BLOGIVALMENTAJA TIIA KONTTINEN

Henkilökoh­tainen sparraus

Olen otettu että olet kiinnostunut työskente­lemään kanssani

Olen iloinen, että otat bloggaamisen vakavasti ja haluat saada blogistasi suurimman hyödyn irti. Olen valmis toimimaan oppaanasi ja mentorinasi matkalla seuraavalle tasolle.

Rakastan sitä, että voin jakaa vuosien aikana oppimaani tietoa heille, jotka ovat innokkaita kasvamaan ja kehittymään ja valmiita tekemään töitä oman menestyksensä eteen. Innostun ihmisistä, jotka eivät pelkää unelmoida suuria ja jotka ovat valmiita kulkemaan unelmia kohti rohkeasti ja väsymättömästi.

Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen blogi arvokas. Tavoitteenani on ymmärtää, mistä blogissasi ja/tai yrityksessäsi on kyse ja auttaa sinua saavuttamaan oman potentiaalisi.

Siksi haluan tuntea blogisi ja yrityksesi läpikotaisin, jotta voin antaa parasta palvelua juuri sinulle. Välillämme on syvä luottamussuhde, joka takaa, että se, mitä kerrot minulle, jää vain minun tietooni. Yhteistyön päätyttyä saatan pyytää sinulta referenssiä, joka on aina vapaaehtoinen.

Minun henkilökohtainen tavoitteeni on auttaa sinua rakentamaan unelmabisnes, joka tuo vapautta ja taloudellista turvaa.

Onko tämä sinunkin unelmasi?

Blogisi ja yrityksesi on sinulle tärkeitä etkä pelkää kokeilla uusia asioita. Tiedät, että sisältö- ja digimarkkinointi on vahvuus, joka kantaa nyt ja tulevaisuudessa.

Olet valmis priorisoimaan seuraavat 6 kuukautta tehokkaan ja tuloksia tuovan sisältömarkkinointistrategian rakentamiseen.

Blogi saattaa olla tuttu työkalu mutta olet kuullut siitä niin paljon hyvää ja nähnyt muiden tekevän loistavaa tulosta blogin avulla, että haluat sen osaksi markkinointiarsenaaliasi.

Blogi tulee jatkossa olemaan markkinointisi peruskallio. Se auttaa sinua rakentamaan timanttista mainetta, vahvaa brändiä, kasvattamaan liikevaihtoa ja keräämään yrityksesi ympärille lähettiläitä, jotka puhuvat vain hyvää selkäsi takana.

Minä voin auttaa sinua rakentamaan tehokkaan sisältömarkkinointistrategian, joka toimii juuri tällä tavalla.

Autan sinua kirjoittamaan uniikkia sisältöä ja hyödyntämään maksullista markkinointi vain silloin, kun siitä on oikeasti apua ja tukea. Autan sinua rakentamaan blogisi ja yrityksesi ympärille yhteisön, joka puhuu, kommentoi ja jakaa sisältöäsi eteenpäin. Pääpaino kaikessa on markkinointi ja myynti mahdollisimman pienillä kuluilla.

Olen parhaimmillani silloin, kun saan rakentaa sisältömarkkinointi strategian kanssasi ja antaa sinulle parhaat menetelmät, miten toteutat strategian käytännössä itsenäisesti. Kuljen rinnallasi niin pitkään, kunnes koet, että omat siipesi kantavat ja olet valmis kulkemaan matkaa itsenäisesti.

Minusta olisi mahtavaa tehdä töitä kanssasi! Puhutaan lisää, miten voimme kasvattaa brändisi näkyvyyttä verkossa.

Hinnasto

Tällä sivulla esitetyt hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään alv 24 % sekä mahdolliset matkakulut.

Henkilökohtainen sparraus verkkotapaamisena 1 h (skype / zoom) 149,25 €
Henkilökohtaisen sparrauksen paketti,  sis. 4 verkkotapaamista (skype / zoom) 597 €
Henkilökohtainen sparraus livenä (minim. 3 tunnin tapaaminen) 447,75 €
Henkilökohtainen sparraus livenä (maks. 6 tunnin tapaaminen) 895,50

Laskutus:

  • Alle 3 tunnin paketit, laskutus yhdessä erässä
  • Yli 3 tunnin paketit, laskut 2 - 3 erässä
    • 1. erä välittömästi toimeksiannon yhteydessä
    • Loput erät n. 4 viikon välein

 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää

Valitettavasti yhteydenottolomake ei tällä hetkellä toimi. Ongelma on tiedossa ja korjaamme sitä parhaillaan. Otathan yhteyttä suoraan sähköpostilla osoitteeseen info(at)suomensisaltomedia.fi

Vastaamme sinulle ma-pe 16 - 19 välisenä aikana.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
tiiakirjoittaa

Miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

712 155 yksilöllistä kävijää blogissa 1.3.2016–31.12.2019

271 postausta julkaistu

11 806 kertaa postauksia jaettu 

954 499 sivulatausta blogissa 2019

18 017 seuraajaa somessa ja sähköpostilistalla