10 asiaa, joita et todellakaan tiennyt minusta!

Olen saanut paljon yhteydenottoja ja pyyntöjä, että kertoisin jotain itsestäni. Tuntuu hassulta, kun itse ajattelen, että olen ihan tavallinen äiti, joka vain päätti tavoitella omaa unelmaansa 😀

Sain kuitenkin idean kertoa sinulle itsestäni 10 asiaa, joita et hyvin (HYVIN) suurella todennäköisyydellä minusta tiennyt.

Kommentoi tämän postauksen jälkeen, mikä yllätti ja mikä oli itsestäänselvää 😀

10 asiaa, joita et todellakaan tiennyt minusta!

1 | Rakastan Harry Potter -leffoja

En voi sille mitään, nämä ovat vain niin koukuttavia. Aina, kun minulla on mahdollisuus ja aikaa, laitan jonkin Harry Potterin käyntiin. Viime aikoina aikaa ei ole ollut 😀 Edellisen kerran katsoin kaikki Potterit läpi kesällä 2018.

Sen lisäksi, että katson Pottereita, olen katsonut molemmat Ihmeotuksia-leffat.

2 | Minulla on edelleen purkamattomia laatikoita edellisestä muutosta

Kyllä. Olen muuttanut nykyiseen asuntooni lokakuussa 2012. Muutimme Siilinjärveltä takaisin Suonenjoelle, jossa vietin lapsuuteni ja nuoruuteni aina lukioon saakka. Vihaan muuttamista ja vihaan tavaraa. Olen systemaattisesti vähentänyt tavaraa vuosien varrella, mutta sitä on edelleen liikaa.

Minua ahdistaa jo ajatus siitä, että jonain päivänä muutto on taas edessä. Toisaalta en malta odottaa, että pääsen muuttamaan Suonenjoelta pois, toisaalta en halua tavaroiden takia muuttaa. Ehkä mä palkkaan jonkun tekemään tavaroiden karsimisen mun puolesta. Ja muuton. Ja tavaroiden purkamisen…

3 | Pelkään ukkosta, jos herään siihen kesken unien

Lasten syntymän jälkeen minusta on tullut todella herkkäuninen. Herään pienimpäänkin rasahdukseen. Nykyisessä kodissa niihin on jo tottunut. Mutta ukkonen on yksi, johon herään joka kerta. En tiedä, mikä siinä pelottaa. Mutta niin se vain tekee.

4 | Teininä ajattelin, että olen adoptoitu

Tiedän, että tämä kuulostaa hullulta, mutta tässä on taustalla pitkä koulukiusaamistausta. Lapsena ja nuorena tuntui, etten kelpaa kenellekään enkä mihinkään. Kuvittelin, että minut on hylätty jo lapsena ja siksi minua kiusataan. Että kaikki tietävät taustani paitsi minä.

Yritin jatkuvasti löytää yhdennäköisyyttä minun ja vanhempieni kasvoista. Tai oikeastaan sitä, että olen erinäköinen kuin he ja että se todistaisi minun olevan adoptoitu. Miten paljon koulukiusaaminen voikaan saada pienessä ihmisessä aikaan…

5 | Olen introvertti

Jos olet lukenut viikkokirjeitäni, tämä ei tullut yllätyksenä. Mutta kun ensimmäisen kerran kerroin tästä, moni hämmästyi että mitä?!

Kyllä, olen introvertti. Siksi en tee livevideoita (paitsi omissa FB-ryhmissä, joissa on turvallista olla oma itsensä), enkä muutenkaan esiinny livenä somessa. Videoiden tekeminen on kivaa, koska voin aina editoida videoita jälkikäteen ja tehdä ne videot vaikka viisi kertaa.

6 | Rakastan ajaa autoa

Saatoit ehkä tietää tämän, jos olet mukana Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ -valmennuksessa. Rakastan sitä, että saan istua autossa ja vain ajaa. Laittaa omat musat soimaan ja mennä vain. Ajaminen rentouttaa. Ehkä se johtuu siitä, että lapsena me ajettiin paljon. Isovanhempani asuivat (ja pappa asuu edelleen) Mikkelissä ja Juvalla, joten siellä reissattiin paljon. Ja kesällä mökille Suonteelle ja isovanhempien mökille Sulkavalle.

10 asiaa, joita et todellakaan tiennyt minusta!

7 | Olen ollut Tjäreborgilla matkaoppaana

Vuonna 2001, kun valmistuin Varkaudesta taloushallinnon tradenomiksi, oli aika miettiä, mitähän sitä isona haluaisi tehdä. Sekä lukio että ammattikorkeakoulu olivat paikkoja, jotka antoivat minulle lisää aikaa miettiä omaa ”kutsumusammattiani”.

Toukokuussa 2001 pääsin kesäksi töihin ja muistan pohtineeni monta kertaa että, jos en nyt tee jotain, istun 40 vuoden kuluttua edelleen tässä samassa työpaikassa. Työpaikassa ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta ajatus siitä, että teen samaa työtä seuraavat 40 vuotta ahdisti.

Kuin universumin johdatuksesta satuin bongaamaan Tjäreborgin ja Spiesin ilmoituksen, jossa he etsivät uusia matkaoppaita. Hain, pääsin haastatteluun ja sitä kautta koulutukseen. Vietin 1,5 kautta Turkissa ja yhden kauden Gran Canarialla. Ikimuistoisia kuukausia, joita muistelen edelleen lämmöllä.

8 | Olen ollut Alkossa töissä

Kyllä vain, kesän 2001 ennen kuin lähdin matkaoppaaksi. Minä, joka olen absolutisti. 😀

9 | Meinasin karata kotoa

Varmasti monet ovat aikoneet samaa. Useimmilla ne ovat niitä ”suutuin vanhemmille 3-vuotiaana, pakkasin repun ja menin naapuriin/mummolaan” -tyyppisiä tarinoita. Mutta itse olin vähällä karata teininä. Niin paha olo kiusaamisesta tuli. Ajattelin, että jos vain lähtisin pois, kiusaajat olisivat tyytyväisiä. Kaikkien elämä olisi helpompaa, jos minua ei olisi. Mutta sitten ajattelin vanhempiani. Kenties he olisivat huolissaan, jos minua ei olisi. Niinpä en karannut.

10 | Uskon universumiin ja vetovoiman lakiin

Tiedän, että monikaan ei tähän usko ja se on ihan fine. Mutta minä uskon. Olen saanut niin monta kertaa nähdä, miten omat ajatukset ovat vaikuttaneet omaan elämään, arkeen, perheeseen, hyvinvointiin ja työhön, etten voi sivuuttaa tätä.

Olen lukenut kaikki Rhonda Byrnen kirjat, katsonut leffat ja parhaillaan kuuntelen Jack Canfieldin kirjaa. Olen osallistunut Haverisen Minnan Rakastu Rahaan -valmennukseen ja saanut sillä tuloksia. Olen lukenut Louise L. Hayn kirjan ”Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi” useampaan kertaan. Ja joka kerta, kun kehoani kolottaa, palaan tuohon kirjaan.

Kas näin! Yllätyitkö? Mikä yllätti eniten? Oliko joku juttu jo tiedossa tai itsestäänselvyys? Kommentoi, jutellaan lisää!

Julkaistu kategoriassa:
Tiia_kuva

Hei, olen Tiia Konttinen ja olen Suomen tuloksellisin yritysblogivalmentaja. Autan kunnianhimoisia yrittäjiä ja verkkovalmentajia kasvattamaan liikevaihtoa automatisoimalla myyntiä yritysblogin ja markkinointiautomaatioiden avulla.

Olen valmentanut yli 4000 bloggaajaa ja yrittäjää vuodesta 2016 alkaen hyödyntämään yritysblogia ja sisältömarkkinointia myynnin kasvattamiseksi.

Olen myös auttanut useita yrittäjiä nostamaan vuosiliikevaihtonsa yli 100 000 euroon hyödyntämällä sisältö- ja digimarkkinointia.

Jos olet kunnianhimoinen, haluat kasvattaa omaa liiketoimintaa ja rakastat kirjoittamista, olet tullut oikeaan paikkaan. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uusin videoni:

Tarvitsen apua

Tilaa postaukset sähköpostiin

Tilaa tästä uusimmat blogipostaukset suoraan sähköpostiin.

Liity 226 tilaajien joukkoon

Mitä etsit?