ARKISTO

E-kirjat

11 500 € myyntiä 31 päivässä | Työkirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Kirjan avulla teet itsellesi kannattavan verkkokurssin lanseerauskampanjan. Opit asettamaan itsellesi realistiset myyntitavoitteet ja opit käytännössä, mitä tekniikoita ja työkaluja voit käyttää markkinoinnissa, jotta kurssisi olisi menestyvä. Saat 7 päivän strategian, jonka avulla markkinoit tuotettasi sosiaalisessa mediassa tai vaikkapa sähköpostilla.

Affiliatemarkkinointi | 28 500 € yhdellä postauksella

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Kerro muiden tuotteista omassa blogissasi ja tienaa samalla rahaa. Kuulostaako liian helpolta? Tätä affiliatemarkkinointi yksinkertaisuudessaan on. Käytät tuotetta, josta itse tykkäät ja kerrot siitä muille.

Mutta sen sijaan, että kertoisit tuotteesta kaverille kahvikupposen ääressä, kirjoitat samat sanat vain blogiisi. Näin lukijasi pääsevät lukemaan ajatuksiasi ja haluavat testata tuotetta itse. Kun lisäät postaukseen affiliatelinkin, voit alkaa tienaamaan rahaa vaikka jo saman tien.

Bloggaamisen alkeet e-kirja

Kirjoittajalta Riitta Korpipää /

Bloggaamisen alkeet e-kirja Entä jos bloggaamisen aloittaminen olisikin helppoa? Oletko miettinyt kaksi vuotta bloggaamisen aloittamista? Ei se mitään, et nimittäin ole ainoa. Monet muutkit odottavat.  Kun aloitin bloggaamisen ensimmäisen kerran vuonna 2007, tuntui, kuin tekisin jotain mitä olen aina halunnut tehdä. Muistin välittömästi kymmensormijärjestelmän, kun asetin sormet näppäimistölle. Muistin, miltä tuntui kirjoittaa tarinoita koulussa. Muistin,…

Ilmaisia keinoja kasvattaa myyntiä | Näin saat kauppasi kuhisemaan

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Ovatko kauppasi myynnit jumittaneet, mutta vähäinen markkinointibudjetti ei salli laajoja mainoskampanjoita?

Jos haluat lisää myyntiä, tämän työkirjan avulla opit palvelemaan asiakkaitasi paremmin ja tekemään tuloksellista myyntiä. Kerron, miten voit markkinoida kauppaasi ilmaiseksi ja saada lisää tyytyväisiä asiakkaita.

Kirjoita oma e-kirja (e-kirja)

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Yrittäjät ovat ahkerimpia ihmisiä jotka tiedän. He eivät pelkästään ole oman alansa ammattilaisia vaan he käyttävät aikaa ja vaivaa oman liiketoimintasa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Kun itse tein päätöksen alkaa toista kertaa yrittäjäksi, halusin rakentaa liiketoiminnan joka ei sitonut minua ajallisesti eikä maantieteellisesti. Erityiskaksosten yksinhuoltajana olin nähnyt, miten vaikeaa palkkatyön ja perheen yhdistäminen voi olla.

Kun sain tilaisuuden kirjoittaa oman e-kirjan, en epäröinyt hetkeäkään. Onneksi en epäröinyt, sillä tuo päätös toi minulle ensimmäisenä vuotena yli 31 000 € myyntiä. Parasta tässä on se, että melkeinpä kuka tahansa yrittäjä voi kirjoittaa oman e-kirjan ja myydä sitä omille asiakkailleen.

Saavuta menestys 15 min päivässä | Työkirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Vaivaako sinua ainainen kiire töissä? Teetkö pitkää päivää, mutta silti tuntuu, ettet saa riittävästi aikaiseksi?

Tämän työkirjan avulla opit ymmärtämään, mihin aikasi kuluu ja miten voit tehostaa ajankäyttöäsi, jotta saavutat tavoitteesi ja unelmasi. Saat runsaasti tehtäviä, joiden avulla vapautat aikaa muille tärkeille asioille, kuten perheelle ja harrastuksille.

Menestynyt ihminen käyttää asioita niihin asioihin, jotka vievät häntä eteenpäin.

Sinullakin on oikeus vaurastua e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

50 nopeinta saa ilmaiseksi ”40 + 10 tapaa ansaita ylimääräistä rahaa ja säästää rahaa” minioppaan.

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja

Kirjoittajalta Tiia Konttinen /

Yritysbloggaamisen alkeet e-kirja Palautteita e-kirjasta: ”E-kirja on todella hyödyllinen vasta-alkajalle ja sellaiselle, jolla ei ole kovin hyvää käsitystä koko blogi-/somemaailmasta.” ”Tämä kannusti tekemään askelia, yksinkertaisti mun ajatuksiani bloggaamisesta.” ”Hyödyllistä tietoa oli minulle riittävästi, koska minulla ei ole vielä blogia niin koin saavani tästä  paljon inspiraatiota aloittamiseen ja hyödyllistä tietoa aiheen valinnasta ja ulkoasusta. Paljon hyviä vinkkejä ja pointteja, joita…