulle parhaimmat oikopolut, joiden avulla saat parhaiten tuloksia.

Olen sitoutunut antamaan sinulle parhaat vinkkini ja oppini vuosien varrelta ja antamaan informaation aitona ja rehellisenä.

Joten älä odota täydellisyyttä ja kiiltokuvia, koska elämä ja bloggaaminen harvoin sitä on. Et löydä somestani peppu- tai tissikuvia, treenivideoita tai luksusmatkoja.

Minulla ei ole mitään näitä vastaan mutta itse en niistä paljon perusta.

Sen sijaan odota ajatuksia herättäviä, avoimia ja inspiroivia ideoita, ajatonta viisautta, hauskoja hetkiä ja väsymätöntä omistautumista auttaakseni sinua rakentamaan blogi, josta tunnet ylpeyttä joka päivä.


Olen aina halunnut auttaa muita. Sytyn siitä, että saan kuulla oppilaitteni ja lukijoitteni onnistumistarinoita. Kyyneleet silmissä luen upeita palautteita, miten yksi pieni vinkki sai lukijamäärän nousemaan uudelle tasolle.

Olen ylpeä siitä, että olemalla oma itseni, olen onnistunut rakentamaan jo toistamiseen yhteisön, jossa matkaani seuraa yli 65 000 upeaa bloggaajaa ja yrittäjää niin blogin, sosiaalisen median kuin viikkokirjeiden kautta.

tiia-konttinen (1)

Olen valmentanut ja auttanut yli 6000 bloggaajaa ja yrittäjää olemaan itsevarmempi bloggaajana ja  rakentamaan blogista paikka, jossa on hyvä olla.

Blogistani et löydä mitään teoreettista tai mutu-tuntumalta kuulostavaa liiba laaba höttöä vaan käytännönläheisiä ja konkreettisia tehtäviä, joiden avulla pääset eteenpäin. Vinkit, ohjeet ja virheet olen henkilökohtaisesti testannut, kokenut ja analysoinut, jotta sinä säästät aikaa, rahaa ja hermoja.

Jos luit tänne saakka, olen suuresti kiitollinen. Toivon, että tämä on alku upealle matkalle, jota saamme yhdessä kulkea. Haluan tietää sinusta mahdollisimma paljon, kuka olet, miksi bloggaat ja mikä saa sinut syttymään.

Haluan sydämestäni kiittää sinua siitä, että tulit vierailulle ja toivon, että viihdyt myös pidempään. Mikäli koet blogini hyvänä tietolähteenä, voit vapaasti jakaa postauksia omissa somekanavissasi. Tällä tavalla yhä suurempi määrä bloggaajia ja bloggaavia yrittäjiä näkee mitä teen ja saa apua oman bloginsa kanssa.

Haluatko tulla mukaan yhteisöön sosiaalisessa mediassa? Se onnistuu klikkaamalla alla olevia linkkejä ja tilaamalla kanava tai tulemalla seuraajaksi.

Rakkain terveisin,

nimmari_1