Verkkokauppa

Sähköpostilistan Boost -kasvu [Nollasta 1000 osoitteeseen]

197,00  sis.alv.

Kurssi julkaistu ensimmäisen kerran 2019 | Kurssimateriaali päivitetty 2021 | Seuraava päivitys 2024

Sähköpostilistan Boost -kasvu (Nollasta 1000 osoitteeseen) verkkokurssi sopii sinulle, joka turvata oman liikevaihtosi. Sähköpostimarkkinointi on paitsi kustannustehokasta (paras ROI) mutta myös turvallista. Sosiaalisen median kanavat voidaan sulkea koska tahansa mutta sähköpostiosoitteet säilyvät sinulla. Voit lähettää ensimmäisen myyntisähköpostin, kun listallasi on 300 nimeä ja hankkia tämän valmennuksen hinnan takaisin nopeasti.

Valmennuksessa tietoa myös EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR).

”Hyviä sisäänajokirjeitä  sä kirjoitat Tiia!”

Eero

”Sähköpostini on aika täynnä, joten olen parin viikon ajan ”siivonnut” sitä. Voitko uskoa, että olen säästänyt KAIKKI sinun lähettämäsi sähköpostit (blogit, viikkokirjeet) alkuvuodesta 2016 alkaen! Niitä oli yhteensä 125 kappaletta! Niin tärkeänä olen pitänyt sinun lähettämääsi materiaalia”

Hannele

 

Kuvaus

Sähköpostilistan Boost -kasvu (Nollasta 1000 osoitteeseen) verkkokurssi sopii sinulle, joka turvata oman liikevaihtosi. Voit lähettää ensimmäisen myyntisähköpostin, kun listallasi on 300 nimeä ja hankkia tämän valmennuksen hinnan takaisin nopeasti.

Sähköpostimarkkinointi ei ole pelkkää ”OSTA, OSTA, OSTA” spämmiä.

Laadukkaasti toteutettu sähköpostimarkkinointi saa ihmiset avaamaan ja jopa odottamaan kirjeitäsi.

Vaikka möisit omia tuotteitasi ja palvelujasi kirjeissä:

”Hyviä sisäänajokirjeitä  sä kirjoitat Tiia!”

Eero

”Olen seurannut suurella mielenkiinnolla viikkokirjeitäsi jotka napsahtanut aina ajalleen postilaatikkoon. Sisältö on erittäin laadukasta ja innostavaa ja oman blogin/e-kirjan aloittaminen alkaa olla minullakin lähellä.

Olen myös seurannut Norjalaisia sekä kansainvälisiä blogivalmentajia ja sanonkin suoraan että sinun sisällöstä löytyy se aidoin ihmisistä ja asioista välittäminen ja halu auttaa muita eteenpäin samassa genressä tulee vilpittömästi. Totta kai rahakin on tärkeä mutta se ei ole se prioriteetti yksi, sinulla on  tunteen paloa kirjoittamista kohtaan ja se on jo elämäntapa. Ei pelkkä työ.

Näiden seikkojen johdosta ja että koska olen suomalainen päätinkin jatkaa ehdottomasti sinun joukkueessa ja julkaista blogini mahdollisimman nopeasti.”

Jaakko

”Sähköpostini on aika täynnä, joten olen parin viikon ajan ”siivonnut” sitä. Voitko uskoa, että olen säästänyt KAIKKI sinun lähettämäsi sähköpostit (blogit, viikkokirjeet) alkuvuodesta 2016 alkaen! Niitä oli yhteensä 125 kappaletta! Niin tärkeänä olen pitänyt sinun lähettämääsi materiaalia”

Hannele

Miksi sähköpostimarkkinointi on niin hyvä vaihtoehto?

Koska jokaista käytettyä euroa kohden, sinun on mahdollista saada 35 euroa takaisin. Sähköpostimarkkinoinnin ROI on parempi kuin yhdenkään maksetun mainoksen. Sitä paitsi sinä hallinnoit sähköpostiosoitteita. Jos sosiaalisen median profiilisi suljetaan ja olet kerännyt asiakkaat sinne, menetät liiketoiminnan käytännössä yhdessä yössä. Sähköpostilistan kanssa tätä samaa ongelmaa ei ole. 

 


Sähköpostimarkkinoinnilla on mahdollisuus saada tämänkaltaisia tuloksia (kun sähköpostimarkkinointi toteutetaan laadukkaasti):

Opiskelijamme lähetti reilun viikon aikana 5 sähköpostia, jossa hän möi omaa verkkokurssiaan. Koko kampanjan myynti oli 2532,10 euroa, josta sähköpostimarkkinoinnin osuus 1612,95 euroa. Jos hänellä ei olisi ollut sähköpostilistaa, on hyvin suuri todennäköisyys, että hän olisi tehnyt kampanjan aikana vain 919,15 euroa kauppaa. Opiskelijamme lähetti alla olevan kuvakaappauksen intoa puhkuen:

Asiakkaani lähettää 3 uutiskirjettä viikossa ja myy jokaisella kirjeellä keskimäärin 125 € (kuukaudessa n. 1 500 €)


Opiskelijani keräsivät yli 500 nimeä sähköpostilistalle 30 päivässä. Tällä hetkellä heidän sähköpostilistallaan on yli 2000 nimeä.


Eräs opiskelijani lähetti tiedon Workshopista omalle sähköpostilistalleen, jossa oli vain 25 ihmistä. Heistä 3 ilmoittautui heti mukaan Workshoppiin. Opiskelijani oli päättänyt, että jos hän saa 4 osallistujaa, Workshop pidetään. Kolmen ilmoittautujan jälkeen hän kertoi Facebookissa, että Workshoppiin on enää yksi paikka vapaana ja paikka täyttyi alta aika yksikön.


Huhtikuussa 2016 lähetin kolme sähköpostia kuuden päivän aikana 900 henkilölle ja tein myyntiä  13 000 € alle viikossa


Eräs asiakkaani myy konsultaatiota kuluttajille. Kun hän lähettää myyntisähköpostin omalle listalleen, hän saa sieltä aina keskimäärin kuusi asiakasta ja n. 1 470 € myyntiä.


Sähköpostilistani on kasvanut useasti yli 1000 uudella osoitteella 30 päivässä


Kesällä 2018 verkkokurssilanseeraukseni ROI oli 29283,08 % ja myyntiä tuli pelkästään sähköpostimarkkinoinnilla yli 22 400 € kolmessa viikossa


Tämä verkkokurssi sisältää:

 • Itseopiskeltavan kurssimateriaalin, miten aloitat ja kasvatat sähköpostilistaa vähintään 1000 osoitteeseen
  • Sisältää teoriaa sekä askel askeleelta käytännön ohjeet sähköpostilistan kasvattamisesta (videoita ja tutoriaaleja)
  • Sisältää tekniikkavideoita Active Campaignesta  (sopii aloittelijalle ja edistyneemmälle)
  • Valmiita sähköpostimalleja, jotka voit vain kopioida ja muokata sopimaan omaan yritykseesi
  • Olen kuvannut omaa näyttöruutuani, joten pääset näkemään askel askeleelta, miten tämä kokonaisuus toimii käytännössä
  • Aloita tänään ja opiskele täysin omaan tahtiin (koko kurssimateriaali avataan kerralla)
  • Valmennuksessa tietoa myös EU:n tietosuoja-asetuksesta (GDPR).

Tietoa itseopiskeltavasta verkkokurssista:

 • Sopii yrittäjälle ja bloggaajalle, joka haluaa turvata omaa tulovirtaa ja hankkia turvallisemman vaihtoehdon sosiaalisen median rinnalle
 • Täysin itseopiskeltava, sovella opiskelu sinun aikatauluusi sopivaksi
 • Materiaali avataan kerralla
 • Kurssin sisältö on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset, vaikka seuraavat 3 vuotta
 • Voit opiskella joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla
 • Opiskele ja vie teoria heti käytäntöön, näet tuloksia jo muutamassa viikossa
 • Kurssi sisältää lyhyitä 10 – 20 min videoita ja kirjallista materiaalia ja tehtäviä
 • Mahdolliset materiaaliuudistukset sisältyvät hintaan

Verkkokurssin hinta:

 • 197 € ( sis. alv 24 %)

Muuta huomioitavaa:

 • Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein
 • Maksun jälkeen muista klikata ”Palaa takaisin myyjän palveluun” painiketta, jotta maksu rekisteröityy ja pystyn lähettämään kuitin, käyttäjätunnuksen sekä salasanan sinulle
 • Jos sähköpostia ei näy eikä kuulu, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi ja kerro, minkä tuotteen ostit sekä ostopäivä
 • Yrittäjä: Nämä materiaalit ovat vain sinun henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Näitä materiaaleja ole lupa antaa asiakkaille eikä näillä ole lupaa kouluttaa omia asiakkaita.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähköpostilistan Boost -kasvu [Nollasta 1000 osoitteeseen]”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat