Verkkokauppa

Ale!

Digiyrittäjän kurssipaketti

173,80  119,00  sis.alv.

Tämä paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • Näin teet ensimmäisen verkkokurssin verkkokurssi
  • Ilmaisia keinoja kasvattaa myyntiä verkossa työkirja
  • 11500 € myyntiä 31 päivässä työkirja

Saat kaikki kätevästi saman tien tarjoushintaan 119 € (norm. 173,80 €).

Muistathan ladata e-kirjat ja työkirjat välittömästi maksamisen jälkeen. Latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua tuotteen ostamisesta.

Kuvaus

Tuotteista oma osaamisesi verkkokurssiksi ja myy sitä verkossa.

Olen rakentanut viiden vuoden aikana toimivan digibisneksen ja nyt autan opiskelijoitani tekemään saman. Opiskelijani ovat myyneet omia verkkokurssejaan jopa 650 kappaletta vuodessa ja saaneet ensimmäisten päivien aikana useiden tuhansien eurojen myynnin.

Mutta aloittavat verkkoyrittäjät tekevät tyypillisesti yhden radikaalin virheen. He kuvittelevat, että tietävät loistavan idean. Idea voi olla loistava mutta se eri riitä. Idea pitää myös saada myytyä asiakkaille.

Siksi tällä kurssilla emme pelkästään keksi kurssi-ideaa vaan testaamme sen markkinoilla ennen kuin käytämme kallisarvoista aikaa kurssimateriaalin tekemiseen.

Kurssin lisäksi saat kaksi työkirjaa kaupan päälle: Ilmaisia keinoja kasvattaa myyntiä verkossa sekä miten teet 11 500 € myyntiä 31 päivässä. Muista ladata e-kirjat heti maksun jälkeen, sillä niiden latauslinkki umpeutuu 15 päivän kuluttua maksusta.

Digitaalisilla tuotteilla, joiden toimittaminen aloitetaan välittömästi maksun jälkeen, ei ole kuluttajansuojan 14 päivän peruutusoikeutta **. Haluan kuitenkin tarjota kaikille kursseilleni 100 % tyytyväisyystakuun, joka on voimassa vähintään 14 päivän ajan. Jos et saa kurssien avulla tuloksia, laita minulle viesti ja saat rahasi takaisin.

** https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/#digitaaliset-palvelut

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Digiyrittäjän kurssipaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Maksutavat

“Olen muuten ollut aivan äärimmäisen tyytyväinen bloggauskurssiisi ja suosittelen lämpimästi myös muille asiasta kiinnostuneille!”

Sirpa Tiensuu

”Tiia, mitä pidemmälle etenen valmennuksessa, sen enemmän ajattelen, että olet kyllä huipputyyppi, kiitos kaikesta!”

Kiki Vainionpää, mykoti.net

“Ehdin jo muutaman valmennusvideon tänään katsoa ja olen kyllä entistäkin enemmän innoissani. Olet, Tiia todella selväsanainen, innostava ja rohkaiseva kouluttaja.”

Annamari

Moikka Tiia! Ja kiitos hyvästä videosta. Itse asiassa voisin kiittää sua aika monestakin jutusta, tuot todella lisäarvoa lukijoillesi. Olet kyllä varsinainen viestinnän moniosaaja. Ihailen kykyäsi olla niin aito, iloinen ja ammatillinen kaikissa kanavissasi. You rock!

Karoliina
Designation
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla