Hetki, jolloin tein päätöksen lähteä palkkatöistä…

Istuin hiljaa työterveyslääkärin vastaanotossa ja pidättelin itkuani. En halunnut muiden näkevän, miten paha minun oli olla. Kun minut kutsuttiin lääkärin huoneeseen, istuin alas ja kirjaimellisesti romahdin.

Itkin pitkään ja sanoin, etten jaksa enää. Ei elämä voi olla tällaista taistelua ja kärsimystä. Ei ihmistä voida viedän näin tiukille ja sitten vain olettaa, ettei se vaikuta mihinkään.

Tuosta hetkestä on kohta kulunut 4 vuotta. Silti se tuntuu ikuisuudelta. Oli 31.12.2013. Olin syksyn aikana tehnyt hulluna töitä kasvattaakseni työnantajani tulosta, toiminut adhd poikani kotiopettajana, kärsinyt kaksi kuukautta migreenistä ja lääkepäänsärystä. Olin aivan piipussa.

Mikä pahinta, tämä oli jo toinen kerta, kun olin työuupumuksen partaalla. Olin ollut pankissa töissä alle 8 vuotta. Olin 34-vuotias.

Muistan ajatelleeni, että jos olen jo nyt henkisesti aivan lopussa, millaista elämäni, arkeni ja työni tulee olemaan seuraavat 34 vuotta ENNEN kuin pääsen eläkkeelle…??

En halunnut ottaa siitä selvää. Tuona päivänä tein päätöksen haluta jotain muuta. Jotain, mitä hallitsin itse. Jotain, missä muut eivät voineet sanella mitä, missä ja milloin teen töitä. Tuon päivän jälkeen ei ollut enää kyse lähdenkö töistä vai jäänkö. Kyse oli siitä, milloin suljen työpaikan oven viimeisen kerran.

Mutta tuona hetkenä se kuitenkin tuntui mahdottomalta. Väsyneenä, uupuneena ja lannistuneena en löytänyt mitään keinoa, miten voisin toteuttaa unelmani. Tunsin olevani loukussa. Kuin lintu kultaisessa häkissä.

Pikkuhiljaa sairauslomani aikana ajatukset alkoivat selkiytyä. Aloin tekemään suunnitelmaa (tavoitetta). Hyväksyin, että suunnitelman toteuttaminen veisi pidemmän aikaa. Ja vaikka se veisi viisi vuotta, en välittänyt. En halunnut enää nopeita ratkaisuja vaan pysyvän muutoksen. Olin kyllästynyt juoksemaan pikapalkintojen perässä.

Tuossa hetkessä en voinut tietää lopullista matkaa ja määränpäätä. Minulle riitti, että olin tehnyt päätöksen tavoitella unelmaani, joka oli elänyt pinnan alla jo 10 vuotta. Bloggaaminen kutsui minua joka päivä yhä enemmän ja intohimoni sitä kohtaan kasvoi koko ajan.

Nyt, melkein neljä vuotta myöhemmin, olen kiitollinen uupumuksestani. Suuresta haasteesta on syntynyt unelmieni työ. Blogini on muuttanut elämäni täysin ja olen sen avulla saanut toteuttaa oman unelmani.

Tänä päivänä olen rakentanut liiketoiminnan, joka on tuonut minulle yli 142.000,00 € myyntiä, saan olla luova, saan auttaa muita ja yhteisöni on kasvanut suuremmaksi kuin uskalsin ikinä kuvitella. Ja mikä uskomattominta, lähes 28 000 upeaa ihmistä seuraa matkaani niin blogin, sosiaalisen median kuin viikkokirjeitteni kautta.

Kun miettii, että vain 4 vuotta sitten olin totaalisen lopussa, en voi uskoa, miten nopeasti olen saanut tämän kaiken tehtyä.

Yksi merkittävä apu tällä matkalla on ollut unelmani konkretisoituminen, intohimoninen tekeminen sekä pitkän tähtäimen visioni. Enkä ole suostunut luovuttamaan vaikka haasteita on tullut eteen yksi jos toinenkin.

Pystytkö sinä samaistumaan tähän? Onko sinullakin unelma, jonka haluat toteuttaa ehkä blogisi avulla? Ehkä sinäkin haluat auttaa omia lukijoitasi blogisi välityksellä.  Tai ehkä haluat kasvattaa omaa liiketoimintaasi mahdollisimman pienillä markkinointikuluilla. Tai haluat rakentaa oman yhteisön, jonka kanssa sinä voit pitää hauskaa.

Kenties sinäkin haaveilet työstä, jota voit tehdä missä, milloin ja miten paljon (tai vähän) haluat. Ehkä haluat lopultakin viedä avaimet pomolle ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa. Tai kenties olet kyllästynyt heikkoon työllisyystilanteeseen ja haluat kokeilla siipiäsi yrittäjänä.

Meillä on vain yksi elämä. Kenen unelmien toteuttamiseen haluat käyttää sen? Muiden? Vai sinun?

Jos olet milloinkaan haaveillut tämänkaltaisesta unelmatyöstä tai yrityksen kasvattamisesta tai oman missiosi eteenpäinviemisestä, kannustan sinua pitämään siitä kiinni!

VAIKKA et olisi vielä saavuttanut niitä tavoitteita joita olet itsellesi asettanut, älä luovu unelmastasi. Siksi olen täällä sinua varten, näyttäen sinulle tien, jonka olen itse kulkenut. Auttaen sinua ylittämään esteet ja tasoittaen tietäsi, jotta pääset nopeammin eteenpäin.

Sillä uskon, että sinä et halua käyttää seuraavaa 4 vuotta aikaa päästäksesi siihen pisteeseen, mistä tällä hetkellä unelmoit. Hyvä uutinen on se, ettei sinun tarvitsekaan odottaa 4 vuotta.

Haluan auttaa muita oivaltamaan saman minkä minäkin

Tavallisten ihmisten on täysin mahdollista elää sitä elämää, josta he haaveilevat. Ei ole merkitystä kuka olet, missä olet töissä, oletko työtön tai opiskelija.

Ei ole merkitystä mitä kaikkea olet käynyt läpi ja missä pisteessä olet tällä hetkellä. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa oma upea unelmasi.

Bloggaajasta Ammattilaiseksi™ verkkovalmennus on kehitetty bloggaajille ja yrittäjille, jotka haluavat saada lisää sitoutuneita lukijoita, kasvattaa omaa yhteisöään, saada uskollisia ja sitoutuneita asiakkaita, kasvattaa omaa sähköpostilistaa ja saada oikeita tuloja blogin avulla. Ja toteuttaa oman upean unelmansa, olipa se pieni tai suuri.

Lue lisää täältä:

Julkaistu kategoriassa: