Yksilöllistä ja aidosti läsnäolevaa sparrausta juuri sinulle

Sinun ei tarvitse tehdä tätä yksin

Bloggaamisessa ja yrittäjyydessä on usein se huono puoli, ettei ympärillä ole ihmisiä, jotka ymmärtäisivät täsmälleen mitä teet.

Heillä saattaa olla oma mielikuva siitä, mitä bloggaaminen tai yrittäjyys on, eikä se välttämättä ole aina mairitteleva.

Olen sinun apunasi, tukenasi ja olkapäänäsi.

Kannustan, inspiroin ja annan vertaistukea.

Saat neuvoja ja tukea silloin, kun sitä tarvitset.

Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä, olen täällä sinua varten.

Kokemuksia & palautteita:

Kirsi

"Koin Tiian sparraustunnin todella hyödyllisenä. Tiia oli perehtynyt etukäteen toivomiini asioihin ja antoi niihin paljon kehitysehdotuksia. Kirjoitin kynä sauhuten tunnin aikana neljä sivua vinkkejä, joilla voin parantaa blogiani ja laskeutumissivujani. Tiia on helposti lähestyttävä ja häneltä voi kysyä omasta mielestä tyhmiäkin kysymyksiä. Sain vielä sparraustunnin jälkeenkin häneltä lisävinkkejä sähköpostilla. Tiia on bloggaamisen ammattilainen, jolta voimme oppia paljon."

Tea

”Tiian kanssa juttelu oli ihanan helppoa ja inspiroivaa. Ideoita tuli mainiosti miten omaa blogia ja verkkoliiketoimintaa voi kehittää sekä mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Tiia kysyi etukäteen toiveeni tapaamiselle ja oli perehtynyt tilanteeseeni hyvin. Hänellä oli ihana tapa sanoa kehitettävät asiat positiivisen kautta. Suosittelen todella lämpimästi!”

Anna-Kaisa

”Suuri kiitos sparrailuhetkestä. Koin sen hyvin hyödylliseksi. Tiia oli upeasti valmistautunut etukäteen. Hän oli iloisesti, kannustavasti ja ammattitaitoisesti läsnä. Sain hyviä ja toimivia vinkkejä pyytämiini aiheisiin sekä innostusta ja motivaatiota!”

Opiskelija

"Olen noudattanut antamiasi ohjeita ja tehnyt pieniä muutoksia aina kun pystyn (kuten affipostausten muokkaaminen, vanhojen postausten päivittäminen). Jo tämä on tuonut pientä nousua blogin kävijämäärään, viimeisen 28 päivän aikana kävijämäärä on noussut 3,7%. Aktivoitumisen kesto on keskimäärin 1min 47 s mikä on ihan ok ja varmasti saan sen vielä paremmaksi kun vain jatkan sinnikkäästi. Affikomissioita kilahti tilille pieni summa heti ensimmäisen muokkauksen jälkeen."

Hei, olen

Tiia Konttinen,

sinun henkilökohtainen valmentajasi.

Olen Tiia Konttinen, Suomen blogikuningattareksi tituleerattu valmentaja. Opiskelijoiltani saamaani titteliä kannan ylpeänä mutta myös nöyränä.

 

Haluan auttaa sinua näkemään, miten paljon mahdollisuuksia blogit ja sisältömarkkinointi voivat tuoda mukanaan. Blogeja kun voidaan käyttää niin yrityksen markkinointiin, työpaikan hankintaan, tulovirtojen rakentamiseen kuin paikkariippumattoman työn luomiseen.

 

Yksinkertaistan blogin ja sisältömarkkinoinnin ympärillä olevaa tietotulvaa ja annan sinulle yksinkertaisia ja helppoja vinkkejä ja menetelmiä, joiden avulla saat blogistasi parhaan hyödyn irti.

 

Seitsemässä vuodessa tein miljoona euroa hyödyntämällä sisältömarkkinointia omassa työssäni. Sen lisäksi olen tehnyt lähes 100 000 euroa affiliate-markkinoinnilla ja myynyt palveluja lähes 200 000 eurolla.

 

Olen opettanut menetelmiäni tuhansille bloggaajille ja yrittäjille. Jos he ovat onnistuneet, ei ole mitään loogista syytä, mikset sinäkin onnistuisi.

Valitse alta sopivin vaihtoehto:

Oletko Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ jäsen?

Ennen kuin ostat tai varaat sparrausajan, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)tiiakonttinen.fi

Pienillä muutoksilla isoja tuloksia

Eräs asiakkaani kertoi, ettei hänellä ollut aikaa blogin kehittämiseen. Kävimme läpi muutaman hänen affiliate-postauksensa ja annoin hänelle niihin vinkkeä sekä muutosehdotuksia. Samalla kannustin häntä ottamaan vaikka vain 15 minuuttia aikaa ja tekemään jotain pientä bloginsa eteen.

Lopputuloksena hän on saanut tulovirran aukeamaan, lukijat viihtyvät blogissa pidempään ja postauksia luetaan enemmän aikaisempaan verrattuna.

Älä siis aliarvioi pienten muutosten voimaa. Muista, että bloggaaminen on maraton, ei pikajuoksu.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Voit lähettää minulle viestin yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaan sinulle ma-to 9 - 16 välisenä aikana. Ethän laita viestiä useasta eri kanavasta, sillä se pitkittää vastausaikaa.

 

Yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.