3 ilmaista keinoa tienata rahaa netissä 2023

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

3 ilmaista keinoa tienata rahaa netissä 2023, vaikka olisit varaton tai sinulla ei ole luottokorttia. | Raha tulee rahan luo. Olet saattanut kuulla tuon ennenkin. Useasti meille sanotaan, että jotta voit tienata rahaa, sinun täytyy käyttää rahaa. Entäs jos kerron, että on olemassa kolme täysin laillista ja täysin ilmaista keinoa tienata rahaa, eikä sinun tarvitse omistaa edes luottokorttia?

Noh, silloin kannattaa lukea tämä postaus loppuun saakka.

3 ilmaista keinoa tienata rahaa netissä 2023, vaikka olisit varaton (etkä tarvitse edes luottokorttia aloittaaksesi)

Rahavirran rakentaminen vaatii yleensä kahta asiaa:

  • aikaa
  • rahaa.

Hyvä uutinen on se, että voit rakentaa rahavirran, vaikka et pystyisi laittamaan euroakaan rahavirran rakentamiseen. Kun käytät rauhassa aikaa (3–6 kuukautta on suositeltava minimi) ja sitoudut rahavirran rakentamiseen, sinun on mahdollista rakentaa tuottava rahavirta ja alkaa tekemään töitä kotoa käsin.

Hyvä uutinenhan on se, että voit aloittaa rahavirran rakentamisen, vaikka olisit työtön tai päivärahalla, koska et tienaa alussa mitään, vaan rakennat rahavirtaa. Vasta kun alat tienaamaan eli tekemään konkreettisesti rahaa, sinun tulee ilmoittaa siitä eteenpäin.

Nämä kolme ilmaista keinoa tienata rahaa verkossa on valittu siten, että ne voivat tuoda 10 000–100 000 € vuodessa. Etkä edes tarvitse luottokorttia, jotta voit aloittaa.

1 | 300 000 $ Viralstyle + Facebookin meemisivu -menetelmä

Alla oleva t-paita on tuonut omistajalleen yli 300 000 $ myyntiä.

3 ilmaista keinoa tienata rahaa

Ja tämä t-paita on tuonut omistajalleen yli 200 000 $ myyntiä.

Näiden t-paitojen tekijät ovat käyttäneet luovuutta sekä ilmaisia sivustoja, joissa t-paitoja voi tehdä ja painattaa. Näitä on esimerkiksi

Nämä sivustot antavat sinun ladata sivustolleen oman kuvasi, jonka lisäät t-paitaan, huppariin, housun lahkeeseen tai vaikka kahvimukiin, ja laittaa sen jälkeen myyntiin. Myynti tapahtuu näiden sivustojen kautta, jolloin sinun ei tarvitse rakentaa omaa verkkosivustoa tai verkkokauppaa eikä hoidella maksujenvälityksiä.

Mikä parasta, sinun ei tarvitse painattaa, varastoida, pakata eikä postittaa tuotteita, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti näiden sivustojen kautta. Toki suomalaisille myyminen ulkomaisten sivustojen kautta voi olla haastavaa. Vastaava, suomalaisille hieman tunnettu paikka on Vistaprint.
Kun asiakas ostaa tuotteen, sivustot painattavat kuvan tuotteeseen, pakkaavat ja postittavat sen asiakkaalle puolestasi. Sinulle tilitetään kate esimerkiksi kerran kuussa. Sivusto veloittaa myyntihinnasta t-paidan hinnan, ja loppu tilitetään sinulle samaan tapaan kuin komissio.

Kyseessä on ns. palvelu kysynnän mukaan tyylinen -ratkaisu, jossa tuotteita ei tehdä etukäteen varastoon, vaan valmistetaan kysynnän mukaan.

Muuten, kirjojen kohdalla sama homma toimii Books on Demand www.bod.fi-alustalla.

Voit rakentaa täysin oman brändin ja myydä brändättyjä tuotteita ilman, että sinun tarvitsee tehdä muuta kuin suunnitella kuvat tai esimerkiksi logot. Tähän saakka et ole tarvinnut rahaa etkä luottokorttia.

Ja jos ajattelit, että sinun täytyy palkata suunnittelija, joka suunnittelee kuvat tuotteisiin, pysähdy hetkeksi ja hengähdä. Voit suunnitella kuvia itse esimerkiksi Canvan ilmaisversiolla tai jos haluat panostaa hieman rahallisesti ja sinulla on luottokortti, voit kääntyä Fiverrin puoleen.

Fiverr on palvelu, josta voit ostaa graafisia palveluja alkaen 5 dollaria per kuva. Eli et tarvitse satojen etkä tuhansien eurojen budjettia voidaksesi palkata suunnittelijan suunnittelemaan sinulle kuvan t-paitaan.

Okei, sinulla on kuva paitaan, alusta, jossa paita tehdään, myydään ja postitetaan asiakkaalle. Jos olet yrittäjähenkinen, tiedät että seuraava kysymys on aika paha.

Miten tavoittaa potentiaaliset asiakkaat?

Okei, paljastin sen jo väliotsikossa, eli Facebookia tässä kannattaa käyttää. Tässä on ensimmäisen tiede-t-paidan FB-sivu https://www.facebook.com/sciencedoesntcarewhatyoubelieve/. Ylläpitäjät ovat käyttäneet aikaa ja vaivaa tuottaakseen yleisöä kiinnostavaa ja aiheeseen sopivaa meemi-sisältöä, jonka avulla he ovat keränneet aktiivisen yhteisön ympärilleen. Ja kuten huomaat, sivupalkissa oleva linkki ohjaa suoraan kauppaan, josta kuka tahansa voi käydä ostamassa paidan itselleen.

2 | Tee ilmainen Instagram meemi-tili

Vaikka Facebook onkin helppokäyttöinen ja ilmainen alusta, jos edustat nuorempaa sukupolvea, voi olla, että Instagram on sinulle tutumpi. Ja mikäs siinä. Ihan saman idean voit pyöräyttää Instagramiin!

Tässäpä yksi tällainen tili Instagramin puolelta: https://www.instagram.com/nursesproud/

Tämä artikkelin kirjoittamisen aikaan heidän IG-tilinsä ei kuitenkaan ohjaa t-paitojen myyntisivuille. He ovat ottaneet toistaiseksi linkin kokonaan profiilistaan pois.

Kannattaa myös muistaa, että muiden tuottamaa sisältöä ei saa jakaa varsinkaan Instagramissa ilman alkuperäisen kuvan tekijän lupaa. Jos siis haluat päästä helpolla, etsi 10–15 erilaista tiliä, joissa julkaistaan kuvia, jotka sopivat sinun rakentamaasi brändiin. Ole sen jälkeen yhteydessä tilien ylläpitäjiin ja kysy, voitko silloin tällöin jakaa heidän sisältöään omalla tililläsi oikeiden krediittien kera. (Esimerkiksi näin: photo credit: @tiia_konttinen).

Jos/kun lupa tulee, repostaa jokaiselta tililtä aika ajoin kuvia omalla tililläsi.

3 | 6-numeroinen Pinterest affiliate-menetelmä

Pinterest on Googlen ja YouTuben jälkeen yksi suurimmista hakukoneista. Kyllä, se on hakukone, ei varsinaisesti somealusta. Ihmiset perustavat sinne ilmaisia tilejä, joihin he perustavat ilmaisia tauluja ja pinnaavat kuvia joko Pinterestistä tai muualta internetistä.

Tässä kohtaa on tärkeää muistaa, että toisten kuvien pinnaaminen verkosta Pinterestiin ei ole sallittua ilman asianomaisen lupaa. Poikkeuksena toki esimerkiksi blogit, jos niissä on Pinterestin jakopainike ja räätälöity kuva juuri Pinterestiä varten. Kuten esimerkiksi tämän postauksen lopussa oleva kuva. Tai jos klikkaat postauksen ylälaidassa olevaa Pinterestin painiketta, voit valita, minkä kuvan jaat omaan Pinterest-tauluusi.

Noin 80 % käyttäjistä on naisia, ja sehän helpottaa rahan tienaamista, koska naiset käyttävät tutkimusten mukaan enemmän rahaa verkko-ostoksiin. 😉

Kun lataat itse kuvan Pinterestiin, voit optimoida sen Pinterestiä varten ja lisätä siihen linkin, joka johtaa tietylle sivustolle. Nykyään Pinterest ei enää anna lupaa lisätä suoraa affiliatelinkkiä kuviin, joten tätä varten tarvitset esimerkiksi blogin, jonka voit tehdä ilmaisella alustalla (Blogger, WordPress.com, Wix, Weebly).

Lue lisää: 3 helppoa askelta bloggaamisen aloittamiseen

Näin tienaat rahaa Pinterestin avulla:

  • Aloita blogi ilmaisella alustalla.
  • Tuota lukijoita hyödyttävää sisältöä.
  • Tee listauksia tuotteista, jotka sopivat kirjoittamaasi aihealueeseen (esim. retkeily).
  • Lisää tuotteet postaukseen affiliatelinkkejä hyödyntäen.
  • Julkaise postaus.
  • Jaa postaus Pinterestiin.

Affiliatelinkkejä tuotteisiin saat joko rekisteröitymällä yritysten omiin affiliateohjelmiin tai erityisiin affiliateverkostoihin (Tradedoubler, Tradetracker, Adtraction) ja valitsemalla yritykset, joita haluat markkinoida.

Koska aloitat sivuston rakentamisen ilmaisella alustalla, suosittelen panostamaan enemmän sisältöön. Muista, että ”lukija antaa blogin ulkoasun anteeksi tiettyyn pisteeseen saakka, kunhan sisältö on riittävän hyödyllistä ja auttavaa”.

Ja jos haluat tienata hieman enemmän kuin muutamia prosentteja ostoksen loppusummasta, voit aina räätälöidä blogisi sopimaan johonkin tiettyyn aihealueeseen ja etsiä digitaalisia tuotteita, kuten verkkokursseja ja e-kirjoja. Verkkovalmentajat ovat valmiita maksamaan jopa 50 % komissioita nettomyynneistä.

Esimerkiksi jos löydät kurssin, jonka myyntihinta on 199 € ja yrittäjä maksaa sinulle 35 %:n komission, tienaat keskimäärin 56 € per kurssi, joka sinun affiliatelinkkisi kautta myydään.

Jos kielitaito riittää, kannattaa ehdottomasti rakentaa englanninkielinen blogi ja hyödyntää Clickbankin digitaalisia tuotteita, joiden komissiot voivat olla jopa 75 % alvittomasta myyntihinnasta.

Mitä jos vietäisiin rahan tienaaminen seuraavalle tasolle?

Perusta itsellesi ilmainen Pinterest-tili ja vaihda se bisnestiliksi. Saat käyttöösi ilmaisia työkaluja, joiden avulla etsit ilmaiseksi tietoa potentiaalisesta kohdeyleisöstä. Alla oleva kuva on esimerkki tupaantuliaislahjasta. Kohdeyleisö on laaja, yli 30 miljoonaa, jotka etsivät joka ikinen kuukausi tietoa tupaantuliaislahjoista.

Kun kävin katsomassa Pinterestin hakutuloksia, ”lahjat” eivät olleet oikein kovinkaan houkuttelevia…

3 ilmaista keinoa tienata rahaa

Joten entäs jos suunnittelisit Canvalla kuvan, jonka voisit laittaa vaikkapa kahvikuppiin. Perustat itsellesi ilmaisen tilin Cafepressiin ja lisäät kuvan kahvikupin kylkeen. Tämän jälkeen kirjoitat tuotetekstin ja suosittelet ostamaan neljän mukin sarjan. Tämän jälkeen teet ilmaisella Canvalla laadukkaan Pinterest-kuvan, optimoit sekä kuvan että kuvatekstin ja lataat kuvan Pinterestiin linkin kera.

Voit halutessasi etsiä erilaisia ryhmätauluja, joihin voit silloin tällöin pinnata omia kuviasi.

Vain taivas on rajana, kun annat luovuudelle tilaa, kokeilet rohkeasti ja pitkäjänteisesti uusia asioita ja ajattelet asioita sen perinteisen laatikon ulkopuolelta.

Rahan tienaaminen ei ole vaikeaa eikä aina vaadi rahaa, mutta aikaa se vaatii. Ole kärsivällinen, rakenna rauhassa tunnettuutta, brändiä ja somenäkyvyyttä. Valitse alussa joko Facebook, Instagram tai Pinterest, äläkä yritä olla kaikkialla kerralla. Kun olet saanut rahavirran kasvuun, laajenna brändiäsi sen jälkeen uusiin kanaviin. Tässä sinulle 3 ilmaista keinoa tienata rahaa verkossa 2023, vaikka olisit varaton (etkä tarvitse edes luottokorttia aloittaaksesi).

Minkä näistä sinä otat seuraavaksi käyttöön?

miljoona euroa bloggaamalla

Rekisteriseloste ja tietosuoja

 

Tämänkin voi jakaa... kuten HBOn tunnarit

Julkaistu kategoriassa: