Mediassa ja blogeissa

Blogipostaukset


Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ Workshop


Vieraskynät


Podcastit + Youtube

Palautteita Oivalluskoulun haastattelusta:

"Hei, Kiitos Tiialle ja Annukalle! Uskomatonta, että näin hyviä palveluja saan osakseni. Tiian antamasta lahjasta tulee varmasti minulle työkalu, tavalla tai toisella, kiitos <3 Minulla on ollut blogi ja olen käyttänyt sitä palkkatyössäni opetuksen välineenä, mutta minua kiehtoo ajatus omasta blogista, koska minulla on jotenkin sisäinen tarve, intuitio kirjoittamiseen ihan omana itsenäni myöskin. Eli Tiia auttoi minua uskomaan, että aina asiat järjestyy ja ennen kaikkea ei tarvitse jäädä yksin, vaan somemaailmassa on paljon vertaisia ja todella ihania ihmisiä, kuten Tiia!"

"Auttaminen ja intuition kuuntelu jäivät päällimmäisinä mieleen. Itselläni selkeästi nyt prosessi meneillään, jossa pyrin enemmän ja enemmän itseni kuunteluun, joten näistä haastatteluista se jää näemmä parhaiten mieleen. Kiitos tästä!"

"Kiitos tästäkin hienosta videosta! Mieleen jäi erityisesti kohta jossa puhutaan rohkeudesta : rohkeasti kohti tuntematonta! Olet loistava haastattelija, aito ihminen!"


Lehdissä ja muualla


Osallistuitko valmennukseen tai workshoppiin? Testasitko jotain opettamaani menetelmää? Kirjoititko oppimastasi blogipostauksen omaan blogiin? Lähetä minulle postauksesi url  asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi,  lisään sen mielelläni tälle sivulle.