ARKISTO

Bloggaaja

Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Kerro muiden tuotteista omassa blogissasi ja tienaa samalla rahaa. Kuulostaako liian helpolta? Tätä affiliatemarkkinointi yksinkertaisuudessaan on. Käytät tuotetta, josta itse tykkäät ja kerrot siitä muille.

Mutta sen sijaan, että kertoisit tuotteesta kaverille kahvikupposen ääressä, kirjoitat samat sanat vain blogiisi. Näin lukijasi pääsevät lukemaan ajatuksiasi ja haluavat testata tuotetta itse. Kun lisäät postaukseen affiliatelinkin, voit alkaa tienaamaan rahaa vaikka jo saman tien.

Bloggaamisen alkeet e-kirja

Kirjoittajalta Riitta Korpipää /

Bloggaamisen alkeet e-kirja Entä jos bloggaamisen aloittaminen olisikin helppoa? Oletko miettinyt kaksi vuotta bloggaamisen aloittamista? Ei se mitään, et nimittäin ole ainoa. Monet muutkit odottavat.  Kun aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran vuonna 2007, tuntui, kuin tekisin jotain mitä olen aina halunnut tehdä. Muistin välittömästi kymmensormijärjestelmän, kun asetin sormet näppäimistölle. Muistin, miltä tuntui kirjoittaa tarinoita koulussa. Muistin,…

Saavuta menestys 15 min päivässä | Työkirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Vaivaako sinua ainainen kiire töissä? Teetkö pitkää päivää, mutta silti tuntuu, ettet saa riittävästi aikaiseksi?

Tämän työkirjan avulla opit ymmärtämään, mihin aikasi kuluu ja miten voit tehostaa ajankäyttöäsi, jotta saavutat tavoitteesi ja unelmasi. Saat runsaasti tehtäviä, joiden avulla vapautat aikaa muille tärkeille asioille, kuten perheelle ja harrastuksille.

Menestynyt ihminen käyttää asioita niihin asioihin, jotka vievät häntä eteenpäin.

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

50 nopeinta saa ilmaiseksi ”40 + 10 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa ja säästää rahaa” minioppaan.

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen. Haluatko aloittaa bloggaamisen

  • muttet keksi mistä kirjoittaa
  • tai olet epävarma, haluatko aloittaa bloggaamisen omalla nimelläsi?

Kurssi sisältää 101 testattua ja valmiiksi rajattua blogiaihetta, jotka saavat lukijoita ja joiden avulla tienaat rahaa (mikäli se on jonain päivänä tavoitteesi). Saat muun muassa 40+ tutorial-videota, joiden avulla muokkaat omasta Wordpress-blogistasi täysin uniikin.