Verkkokauppa

Näin teet ensimmäisen verkkokurssin

(29 tuotearviota)

197,00  sis.alv.

Kurssi julkaistu ensimmäisen kerran 2018 | Kurssimateriaali päivitetty 2020 | Seuraava päivitys 2024 | Materiaalin päivityksen yhteydessä hinta nousee

Moni yrittäjä tekee sen virheen, että he tekevät ensin ”täydellisen” verkkokurssin ja vasta sen jälkeen alkavat myymään sitä. Tämä on kuitenkin väärä lähestymistapa.

Ensin sinun täytyy tietää, että kurssilla on menekkiä ja vasta sen jälkeen tehdä varsinainen kurssi. Kun toteutat verkkokurssin tällä tavalla, varmistat sen, ettet hukkaa turhaa aikaa turhien kurssien tekemiseen. Etkä menetä rahaa tai kallisarvoista työaikaa.

”Loistava kurssi ja todellinen value for the money paketti. Uskomattoman paljon arvokasta tietoa sekä step by step ohjeistusta. Voin suositella jo vahvasti tätä kurssia vaikka itse vasta pintaraapaisun kurssista käynyt mutta innoissani heti lähdin virittelemään ideoita. -Timo

BONUKSENA kaupan päälle:

 • Näin teet 11500e myyntiä 31 päivässä -työkirja
 • Ilmaisia keinoja kasvattaa myyntiä verkossa -työkirja
 • 101 keinoa kasvattaa myyntiä verkossa -opas

Kuvaus

Näin teet ensimmäisen verkkokurssin

Tuotteista osaamisesi verkkokurssiksi ja palvele asiakkaitasi siitäkin huolimatta, että maailma muuttuu kovaa vauhtia.

Toisin kuin luullaan, verkkokurssin tekeminen ei ole vaikeaa. Näin toteutan omat verkkokurssini:

 • Teen kalvot maksuttomalla Google Driven Slides-ohjelmalla
 • Kuvaan omaa näyttöruutuani maksuttomalla Zoomilla
 • Editoin videot kännykällä (iPhonen iMovie)
 • Lataan videon piilotettuna Youtubeen
 • Ja linkitän sieltä kurssialustalle

Mutta verkkokurssin teknistä toteutusta tärkeämpää on tietää, että kurssilla on menekkiä. Toisin sanoen, että asiakkaat haluavat ostaa sen.

Moni yrittäjä tekee sen virheen, että he tekevät ensin ”täydellisen” verkkokurssin ja vasta sen jälkeen alkavat myymään sitä. Tämä on kuitenkin väärä lähestymistapa.

Ensin sinun täytyy tietää, että kurssilla on menekkiä ja vasta sen jälkeen tehdä varsinainen kurssi. Kun toteutat verkkokurssin tällä tavalla, varmistat sen, ettet hukkaa turhaa aikaa turhien kurssien tekemiseen. Etkä menetä rahaa tai kallisarvoista työaikaa.

Kun suunnittelet ja toteutat verkkokurssin oikeassa järjestyksessä (testaat ensin menekkiä ja vasta sen jälkeen teet varsinaisen kurssin), sinun on mahdollista saada tämänkaltaisia tuloksia:

Älä kuitenkaan tee tätä virhettä:

Kuvittelet, että löydät upean verkkokurssi-idean aiheesta, jonka sinun asiakkaasi sinun mielestäsi tarvitsee.

Se, mitä asiakas tarvitsee ja mitä hän haluaa ostaa, voivat olla kaksi täysin eri asiaa. Siksi sinun on ensin löydettävä kurssi-idea, jonka sinun asiakkaasi haluaa ja vasta sitten toteutettava kurssi.

Tätä tarkoitusta varten olen rakentanut sinulle verkkokurssin, jossa autan sinua askel askeleelta:

 • löytämään parhaan kurssi-idean
 • testaamaan sitä markkinoilla
 • ja vasta sen jälkeen tekemään sen valmiiksi.
Verkkokurssien avulla turvaat kassavirtaa myös silloin, jos itse sairastut tai haluat vihdoin pitää ansaitun loman

Kenelle tämä kurssi sopii?

Jos tunnistat itsesi joistain näistä asioista, tämä kurssi on tehty sinulle

 • Haluat turvaa kassavirtaan vaikka maailma muuttuukin
 • Haluat auttaa omia asiakkaittasi oppimaan ja kehittymään oman kohdin rauhassa
 • Haluat saada lisää vapaa-aikaa, ”ulkoistamalla” osan nykyisestä työstä asiakkaalle verkkokurssin muodossa
 • Haluat oppia, miten tehdään verkkokurssi, jota ihmiset haluavat ostaa (sen sijaan, että käytettäisiin kallisarvoista aikaa sellaisen kurssin tekemiseen, joka ei kiinnosta ketään)

Tämä kurssi ei sovi sinulle, jos:

 • Haluat itsepintaisesti pitää kiinni siitä, että palvelu tuotetaan palveluna, eikä sitä voi tuotteistaa verkkokurssimuotoon
 • Haluat itse keksiä kurssi-ideoita sen sijaan, että kysyisit suoraan asiakkailta mitä he haluavat
 • Et ole valmis panostamaan digitaalisten tuotteiden tekemiseen
 • Kuvittelet, että kurssin täytyy olla valmis ja täydellinen, ennen kuin sitä voi myydä
 • Et halua oppia uusia asioita ja kehittyä maailman mukana

Kurssilla on 90 päivän 100 %:n rahat takaisin -takuu

Mikäli opiskelet kaiken, mitä opetan tällä kurssilla, ja teet annetut tehtävät, muttet tienaa verkkokurssin myynnillä, maksan sinulle koko kurssimaksun takaisin.

Muuta huomioitavaa:

 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu kassa-sivulla oikein.
 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” -painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin sekä kurssin kirjautumistiedot sinulle.
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä, niin lähetän kirjautumistiedot sinulle mitä pikimmiten.
 • Nämä materiaalit ovat vain sinun henkilökohtaiseen tai oman yrityksesi käyttöön. Näitä materiaaleja ei ole lupa antaa asiakkaille, eikä näillä ole lupaa kouluttaa omia asiakkaita.
 • Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kaikille kursseilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa vähintään 14 päivän ajan. Jos et saa kurssien avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

29 arviota tuotteelle Näin teet ensimmäisen verkkokurssin

 1. Tomi Väätäinen

  Kurssi on todella kattava paketti ja antaa paljon käytännöllisiä ohjeita kurssin rakentamiseksi nollasta maaliin. Suosittelen lämpimästi osallistumaan jos mietit verkkokurssin rakentamista.

  Kokonaisuus on loogisesti etenevä ja materiaaleihin pääsee kätevästi palaamaan jos jokin kohta jäi askarruttamaan.

  Kiitos omasta puolestani 🙂

  Tomi

  http://www.saless.fi

 2. Kirsi Keränen

  Kurssi sisältää todella paljon materiaalia ja havainnollistavia esimerkkejä. Tietojen avulla saa varmasti luotua verkkokurssin. Suosittelen!

 3. Kirsi Keränen

  Kurssi sisältää todella paljon materiaalia ja havainnollistavia esimerkkejä. Tietojen avulla saa varmasti luotua verkkokurssin. Suosittelen!

  Kirsi Keränen

 4. Niina

  Kurssi etenee loogisesti ja sisältää aloittelijan paketin kompaktissa koossa ja selkeästi. Aidon tuntuista osaamista eikä ole liikaa rönsyilyä.

 5. Minna

  Kurssi on hyödyllinen ja ehdottomasti hintansa väärti. Videoita on mukava seurata ja oheis-/lisämateriaaleja on paljon saatavilla.

  Minna / http://www.flyingfysio.com

 6. Marie Sundman

  Erittäin loogisesti etenevä, kattava ja antoisa kurssi! Aiheet käydään selkeästi läpi, ja ensikertalaisenkin on helppoa seurata ja toteuttaa asiat käytännössä kurssin ohjeiden avulla.

 7. Minna Heikkinen

  Tämän kurssin avulla saat helposti oman ideasi kurssin muotoon. Kaikki tarvittava löytyy yhdestä paketista!

  https://www.mutsiduunissa.fi/verkkovalmennukset/

 8. Maarit Lindroos

  Kurssi on hyvä ja asiat käsitelty selkeästi. Omaa kurssi en ole vielä tehnyt, koska sain suuri kirjani valmiiksi, Kurssi tulee kirjan sisällön pohjalta.

  http://www.maaritlindroos.com

 9. Saija Aarnio

  Aito, rehellinen ja alusta asti mukaansatempaava verkkokurssi. Mukavasti ja selkeästi etenevä. On myös huippua, että materiaaliin voi palata yhä uudelleen. Tiia on alansa mestari. Kurssin eväillä, tietotaidolla ja hyvällä meiningillä on ilo rakentaa omaa kurssia. Lämmin suositus!

  Saija Aarnio
  https://digijuulia.com

 10. Miia Kämäräinen

  Eipä harmita tämän verkkokurssin ostaminen, loistavasti sukelletaan verkkokurssien tekemisen maailmaan!

 11. Pirjo

  Kurssi on loistava paketti. Sopivan kompakti ja siinä pääsee alkuun helposti.
  Oma ensimmäinen sivusto ja verkkokurssi on työn alla. Uskon, että pääsen kurssin avulla etenemään hyvin, ja saan oman ensimmäisen verkkokurssin tehtyä koska kurssi itsessään etenee loogisesti.

  Suosittelen lämpimästi!

 12. Maria Rautava

  Kurssin sisältö on todella hyvää ja käytännönläheistä. Olen edennyt oman verkkokurssin suhteen juurikin Tiian askelmerkkien mukaisesti ja nyt on pilotti käynnissä.
  Kurssi antaa todellista tietoa ja neuvoja oman kurssin rakentamiseen. Suosittelen lämpimästi.
  Kiitos Tiia todella paljon hyvästä kurssista.

  https://www.oivallamieli.com/voimaa-aidille-verkkovalmennus/

 13. Päivi Järvilehto-Kylänpää

  Selkeää, runsaasti materiaalia 😊 Tiiaa on todella kiva kuunnella. 😊 Oma verkkokurssi on vasta suunnitteilla, mutta tiedän, että saan kurssista paljon apua ja hyötyä. Materiaaliin voin aina palata, joten voin ammentaa sieltä tietoa useaan kertaan. 😊 Kiitos 🥰

 14. Timo Ylönen

  Todella loistava kurssi ja tästä kurssista saa tiivistetysti hyvän opetuksen verkkokurssin tekemisestä. Suosittelen kurssia!

 15. Markku Kallinen

  No minä otin tämän kurssin yleissivistyksen, mutta sain enemmän. Ehkäpä haukkametsästyskurssini kiinnostaa jotain ja jos ei, niin eipä haittaa. Sinisiä ajatuksia kuin havukka ahon ajattelijalla.

 16. Petri Virolainen

  Kurssin sisältö yllätti sillä se oli todella kattava ja sisältää hyvät täsmä ohjeet. Iso peukku tälle kurssille

 17. Sari Kujala

  Tämä kurssi on loistava paketti kenelle tahansa, joka suunnittelee verkkokurssien tekemistä ja myymistä. Käytännön ohjeet kattavat myös markkinointiin liittyviä asioita, jotka ovat enemmän kuin tärkeitä, koska ilman hyviä mainostustaitoja kurssi jää netin syövereihin ja aikasi menee hukkaan. Kurssin hinta-laatusuhde on kohdillaan!

  https://rumpukoulubasari.fi/verkkokurssit

 18. Minna A.

  Tiian materiaalit ja lisä-/oheismateriaalithan ovat aina älyttömän hyviä! Tässä parhautta on, että tämä on videoina, pitkinä ja selkeinä sellaisina. Ulkohommissa ei oikein voi samalla lukea, siksi iso plussa kuunneltavalle materiaalille!

  https://paivakummunminna.blog

 19. Minna Alaspää

  Tiian materiaalit ovat aina hyvät ja perinpohjaiset ja sellaiset, ettei tällainen talliainen uuvu kaiken teknisen tietämättömyytensä alle… 😀 Plussaa siitä, että nämä ovart videoina, tulee hyvä yhdistelmä kun sisällä katsoo ja kuuntelee ja kirjoittaa, ja ulkohommissa kuuntelee!

  https://paivakummunminna.blog

 20. Mari

  Heti kurssin alussa tulee hyödyllistä tietoa. Tiia menee suoraan asiaan eikä ”lörpöttele turhia”. Lähestymistapa on silti rento ja lämminhenkinen. Kiitos! 😊

 21. Reijo Määttänen

  Hain lähinnä yleistietoa verkkokursseista, mitä voi siirtää omille sisustusalan oppilaille. Voi olla, että jotain omaakin kurssia keksii.

 22. Nina Päivinen

  Tiian kurssi oli erinomainen apu ensimmäisen TaklaaTavarat-verkkokurssini rakentamiseen. Parhaillaan päivitän kurssia ja hyödynnän Tiian selkeää, Näin teet ensimmäisen verkkokurssin, materiaalia myös päivityksessä sekä uusien kurssien luomisessa. Kurssilta sai kyllä rahoilleen vastinetta! Lämmin suosittelu omista verkkokursseista haaveileville! Omat verkkokurssit löydät jatkossa http://www.minimoiden.fi

 23. Anna Lassila

  Lämminhenkinen, mutta ammattimainen kurssi, jonka työkalut ovat kyllä timanttia! Tehtävät ovat selkeitä ja eteneminen loogista. Jo alussa saa valtava määrän hyödyllistä tietoa, eikä melkein malta odottaa, mitä loppua kohti tuleman pitää! Suosittelen, ehdottomasti!

  https://www.annanevaat.fi

 24. Terhi Saarikoski

  Olen päässyt hyvään alkuun verkkokurssissa, ja todellakin hyödyllinen kurssi! materiaaliin voi palata halutessaan ja muistiinpanolehtiö pullottaa, kun tulee niin paljon ideoita. Tiia osaa hommansa, kurssi etenee järjestelmällisesti ja loogisesti ja sitä on helppo seurata. Extra + merkki tähtien perään lähtee Tiian hersyvälle naurulle, joka aina välillä pulpahtaa esiin asioiden välissä. Niin, ja toinen+ sille, ettei kurssista ole hiottu liian ”kiiltokuvamaista”. Persoona saa näkyä kursseilla ja inhimillisyys säilyä. Sitä toivon omillekin tulevaisuuden verkkokursseilleni alanvaihtoon liittyen.

  http://www.tahtonainen.fi

 25. Jenni Naskali

  Tasokas ja laadukas kurssi, paljon materiaalia ja tietoa! Auttoi rakentamaan oman ensimmäisen kurssin, ja aion ottaa vielä kertauksen alle ennen seuraavan kurssin rakentamista.

  http://www.jennasdream.com

 26. Katja

  Selkeä, kerrassaan hyvä sekä asiatäyteinen kokonaisuus! Toimii jos vaan tekee annettujen oppien mukaan 🤩

 27. Antti Taipale

  Tiian rakentama kurssi oli selkeä ja auttoi ymmärtämään monia aspekteja ja varomaan sudenkuoppia. Lisäksi kurssilta sai paljon vinkkejä moneen muuhunkin, kuin pelkästään verkkokurssin rakentamiseen. Suosittelen! Kiitos.

 28. Nita Laitinen

  Laadukas ja hyödyllinen kurssi! Olen miettinyt verkkokurssien tekemistä jo pidemmän aikaa. Tiian selkeiden ohjeiden avulla olen vihdoin saanut ensimmäisen mielen hyvinvointiin liittyvän verkkokurssini siihen pisteeseen, että pilotointi alkaa ensi viikolla.
  http://www.nitasterapia.fi

 29. Timo H

  Loistava kurssi ja todellinen value for the money paketti. Uskomattoman paljon arvokasta tietoa sekä step by step ohjeistusta. Voin suositella jo vahvasti tätä kurssia vaikka itse vasta pintaraapaisun kurssista käynyt mutta innoissani heti lähdin virittelemään ideoita.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat