DIGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Henkilökoh­tainen mentorointi

Olen otettu että olet kiinnostunut työskente­lemään kanssani

Olen iloinen, että haluat saada sisällöstäsi suurimman hyödyn irti. Olen innoissani toimiessni oppaanasi ja mentorinasi matkalla seuraavalle tasolle.

Rakastan sitä, että voin jakaa vuosien aikana oppimaani tietoa jokaiselle, joka haluaa kasvaa ja kehittyä ja on valmis tekemään töitä oman menestyksensä eteen. Innostun ihmisistä, jotka eivät pelkää unelmoida suuria ja jotka ovat valmiita kulkemaan unelmia kohti rohkeasti ja väsymättömästi.

Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen blogi arvokas. Haluan auttaa sinua saamaan blogistasi kaiken hyödyn irti, olipa viimeisin blogiteksti kirjoitettu kolme vuotta sitten tai vaikka sinulla ei ole blogia vielä ollenkaan. 

Siksi haluan tuntea blogisi ja yrityksesi läpikotaisin, jotta voin antaa parasta palvelua juuri sinulle. Välillämme on syvä luottamussuhde, joka takaa, että se, mitä kerrot minulle, jää vain minun tietooni. Yhteistyön päätyttyä saatan pyytää sinulta referenssiä, joka on aina vapaaehtoinen.

Minun henkilökohtainen tavoitteeni on auttaa sinua rakentamaan  unelmabisnes, joka on arvomaailmasi mukainen ja tuo sinulle juuri niitä asioita, joita kaipaat.

"Kiitos vielä tuhannesti henkilökohtaisesta sparrauksesta. Se tuli oman yritykseni kohdalle kuin tilauksesta! Mikä mahtavinta, pystyit spottamaan omien ajatusteni keskeltä juuri ne asiat, joiden kanssa olen kipuillut ja joihin kaipasin vastausta! Tuntuu, että oma yritys nousi seuraavalle tasolle ja nyt on huomattavasti varmempi olo omassa tekemisessä. Parasta on se, että sai ihan konkretian tasolla vinkkejä ja sain luotua sparrauksen aikana itselleni kattavan to do -listan! Tästä suunta on vaan eteenpäin, joten suuuuuuuri kiitos sulle Tiia! KIITOS ❤️" -Laura

Onko tämä sinunkin unelmasi?

Blogisi ja yrityksesi ovat sinulle tärkeitä etkä pelkää kokeilla uusia asioita. Tiedät, että sisältö- ja digimarkkinointi on vahvuus, joka kantaa nyt ja tulevaisuudessa.

Olet valmis priorisoimaan seuraavat viikot tai jopa kuukaudet tehokkaan ja tuloksia tuovan strategian rakentamiseen.

Sinulla on loistavia tuotteita tai palveluja ja haluat markkinoida niitä helposti, vaivattomasti ja pitkäjänteisesti.

Haluat rakentaa asiantuntijabrändin, joka kerää kehuja ja tuo sinulle uusia potentiaalisia asiakkaita jopa liukuhihnalla.

Sisältö- ja digimarkkinointi tulevat jatkossa olemaan markkinointisi peruskalliot. Ne auttavat sinua rakentamaan timanttista mainetta, vahvaa brändiä, kasvattamaan liikevaihtoa ja keräämään yrityksesi ympärille brändilähettiläitä, jotka puhuvat vain hyvää selkäsi takana.

Minä vautan sinua rakentamaan tehokkaan strategian, joka toimii juuri tällä tavalla.

Autan sinua kirjoittamaan uniikkia sisältöä ja rakentamaan yrityksesi ympärille yhteisön, joka puhuu, kommentoi ja jakaa sisältöäsi eteenpäin. Pääpaino kaikessa on markkinointi ja myynti mahdollisimman pienillä kuluilla.

Olen parhaimmillani silloin, kun saan rakentaa strategian kanssasi ja antaa sinulle parhaat menetelmät, miten toteutat strategian käytännössä itsenäisesti. Kuljen rinnallasi niin pitkään, kunnes koet, että omat siipesi kantavat ja olet valmis kulkemaan matkaa itsenäisesti.

Minusta on mahtavaa tehdä töitä kanssasi! Puhutaan lisää, miten voimme kasvattaa blogisi tai yrityksesi näkyvyyttä verkossa.

"Tiian kanssa juttelu oli ihanan helppoa ja inspiroivaa. Ideoita tuli mainiosti miten omaa blogia ja verkkoliiketoimintaa voi kehittää sekä mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Tiia kysyi etukäteen toiveeni tapaamiselle ja oli perehtynyt tilanteeseeni hyvin. Hänellä oli ihana tapa sanoa kehitettävät asiat positiivisen kautta.

Suosittelen todella lämpimästi ❤️ ️" -Tea

"Koin Tiian sparraustunnin todella hyödyllisenä. Tiia oli perehtynyt etukäteen toivomiini asioihin ja antoi niihin paljon kehitysehdotuksia.

Kirjoitin kynä sauhuten tunnin aikana neljä sivua vinkkejä, joilla voin parantaa blogiani ja laskeutumissivujani. Tiia on helposti lähestyttävä ja häneltä voi kysyä omasta mielestä tyhmiäkin kysymyksiä.

Sain vielä sparraustunnin jälkeenkin häneltä lisävinkkejä sähköpostilla. Tiia on bloggaamisen ammattilainen, jolta voimme oppia paljon ❤️ ️" -Kirsi

”Suuri kiitos sparrailuhetkestä. Koin sen hyvin hyödylliseksi. Tiia oli upeasti valmistautunut etukäteen. Hän oli iloisesti, kannustavasti ja ammattitaitoisesti läsnä. Sain hyviä ja toimivia vinkkejä pyytämiini aiheisiin sekä innostusta ja motivaatiota!” -Anna-Kaisa

Hinnasto

Tällä sivulla esitetyt hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään alv 24 %. Henkilökohtainen mentorointi pidetään toistaiseksi etänä Zoomin kautta. Sparrauspaketeissa puhelut ovat viikoittain.

 1. Henkilökohtainen mentorointi 1 x 60 min 350 €
 2. Henkilökohtaisen mentoroinnin paketti,  sis. 3 x 60 min verkkotapaamista 900 €
 3. Henkkilökohtaisen mentoroinnin paketti sis. 6 x 60 min 1700 €

Laskutus:

 • Yksittäinen mentorointi laskutetaan yhdessä erässä 
 • Mentorointipaketit, laskutus 3 erässä
  • 1. erä mentoroinnin aloituksen yhteydessä (25 %)
  • 2. erä mentoroinnin puolessa välissä (45 %)
  • 3 erä mentoroinnin lopussa (30 %)

 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää

Ota yhteyttä, kun haluat tiedustella lisää henkilökohtaisesta sparrauksesta. 

Jos olet varma, että haluat varata sparrauksen, varaa ensimmäinen aika klikkaamalla tästä. Varauksen jälkeen vahvistan ajan sekä toimitan laskun sähköpostin liitteenä. Mikäli tarjottu päivä ei sinulle sovi, ota yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta ja kysy muita mahdollisia aloituspäiviä.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

4

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

1M+ yksilöllistä kävijää blogissa 2016 - 2020

350+ postausta julkaistu

16 795 kertaa postauksia jaettu 

1M+ sivulatausta blogissa 2020

26 363 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla