Verkkokauppa

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen verkkokurssi

97,00  sis.alv.

En välitä, kuinka monta kertaa olet aloittanut bloggaamisen. Tämän valmennuksen jälkeen et halua enää lopettaa bloggaamista.

”Viisi tähteä ehdottomasti! Tämä on todellakin ollut koko rahan arvoinen. Ja paljon enemmän! Olen jo pitkään halunnut oppia enemmän bloggaamisesta. Kun tästä kurssista tuli mainos, liityin heti mukaan!”
 
 ”Täytyy todeta, että älyttömän paljon vinkkejä tullut bloggaamisen aloittamiseen. Money well spent!”

”Kurssi on ehdottomasti edullisen hintansa arvoinen. Vasta tämän kurssin kautta olen oivaltanut muutamia tärkeitä pointteja blogin aloittamisesta ja pitämisestä.”​

”Tiian kurssi toi paljon sellaista rohkaisua alkaa vaan tekemään ja lähtemään jostain liikkeelle. ​Tiialla on tosi selkeät ohjeet kaikkeen ja asiat on kerrottu selkeästi.”

Kuvaus

Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen verkkokurssi

En välitä, kuinka monta kertaa olet aloittanut bloggaamisen. Tämän valmennuksen jälkeen et halua enää lopettaa bloggaamista.

”Viisi tähteä ehdottomasti! Tämä on todellakin ollut koko rahan arvoinen. Ja paljon enemmän! Olen jo pitkään halunnut oppia enemmän bloggaamisesta. Kun tästä kurssista tuli mainos, liityin heti mukaan!”
 
 ”Täytyy todeta, että älyttömän paljon vinkkejä tullut bloggaamisen aloittamiseen. Money well spent!”

Oletko vihdoinkin valmis aloittamaan tuloja tuovan blogin vaivattomasti sekä hankkimaan ihania lukijoita ja säännöllisiä tuloja blogisi kautta?

Olet todennäköisesti miettinyt bloggaamisen aloittamista jo pitkään. Ehkä jopa kaksi vuotta.

Olet kirjoittanut omia ajatuksiasi sosiaalisessa mediassa, ja kirjoituksiasi kehutaan paljon. Sinua saatetaan jopa rohkaista bloggaamiseen, mutta iltaisin mietit, uskallatko antaa omat ajatuksesi koko maan luettavaksi.

Ymmärrän enemmän kuin hyvin, miltä sinusta tuntuu.

Kun aloitin oman blogini, enemmän kuin kerran istuin 5, 10 ja jopa 15 minuuttia sormi enterin päällä ja keräsin rohkeutta blogitekstin julkaisemiseen.

Ja hyvin useasti, kun vihdoin painoin sitä näppäintä, länttäsin läppärin kannen kiinni ja laitoin läppärin kirjahyllyyn piiloon.

Tiedän miten hölmöltä se kuulostaa, mutta haluan lohduttaa, että minuakin pelotti vuonna 2016, kun aloin puhumaan ja kirjoittamaan bloggaamisesta.

Voin valaa sinuun uskoa ja rohkeutta tästä hamaan tulevaisuuteen, mutta loppujen lopuksi vain yksi ihminen voi ottaa sen tärkeimmän askeleen.

Sinä.

Sinä kontrolloit enter-painiketta, ja vain sinä voit tehdä päätöksen, painatko sitä vai et.

 

Ymmärrän myös, miksi sinua pelottaa.

 

Pelkäät, mitä muut ajattelevat sinusta, jos julkaiset omia ajatuksiasi julkisesti.

Pelkäät tekeväsi itsesi naurunalaiseksi, ja joka kerta, kun olet aikeissa aloittaa bloggaamisen, mietit “Kuka minun juttujani muka lukisi…?”

Pelkäät, mitä ystävät, sukulaiset, perhe ja työkaverit sinusta ajattelevat.

Pelkäät trolleja ja verbaalisia hyökkäyksiä sosiaalisessa mediassa.

Pelkäät, että sinut nolataan lopullisesti.

En voi luvata, etteikö näin koskaan kävisi, mutta voin luvata, että minä tiedän, miten näissä tilanteissa kannattaa toimia.

Tässä sinulle muutama hyvä uutinen:

✅ Sinun ei tarvitse kertoa tutuillesi omasta blogistasi. (En minäkään kertonut, kun aloitin Unelma Onnellisuudesta -blogin vuonna 2014.)
✅ Voit kirjoittaa blogia nimettömästi eli anonyymisti.
✅ Pahimmat trollit löytävät sinut vasta, kun olet “riittävän iso julkkis”. (Minäkään en ole, koska trollit eivät haaskaa aikaansa minuun.)
✅ Sinun ajatuksillasi voi olla merkittävä vertaistuellinen merkitys yhdellekin lukijalle.

Minusta nämä ovat hyviä argumentteja sille, miksi sinun kannattaa aloittaa oma blogi.

Tämän jälkeen päässäsi alkaa todennäköisesti pyöriä miljoona muuta kysymystä:

❌ Mistä lähteä liikkeelle?
❌ Pitääkö minun koodata?
❌ Missä kirjoitan blogia?
❌ Mistä aiheista kirjoitan?
❌ Miten saan lukijoita?
❌ Saanko kuinka nopeasti tuloja?
❌ Pitääkö huomioida jotain veroissa?

Ja niin edelleen.

Voin vakuuttaa sinulle, että saat näihin jokaiseen kysymykseen ja niihin miljoonaan muuhun vastaukset, kunhan maltat ottaa yhden askeleen kerrallaan.

Katsos bloggaaminen on maraton, ei pikajuoksu. Aivan samalla tavalla kuin maratoniin, myös bloggaamiseen on valmistauduttava, on hoidettava perusasiat kuntoon ja sitten vain kirjoitettava.

Sinun ei tarvitse saada kaikkea valmiiksi ja täydelliseksi viikossa. En suosittele sitä, eikä se ole edes mahdollistakaan.

Uskon, että sinulla on omassa elämässäsi paljon muutakin. Työ, perhe, kodinhoito, ehkä harrastuksia ja ystäviä ja sukulaisia.

Koska bloggaaminen vie oman aikansa, on tärkeää löytää sopiva tasapaino kaiken näiden välille. Siksi bloggaamiseen on hyvä käyttää 30–60 minuuttia päivässä. Se riittää.

Tärkeää on, että teet asioita säännöllisesti, johdonmukaisesti ja pitkäjänteisesti. Jätä loppu minun huolekseni.

Mistä sitten kannattaa aloittaa?

Suosittelen lämpimästi tulemaan mukaan “Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen” -verkkokurssille, jossa autan sinua luomaan blogin, josta olet ylpeä.

Tiedän, että olet innoissani, etkä malta odottaa, että pääset kirjoittamaan ensimmäisiä blogitekstejä, jee!

Siksi on tärkeää, että aloitat blogin oikealla tavalla. Nimittäin lähes 10 vuoden valmentajan kokemuksella voin sanoa, että aloittavat bloggaajat tekevät 10 tyypillistä virhettä, joiden johdosta innostus bloggaamiseen katoaa ensimmäisen vuoden aikana.

Ethän sinä halua tehdä näitä virheitä?

Okei, toivon sydämeni pohjasta, että teet nämä seuraavat toimenpiteet. Näin varmistat, että aloitat bloggaamisen oikealla tavalla:

1 | Ole valmis sitoutumaan 30–60 minuuttia per päivä bloggaamiseen ja blogin kehittämiseen.

2 | Älä murehdi liikaa, mitä sinun pitää osata. Minä kerron sen sinulle oikeassa järjestyksessä.

3 | Kun annan sinulle tehtäviä, tee ne heti, sillä vain tekeminen tuo sinulle lopulta tuloksia, ei tekemisen suunnittelu eikä pelkkä teorian lukeminen tai kuunteleminen.

4 | Ilmoittaudu mukaan “Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen” -kurssille alta.

”Ehdottomasti viisi tähteä on tälle oikea tähtimäärä mielestäni. Todella hyviä ja konkreettisia ohjeita siitä, miten blogi kannattaa rakentaa.”

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uusi oikopolku bloggaamisen aloittamiseen verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Paytrail-banneri-kaikki-maksutavat